marcin33 599 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 (edytowane) Nie wiem czy było, po ostatnich aktualizacjach okazało się że wykończone zostało wnętrze klubu Bahama Mamas. Zapowiedź dodatku do multi czy może już fabularnego DLC? Edytowane 2 stycznia 2015 przez marcin33 Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Też uważam, że śniegu było za mało, tym bardziej, że w jeden z tych dni nie mogłem się w ogóle zalogować do PSN, a w Nowy Rok straciłem swój level i mi się odechciało grać. Czekałem na śnieg w GTA od czasów zagrania w VC, jaram się tym. Już mniejsza o realizm takiej pogody w stanie będącym odpowiednikiem Kalifornii. Colin : dzięki za sugestię, nawiązałem z nimi kontakt, poprosili o parę dodatkowych informacji i mają się tym niedługo zająć. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Tego zazdroszczę taboretom, będą mieli śnieg na zawołanie Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 Z tym śniegiem jest lipa straszna że jest tak krótko, rok temu był tylko na 2 dni i koniec, teraz dali 2 dni w święta + sylwek i nowy rok. Mogliby dać jakoś od 23.12 do 5.01. Najbardziej jednak bym chciał jakąś opcję przez cały rok gdzie można wybrać mapkę zimową, nawet gdyby byłoby to tylko w singlu. poczekaj na sniezne Liberty City wojna na sniezki rzadzi Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 (edytowane) W ogóle to dzisiaj grałem od 11 i skończyłem ok. 17 - cały czas miałem śnieg. Ludzie którzy później wchodzili do mojej gry już tego śniegu nie mieli a ja dalej mogłem rzucać śnieżkami i je zbierać Wyglądało to jakbym zwijal asfalt. BTW, Najtmer - wbijaj! Edytowane 2 stycznia 2015 przez wojnar 1 Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 buahahhahas juz odpalam, niech ktos jeszcze dobije Ja dostałem od Rockstar noworoczny prezent : włączam online i mam 1 lvl (skończyłem na 64 dwa dni temu). Z tego co mi śmignęło przed oczami kiedyś, to w tamtym roku to był częsty problem, także pytanie do Was panowie : jak to rozwiązać ? Pisać do R, czekać ? pisz do supportu, zeby sprawdzili twoje konto, przez twitta, maila lub na stronie. w sumie to na wszystko nie zaszkodzi, maja pewnie zapych ale po czasie w koncu ci odpowiedza, a szanse bedziesz mial 3 razy wieksze. Wyzerowaly ci sie staty na social clubie? Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Spoko, odpowiedzieli i już złapałem kontakt, wspomniano zresztą, że moja sprawa trafi "do kolejki", teraz mam czekać. Na social club też są wyzerowane. Pasowałoby, żeby chociaż jakąś rekompensatę podrzucili . Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Kotlet, na jakiej platformie grasz? Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 (edytowane) Wczorajsze granie GOTY, nim się zorientowałem już była 2 w nocy. Fajnie że czasem się trafi na fajnych ludzi, którzy nie mają na celu ciągłego zabijania tylko dobrą zabawę. Dzisiaj powtórka? Edytowane 3 stycznia 2015 przez wojnar Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 czemu nie ale moze tak kolo 20? Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Spoczko, dzisiaj z pawciokratosem pograłem troszkę wiec przerwa sie przyda Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 a ja powiem Ci ze jak skonczylismy i poszedlem sie dotlenic, to chcialo mi sie dalej grac Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Ja to padlem jak mucha, nie miałem już siły na nic Ale od rana juz dalej sialem zniszczenie w LS. Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Najtmer : PS3. Ale na razie bez zmian z tamtą sprawą, więc nawet nie włączam. Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Czy nasuwa ktoś z taką częstotliwością i funem jak Ci dwaj użytkownicy (hi wojnar i najtmer) z ta różnica ze na ps4? Trochę żałuję że przeniosłem juz swoją postać Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 No, przywrócili ten level, zajęło to 2 dni, czyli z jednej strony props za w miarę szybką reakcję i sprawność działania wsparcia technicznego, z drugiej szkoda, że w ogóle taka choojnia miała miejsce. No i rekompensaty nie rzucili Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Heh, to dobrze, swoją droga co mogli Ci dać Chyba tylko kasę do online Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 Yhh, ostatnio nasze granie z Najtmerem kończy się jakoś o 3 w nocy, potem odsypianie do 12 @_@ Serio nikt już nie gra na ps3? Prawie codziennie znajdujemy jakichś spoko ludzi do grania ale nie ma to jak pograć z forumkiem. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 Ja gram, ale mam przerwe teraz, bo nie mam dostepy do konsoli. Odezwe się jak już będę miał. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 Yhh, ostatnio nasze granie z Najtmerem kończy się jakoś o 3 w nocy, potem odsypianie do 12 @_@ Serio nikt już nie gra na ps3? Prawie codziennie znajdujemy jakichś spoko ludzi do grania ale nie ma to jak pograć z forumkiem. ty spisz do 12 a ja chodze spac o 9. juz to widze jasna cholera jak sie przestawie na tryb roboczy =_= . Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 Już nie pitol tylko wbijaj! Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 6 stycznia 2015 Opublikowano 6 stycznia 2015 sorry mystah W., dzisiaj polazlem pic Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 Możecie robić zakłady, jak gracie w sesji tylko dla zaproszonych? Od soboty nie mamy takiej możliwości grając ze znajomymi akcje? A i co co wyścig zawsze ktoś wbija rekord świata co też dziwne mi się wydaje. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 Z tymi rekordami też już zauważyłem, praktycznie co wyścig ktoś wbija. A co do zakładów, to na invite only nie sprawdzałem, na normalnym działa. Wiem że jakieś bugi były z tymi zakładami, przez co na zakładzie można było zdobyć jakieś 100k$ więc R* coś zablokowało, może właśnie o to chodzi. 1 Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 10 stycznia 2015 Opublikowano 10 stycznia 2015 "For those who may have missed out on a few of the rare collectible Crate Drop items around Christmas in GTA Online, watch the skies this weekend for your chance to score the coveted Vivisection tee (today), the Supa Wet Beer Hat (tomorrow) and the Please Stop Me Mask (Sunday). Happy New Year and look out for lots of great stuff here on the Newswire in 2015. Photocreds clockwise from top left: Twitter:Iron_Quack, GTANF, J.W.vd.Velde, GTA-Series.com, Twitter: GTABreaking" maska z Manhunta, jaram sie , Wojnar, w niedziele polujemy na dropy! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi