Opublikowano 10 stycznia 201510 l za godzine ;p lec po czteropak Edytowane 10 stycznia 201510 l przez Najtmer
Opublikowano 10 stycznia 201510 l Oki, to będę o północy Tylko bez browara, już wypiłem a nie chce mi się iść do sklepu teraz :< EDIT: a (pipi), kupiłem Edytowane 10 stycznia 201510 l przez wojnar
Opublikowano 10 stycznia 201510 l ja juz odpalam, ale bede ladowal jeszcze sliuchawe z 15 minut dolaczac klapy
Opublikowano 11 stycznia 201510 l Tylko na zaproszenie tez dziala ale trzeba byc w kilka osob. Gralismy dzisiaj w 4 i zrzuty byly co kilkadziesiat minut prawdziwego czasu. Na koszulke sie spoznilem ale za to dostalem piwny kask
Opublikowano 11 stycznia 201510 l I znowu pobudka o 11 @_@ Wczoraj miałem jakieś problemy i nie mogłem dołączyć do publicznej sesji, dopiero po restarcie routera pykło. Akurat nam poleciał tylko piwny kask to dzisiaj jakoś po południu się trzeba ogarnąć i zgarnąć maskę.
Opublikowano 11 stycznia 201510 l no ja pol godziny temat odpalilem zeby upolowac ta pie.rdolona maske, ale paczki nie moglem znalezc, szukalem po krzojdach z 20 minut az mnie w koncu wykopalo z psn ;/ jakis bug byl, flara byla, piktogramik na mapce byl, obstawa byla, pikalo, ale paczke wcielo. edit: kilka moich zdjec hehehe a to moja druga postac, fajna dupeczka trzeba trzymac styl kto mowil ze traffic na ps3 jest kiepski? btw wtf to jakas maska czy hack? Edytowane 11 stycznia 201510 l przez Najtmer
Opublikowano 11 stycznia 201510 l była w specjalnym świątecznym zrzucie. dzisiaj też jest. publiczne lobby albo prywatne w kilka osób (4 to pewniak) i czekanie. podejrzewam że za jakiś czas i tak wylądują w dlc albo znowu dadzą jakąś opcję zdobycia.
Opublikowano 13 stycznia 201510 l https://www.youtube.com/watch?v=m8qMDBlu7yw dzieła niektórych graczy są po prostu imponujące.
Opublikowano 13 stycznia 201510 l kozacki film, masz awans skur.... swoja droga, po przejsciu na PC zabiore sie za zrobienie teledysku do tego numeru
Opublikowano 17 stycznia 201510 l kupic entify x czy addera w online? adder niby szybszy, ale entify ma chyba lepsze przyspieszenie
Opublikowano 17 stycznia 201510 l IMO Zentorno GOTY. Ale wszyscy nim jeżdżą. Ader szybszy ale brzydki. Entity z tego co pamiętam to służyło mi jako mobilna wyskocznia. Edytowane 17 stycznia 201510 l przez wojnar
Opublikowano 17 stycznia 201510 l zentorno jest strasznie ciezki, wole turismo moje czerwone Olschmitz- nie ma w zasadzie roznicy- i tak predzej czy pozniej kupisz tego drugiego, wiec wez tego ktory fajniej wg ciebie wyglada
Opublikowano 17 stycznia 201510 l Zentoro brzydki i wszyscy nim jeżdżą, to fakt. Turismo R jest dobry, osiągi zbliżone do Zentoro, a tańszy i ładniejszy.
Opublikowano 18 stycznia 201510 l Tez się zastanawiam co kupić. Heli bojowy czy addera. Mam już turismo wymaxowane i w sumie nie narzekam ale trochę się już znudził.W ogóle za mało jest samochodów .Inna sprawa. W ogole mi skrzynki nie lecą od okolo 5 dni. Coś mnie ominęło?
Opublikowano 18 stycznia 201510 l specjalne zrzuty nie spadaja codziennie, tylko w wyznaczonym czasie, jak np. nowe apdejty, lub swieta. a tak na codzien, to spadaja zwykle, i to dosc rzadko z tego co u siebie zauwazylem. czolg aktualnie to dosyc chybiony zakup, bo nie przydaje sie poza robieniem rozwalki i nekaniem innych graczy..
Opublikowano 18 stycznia 201510 l O wiele bardziej opłaca się kupić Buzzarda, przydaje się do nękania ludzi w czołgach i do wykonywania 90% misji.
Opublikowano 18 stycznia 201510 l no wiem, ale chcialem czolg fajnie sobie miedzy misjami urzadzic polowanie na czerwone kropki
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Kupiłem Buzzarda. W misjach bardzo pomocny ale też łatwo coś spieprzyć. Niektóre wcześniejsze misje "nie do przejścia", wymagające 100% uwagi teraz robi się z palcem w ... . Zbieram na Addera. Jeszcze 250 tys $. Tak się zastanawiam tylko co dalej. Mam na oku jeszcze parę wózków ale to już mniejszy koszt. Dodatkowo jak wprowadzą napady to zakładam że kasa z nich będzie większa ( bo co to za wielki napad jak miliona się nie przyniesie ) to i o sprzęt prościej i nie będzie co robić. Dobrze że samo śmiganie po grze mi jeszcze sprawia przyjemność.
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Tutaj masz zarys ile mniej więcej kasy można zgarnąć, oczywiście każda misja będzie miała różną stawkę.
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Adder jest cholernie przereklamowany. sam na początku nim śmigałem bo lans ale szybko go sprzedałem. szczególnie po tym jak całe lobby nim jeździło. już nie wspomnę o popularności Addera w chromie xD w sumie te super auta mają przewagę tylko w wyścigach. we free roamie każde lepsze auto ze 100% tuningiem daje podobne osiągi. osobiście dużo więcej przyjemności czuję ujeżdżając starą corvette z dodatku albo jakiegoś muscle cara. później odpalę to zrobię świeże fotki co w garażach stoi bo ostatnio robiłem porządki i pozmieniało się co nieco.