Skocz do zawartości

GTA V Online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wojtuś najlepszy gracz, poskarżyl się rodzicom że go zabijamy ;c

A jeśli już mowa o dzieciach, jest taki jeden koleś o nicku Omo69 - ma 8 albo 9 lat a nie jednego z Was by kosił w deathmatchu :D

A tutaj Najtmer podczas jego pierwszej miesiączki:

0_0.jpg

0_0.jpg

Edytowane przez wojnar
Opublikowano

Nie wytrzymałem i kupiłem Addera :P. Rzeczywiście du*y nie urywa ale lubię z maks speedem przez miasto pociskać więc mam trochę zabawy. Teraz Bullet albo Infernus ale najpierw garaż. Jak chcecie to mnie dodajcie to jakieś misje porobimy albo trzodę na mieście :). Nick BulwaX.

Opublikowano

Pff, to ja sam siebie pochwale za te foty

To troche wygląda jak z jakiegoś magazynu ;D

0_0.jpg

0_0.jpg

Jutro myślę że będę miał więcej czasu na granie, dzisiaj nie miałem czasu nawet konsoli odpalić ;c

• Plusik 1
Opublikowano

ktos chetny na wspolne smiganie bmx'em? co prawda dwoch na quarterpipe'ie to juz ciasnota, ale mozna pohulac po betonowym skateparku we wschodnim LS (kolo LSC pod wiaduktem). ten jest dosc obszerny i ma baseny w ktorych latwiej sie jezdzi
Opublikowano

https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/204255236

We will be performing scheduled online service maintenance on Tuesday, February 3rd, starting at 12:00 AM ET and lasting for approximately 6 hours. The Social Club website and certain online features across most Rockstar games, including Grand Theft Auto Online, will be unavailable. www.rockstargames.com andwww.rockstargames.com/support will remain up. Please stay tuned to this page, which will be updated when the maintenance is finished. Apologies in advance for any inconvenience.

aKrPxoL.jpg

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Kto pomoże w zdobyciu trofeum za wygrany rajd (ten z pilotem) oraz zabicie nasłanego złodzieja, na PS4? Help me, help you.

---aktualizacja---

Nieważne. Już mam.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

ludzie na tym forum raczej nie pala sie do pomocy kazdemu. latwiej bedzie jak odpalisz w grze headseta i rozmowe "dla wszystkich" i zapytasz kto bylby w stanie Ci pomoc

Edytowane przez Najtmer
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

To prawda z tym że na starej generacji będzie tylko jeden napad? Jeśli tak to trochę nieładnie się zachowali.

Edytowane przez pawciokratos
Opublikowano

Hahahah, gdzie to wyczytałeś? xD Z tego co czytałem z leaków to na past genach jest 1 heist więcej, ale i tak teraz nie ma co patrzeć na leaki, za 2 tygodnie sami się przekonamy.

Opublikowano

To prawda z tym że na starej generacji będzie tylko jeden napad? Jeśli tak to trochę nie ładnie się zachowali.

Ty lepiej szykuj kominiare, wkrotce idziemy na robote :shotgun: