baniek 246 Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 + kamera, ta z kokpitu ewentualnie jedna z bliższych Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 5 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2014 A tak w ogóle daje coś ukończenie tej szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 5 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2014 stroj pilota mysliwca Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 5 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2014 Flight suit był/jest do kupienia w GTAO za $50k. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 6 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2014 Dostajesz tylko koszulkę z napisem Elite (od Elite Travel czy jakoś tak). Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 6 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2014 Nabyłem w końcu GTA na nextgena, zapraszam do gry (wersja na XOne). GT: SIIK BOZZ Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 181 Opublikowano 7 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2014 Jak multi wygląda na nextgenach z 30 graczami? Do dotychczasowych deathmatchy wrzucili dwa razy więcej graczy na tych samych mapach, czy dla takiej ilości graczy stworzyli nowe deatchmatche? Wiele map zostało przystosowanych dla max 16 graczy, a więc ta kwestia mnie nurtuje. Pytanie drugie: Jak na na PS4 i X1 wygląda sprawa z zaludnieniem serwerów? Edycja na past-geny to ponad 30 mln sprzedanych egzemplarzy, a więc obawiam się, że na PS4 i X1 tych graczy szybko zacznie ubywać. Dlatego zastanawiam się, by w GTA Online nadal zostać na past-genach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 8 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2014 no na pewno multi ze starej generacji bedzie zywotne przez co najmniej rok, wiec nie ma co sie spieszyc. heisty wjada na obie generacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 10 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2014 Panowie, podajcie jakiś exploit do tłuczenia RP bo grać już nie mam z kim (ekipa się znudziła, albo przeskoczyła na next gen) bo późno zacząłem, od 54 rangi do obecnej 82, praktycznie tłukę solo + randomy i mi jeszcze z 470k RP do nabicia. Jakieś błędy czy AFK sposoby moze ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 16 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2014 jak to mozliwe ze tego jeszcze tu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 16 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2014 Wszystko pięknie ale, serio 2015 ? Heisty wyjdą prawdopodobnie na wszystkie platformy tego samego dnia więc przed nami,co najmniej 45 dni czekania. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 677 Opublikowano 17 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2014 Gram na PS3 i losowo trafia mi się komunikat o tym, że danej misji nie mogę zacząć (nie ważne, czy dołączam do kogoś, czy próbuję sam założyć), bo "zawiera uszkodzone dane". O co biega ? Ku.rwa ile niedoróbek ma ten tryb to głowa mała. Pomysł z tym, że nie można rozpocząć rozgrywki gdy ktoś dołącza też rewelacyjny, już parę razy mi się zdarzyło, że ktoś chwycił zawiasa i parę minut miał status "dołącza", a my tkwiliśmy w lobby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 17 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2014 2015, bo rockstar chce poczekac na royal gaming master race Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 17 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2014 obejrzałem dokładnie trailer i jprdl. ile tam jest nowej zawartości i za(pipi)istych zabawek to łooo. ciekawe czy trzy osobowa ekipa wystarczy, najwyżej trzeba będzie 4 zwerbować do kompletu takie bajerki to ja rozumiem. niech to dadzą na początku roku czy tam po aneksji blachar a później podczas gry gracze będą kroić banki, oni będą pracować nad fabularnym dlc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 17 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2014 klatkowalem se to i naliczylem kominiarki, nowe maski, hydre, huntera (apache), jakis wojskowy helikopter, laziki z wiezyczkami, rekawiczki, noktowizory, nowe kamizelki jak i ogolnie jakies takie bojowe ubranie, przypominajace to z dodatku LTS. kosa max, w koncu jakies ciemne lokacje w ktorych przyda sie latarka. mam nadzieje ze skala tego dodatku przewyzszy oczekiwania, ktore ciaza na barkach R* . Mam nadzieje Wojnar ze nie odmowisz mi paru napadow Olsen, Ty to samo! no kurde, i ten krazownik wojskowy. po raz kolejny rockstar spelnia moje marzenia, ktore jakis balon wysmiewa haha Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 17 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2014 Jasne że nie Trzeba będzie odświeżyć ekipę z PS3. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 17 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2014 odswiez sobie lepiej jezdzenie czolgiem:D nie beda wiedzieli co ich wyj.ebalo w anal:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 17 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2014 Jasna sprawa. Mozecie na mnie liczyc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 18 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2014 (edytowane) Update 1.21 : Dwa "odrdzewione" warianty aut: Bravado Rat rod(rat loader) Vapid Slamvan(model klasycznego holownika) Dwa auta w wersjach wyczynowych: Dinka Jester Deubache Massacro Dwie nowe bronie: Wyrzutnia ppanc z opcją namierzania pojazdów Miny ppanc Możliwość kupna trzeciej chaty/garażu Dużo świątecznyfh itemków takich jak: Strój Mikołaja, piżamy i choinki w apartamentach. http://prod.cloud.rockstargames.com/global/events/images/cms/101 xD Edytowane 18 grudnia 2014 przez Krizz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2014 Panowie jak szukać prezentów zrzucanych ? dojechałem do strefy zrzutu i nie mogłem znaleźć a byłem pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 18 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2014 zrzuty sa o tyle frajerskie, ze nie mozna na nie czekac w strefie spadu. nalezy ja opuscic i poczekac az zamiast zielonego pola, pojawi sie ikonka zielonego znaku zapytania. inaczej nie dojdzie do zrzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 18 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2014 Snieg juz jest na PS3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 18 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2014 nie. nie wiadomo czy bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 18 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2014 strefy zrzutów znowu są? kurcze dawno ich nie widziałem. chyba że świąteczne dodali? nie czytałem całego artykułu co do nowego patcha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 18 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2014 (edytowane) no sa specjalne zrzuty, ale chyba nie pisali o nich w newsie na newsfeedzie. zawsze sa gdy tylko pojawi sie jakis nowy event. Edytowane 18 grudnia 2014 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi