byku00 0 Opublikowano 21 listopada 2014 Opublikowano 21 listopada 2014 Nie działa. Cały czas mam ze przekroczono czas wyszukiwania sesji. Cytuj
Lukas. 12 Opublikowano 21 listopada 2014 Opublikowano 21 listopada 2014 No właśnie Wczoraj też wywalało z online Na PS3 na starcie było to samo. Mam nadzieję, że R szybko upora się z problemem. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 listopada 2014 Autor Opublikowano 22 listopada 2014 Dziś albo jutro ma być patch naprawiający to. Cytuj
doLu82 1 Opublikowano 22 listopada 2014 Opublikowano 22 listopada 2014 mam takie pytanko chciałem przenieść postać z ps3 do ps4, na ps3 miałem inny ID ale postać cały czas widniała social club przy przenoszeniu wystąpił jakiś błąd i mam teraz nową postać a poprzednia nie jest nawet widoczna w SC ? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 listopada 2014 Autor Opublikowano 22 listopada 2014 problem, wiedzą o tym i naprawią Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 22 listopada 2014 Opublikowano 22 listopada 2014 Panowie da się wyłączyć asyste celowania w online? W singlu nie ma problemu, a w multi ta opcja jest przygaszona i nie da się tego zmienić Czy jest to odgórnie narzucone że w multi muszę grać z tą po(pipi)aną asystą? Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 22 listopada 2014 Opublikowano 22 listopada 2014 W jeździe swobodnej chyba da się zmienić bo po każdym powrocie z akcji dostaje komunikat ze sterowanie zostało przywrócone. A w akcji chyba to host ustawia albo do jego ustawień się dostosowuje. Cytuj
GotNoMercy 0 Opublikowano 22 listopada 2014 Opublikowano 22 listopada 2014 Czy ktos gral pvp w trybie fpp i moze polecic? GTAV to dobry sieciowy fps? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 23 listopada 2014 Opublikowano 23 listopada 2014 So jakieś gangi tutaj, chętnie wbiję i możemy szarpać. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 23 listopada 2014 Opublikowano 23 listopada 2014 Tragedia co się zaloguje to wyrzuca mnie z powodu nieznanego błędu sieci. Widzę ze ostatnio w modzie wypuścić grę z niepełnosprawnym multi. Cytuj
mlody23 26 Opublikowano 23 listopada 2014 Opublikowano 23 listopada 2014 Hej mam pytanie, mam wykupiony pakiet pre-order i kase w singlu mam a w online stan konta mam taki jaki miałem. Robiłem transfer postaci i wszystko poszło ok ale 500 000 mi nie dodało. Muszę skądś je przelać czy jak to wygląda? Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 24 listopada 2014 Opublikowano 24 listopada 2014 Dziwne mi zadziałało od razu, z tym, że być może będziesz musiał chwilę poczekać, ale jeżeli w singlu dostałeś kasę to nie widzę sposobu żebyś nie dostał w ONLINE. Jeżeli rzeczywiście coś się skopało i jesteś tego pewien na 100% to pisz do supportu R*. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 Też tak macie że maksymalne zdrowie zawsze rośnie tylko pierwsze 20pkt? Cytuj
ferdas_mufc 7 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 zapraszajcie mnie do gry psn: ferdas_mufc nie mam headseta ani mikro ale chetnie pogram, jestem wieczorami, dzisiaj po meczu bede grac pozdro Cytuj
Foxter 0 Opublikowano 29 listopada 2014 Opublikowano 29 listopada 2014 (edytowane) Chętnie ciupnę wieczorkami jakąś sesje w gta, bo z randomami nuda, a na liście znajomych każdy gra w co innego PSN: Foxter HS jest PS4 ofc Edytowane 29 listopada 2014 przez Foxter Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 Też tak macie że maksymalne zdrowie zawsze rośnie tylko pierwsze 20pkt? Mam tak na PS3 i już własnie zaczęło mnie to zastanawiać, nie wiem o co biega. Ogólnie to wkur.wia mne ten online, z braku laku (no i żeby po trochę nabijać te rangi) posiedziałem wczoraj dłużej bez znajomych i tak to się grać właściwie nie da. Połowę czasu spędzam w lobby i na loadingach. Dołączanie do gry wygląda tak, że jakiś łeb zakłada deathmatch na 10 graczy minimum, i można tak siedzieć w lobby w 9 osób w nieskończoność, bo zanim przyjdzie ten dziesiąty, to komuś się znudzi i ucieknie. Z drugiej strony zakładanie akcji samemu też rzadko przynosi efekty, randomy albo nie przyjmujązaproszeń (co mnie aż tak nie dziwi), albo uciekają w czasie gry. Ku.rwa, za wymuszanie do platyny trofeów online karny ku.tas się Rockstar należy, szczególnie że ten online jest niespecjalny. 1 Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 (edytowane) W multi jest tak że ilość punktów życia wzrasta wraz z rangą, chyba dopiero na 100lvl będziecie mieli 100HP. "In GTA Online, max health increases every 20 ranks, up to 100" - gta.wikia,com Edytowane 1 grudnia 2014 przez Krizz 2 Cytuj
ash77 3 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Poszukuje chetnych do grania na x360 mój nick Ash77 PL Na razie lev 17 ale pomału sie rozkręcam. I jeszcze pytanko do zorientowanych - na razie mam miejsce na dwie chaty jak chce kupić trzecią to prosi o sprzedanie którejś z poprzednich. Czy z wiekszym levelem bedzie można miec wiecej domów? Cytuj
Janush 224 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Na xboxie one/ps4 wszystko ładuje się szybciej w multi czy też trzeba tak długo czekać ? Strasznie mnie to wkurzało na pastgenach. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 grudnia 2014 Autor Opublikowano 2 grudnia 2014 Jeśli co chodzi o ładowanie multi i singla to jest to i u nas cholernie długie Cytuj
Janush 224 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Lipa straszna, bo to bardzo dużo funu zabiera z multi. Grasz z kumplem we free roamie i uruchamiasz jakas misje to najpierw włącza się lobby, potem trzeba czekać aż załączy się misja, a po jej skończeniu wywala każdego do innego free roama i trzeba znów się bawić, żeby dołączyć do siebie. No masakra jakaś. Szczerze mówiąc liczyłem, że poprawią to troszkę na currentgenach. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 grudnia 2014 Autor Opublikowano 4 grudnia 2014 Panowie jakieś rady w szkole latania online ? nie mogę skończyć przelotów pod mostami na niskiej wysokości Cytuj
ferdas_mufc 7 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 Mam takiego laga jak gram z obcokrajowcem - ze on kieruje autem potem stoi, teleport i jestesmy gdzies indziej , macie czasem tak? tylko na free roamie chyba tak jest, na akcjach nie widzialem Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 Panowie jakieś rady w szkole latania online ? nie mogę skończyć przelotów pod mostami na niskiej wysokości Wysuń podwozie, zawsze będziesz miał szanse się odbić od ziemi nie uszkadzając samolotu. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi