Skocz do zawartości

GTA V Online

Featured Replies

Opublikowano
  W dniu 5.03.2015 o 18:03, kotlet_schabowy napisał(a):

Spróbuj kupić i ubezpieczyć jakiekolwiek nowe auto i wtedy spróbować. Też mam tego buga, ale tylko na jeden samochód z listy, a tej metody jeszcze nie próbowałem.

jaki to samochod?

moze to napisze bo sam sie dlugo zastanawialem dlaczego mam status (zniszczony) gdy dzwonie po mechanika, a jak do MMI, to nic nie ma- po prostu ten samochod nie byl ubezpieczony od wypadku. i to czesty przypadek,. kiedy wjezdzasz do garazu fura z ulicy, dostaje ona automatycznie nadajnik, jedziesz ja stuningowac, ale zapominasz o calkowitym ubezpieczniu, ktore trzeba dokupic. gdy ktos ci taka fure rozwali, to pieniadz idzie w piach. jednak nie jest to kazdorazowy przypadek, bo mi kiedys tak zglitchowalo addera (po tym jak kupilem go za hajs od hakera) i nie szlo go odzyskac.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 157,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Oni są kurwa bezczelni  

• Ja pierdole fabularne dlc z Franklinem i Dr Dre... Do online, zaorac ich 

• Wystarczy, że cockstar zobaczył frajerskie nasienia, które nakupowały trylogie gówna i upgrade graficzny do gtav, że bez oporu wyjebią kolejnych spierdziałych frajerów. Bo gracze im na to pozwalają i

Opublikowano

wierność popłaca:

• First Time – Completing each Heist Finale for the first time, will net you a bonus cash reward
  • All In Order Challenge – Complete all Heists in order, including Setups, to receive a $1,000,000 cash bonus
  • Loyalty Challenge – Complete all Heists, including Setups, with the same team of players to receive an additional $1,000,000 bonus
  • Criminal Mastermind Challenge – Complete all Heists, in order, with the same group of players, without losing any lives, to receive a massive $10,000,000 bonus

http://www.rockstargames.com/newswire/article/52401/setting-up-for-gta-online-heists?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_content=heists&utm_campaign=settingup_03062015

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=BCXT74QL7eI

btw na X360 doszły osiągnięcia związane z dodatkiem. póki co cisza o innych platformach. mam nadzieję, że jednak będą bo inaczej lekki przypał.

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Napady można będzie przechodzić z jakimiś randomami? W sensie czy będzie jakiś matchmaking jak do innych akcji, czy bez trzech znajomych się nie obejdzie?

Opublikowano

z tego co widziałem do tej pory to będzie raczej na zasadzie misji więc matchmaking powinien być ale lepiej z ekipą. lepsze zgranie, komunikacja, żadnego kozaczenia ponad miarę no i bonusy dające sporo $.

Opublikowano

Podobno napady będą ważyć ponad 4 GB..

W dniu 6.03.2015 o 20:54, Najtmer napisał(a):

jaki to samochod?

moze to napisze bo sam sie dlugo zastanawialem dlaczego mam status (zniszczony) gdy dzwonie po mechanika, a jak do MMI, to nic nie ma- po prostu ten samochod nie byl ubezpieczony od wypadku. i to czesty przypadek,. kiedy wjezdzasz do garazu fura z ulicy, dostaje ona automatycznie nadajnik, jedziesz ja stuningowac, ale zapominasz o calkowitym ubezpieczniu, ktore trzeba dokupic. gdy ktos ci taka fure rozwali, to pieniadz idzie w piach. jednak nie jest to kazdorazowy przypadek, bo mi kiedys tak zglitchowalo addera (po tym jak kupilem go za hajs od hakera) i nie szlo go odzyskac.

Sabre Turbo chyba.
Może być tak, jak mówisz, no ale w takim razie co z nim teraz zrobić, żeby przestał tam wisieć na liście bez sensu ? Nie, żeby mnie to jakoś trapiło, ale jak już temat poruszyliśmy.

Opublikowano

Dzień dobry drodzy forumowicze razem z naszym ulubionym GSR Bansaiem poszukujemy jeszcze dwóch członków (hehe) do wtorkowych napadów. Ktoś chętny? 

Opublikowano
  W dniu 8.03.2015 o 20:08, kotlet_schabowy napisał(a):

Sabre Turbo chyba.

Może być tak, jak mówisz, no ale w takim razie co z nim teraz zrobić, żeby przestał tam wisieć na liście bez sensu ? Nie, żeby mnie to jakoś trapiło, ale jak już temat poruszyliśmy.

po prostu wjedz do garazu innym samochodem i go zastap.

Pawcio- mnie mozecie dopisac. jestem jeszcze w innej ekipie gdzie mnostwo osob gra codziennie, wiec bedzie mozna kogos na szybko zwerbowac mysle.

Opublikowano

Zapomniałem napisać że na ps4 gramy  :frog:  ale jak coś na ps3 też chętnie z wami pogram.

Opublikowano

Mam nadzieje że do singla dadzą te pojazdy.

Opublikowano

z social cluba. posiadacze xbone, bez obaw. lista achivów już się zaktualizowała. jeden polega na wydaniu 8 mln na pojazdy z dodatku. wydam tej hajs nad wyraz chętnie :D te fury wymiatają a i latać będzie czym.

Opublikowano

kurde i pomyslec ze trzeba pewnie cxzekac do 12 :/ na pocieszenie mysle ze jak przyjde to powinienem miec jzu heisty zainstalowane i powinna czekac na mnie przesylka z KORGiem w srodku ;p

Opublikowano

Dodatek jest już do ściągnięcia na PS4 i Xbona - odpowiednio 4,75 i 4,2 gigabajta.

Gra ktoś jeszcze na PS3 lub X360? Jeśli tak i jeśli z celowaniem bez namierzania, to zgłaszam się do napadowych ekip :).

Opublikowano

Dodawać, gram na PS4, mam kilka osób do grania, ale wiadomo nie wszyscy sa zawsze online.

Opublikowano

Ja juz się nagrałem. Zrobiem pierwszy napad,fajnie było drugiego juz niestety nie dane mi było sprawdzić raz mi zeżarło za rozpoczecie napadu 40000$ bo były tylko 2 osoby w sesji i musiałem szukać nowej. A drugi raz gra stwierdziła że zawartość nie jest dostępna i pograne.

A i pięknie zyebali singla po dodaniu napadów wszystko sie spierdzieliło mam puste garaże żadnej nowej zawartości,na singla to już dupe R* wystawiło. 

Jak można było po 18 miesiącach takie kupsko zrobić.