Skocz do zawartości

GTA V Online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam takie pytanko

chciałem przenieść postać z ps3 do ps4, na ps3 miałem inny ID ale postać cały czas widniała social club

przy przenoszeniu wystąpił jakiś błąd i mam teraz nową postać a poprzednia nie jest nawet widoczna w SC ?

Opublikowano

Panowie da się wyłączyć asyste celowania w online? W singlu nie ma problemu, a w multi ta opcja jest przygaszona i nie da się tego zmienić :sick: Czy jest to odgórnie narzucone że w multi muszę grać z tą po(pipi)aną asystą?

Opublikowano

W jeździe swobodnej chyba da się zmienić bo po każdym powrocie z akcji dostaje komunikat ze sterowanie zostało przywrócone. A w akcji chyba to host ustawia albo do jego ustawień się dostosowuje. 

Opublikowano

Hej mam pytanie, mam wykupiony pakiet pre-order i kase w singlu mam a w online stan konta mam taki jaki miałem. Robiłem transfer postaci i wszystko poszło ok ale 500 000 mi nie dodało. Muszę skądś je przelać czy jak to wygląda?

Opublikowano

Dziwne mi zadziałało od razu, z tym, że być może będziesz musiał chwilę poczekać, ale jeżeli w singlu dostałeś kasę to nie widzę sposobu żebyś nie dostał w ONLINE. Jeżeli rzeczywiście coś się skopało i jesteś tego pewien na 100% to pisz do supportu R*.

Opublikowano (edytowane)

Chętnie ciupnę wieczorkami jakąś sesje w gta, bo z randomami nuda, a na liście znajomych każdy gra w co innego :P

PSN: Foxter

HS jest

PS4 ofc

Edytowane przez Foxter
Opublikowano

Też tak macie że maksymalne zdrowie zawsze rośnie tylko pierwsze 20pkt?

Mam tak na PS3 i już własnie zaczęło mnie to zastanawiać, nie wiem o co biega.

Ogólnie to wkur.wia mne ten online, z braku laku (no i żeby po trochę nabijać te rangi) posiedziałem wczoraj dłużej bez znajomych i tak to się grać właściwie nie da. Połowę czasu spędzam w lobby i na loadingach. Dołączanie do gry wygląda tak, że jakiś łeb zakłada deathmatch na 10 graczy minimum, i można tak siedzieć w lobby w 9 osób w nieskończoność, bo zanim przyjdzie ten dziesiąty, to komuś się znudzi i ucieknie. Z drugiej strony zakładanie akcji samemu też rzadko przynosi efekty, randomy albo nie przyjmujązaproszeń (co mnie aż tak nie dziwi), albo uciekają w czasie gry. Ku.rwa, za wymuszanie do platyny trofeów online karny ku.tas się Rockstar należy, szczególnie że ten online jest niespecjalny.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

W multi jest tak że ilość punktów życia wzrasta wraz z rangą, chyba dopiero na 100lvl będziecie mieli 100HP.

"In GTA Online, max health increases every 20 ranks, up to 100" - gta.wikia,com

Edytowane przez Krizz
  • Plusik 2
Opublikowano

Poszukuje chetnych do grania na x360 mój nick Ash77 PL

Na razie lev 17 ale pomału sie rozkręcam.

I jeszcze pytanko do zorientowanych - na razie mam miejsce na dwie chaty jak chce kupić trzecią to prosi o sprzedanie którejś z poprzednich. Czy z wiekszym levelem bedzie można miec wiecej domów?

Opublikowano

Lipa straszna, bo to bardzo dużo funu zabiera z multi. Grasz z kumplem we free roamie i uruchamiasz jakas misje to najpierw włącza się lobby, potem trzeba czekać aż załączy się misja, a po jej skończeniu wywala każdego do innego free roama i trzeba znów się bawić, żeby dołączyć do siebie. No masakra jakaś. Szczerze mówiąc liczyłem, że poprawią to troszkę na currentgenach.