Najtmer 1 082 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 Spróbuj kupić i ubezpieczyć jakiekolwiek nowe auto i wtedy spróbować. Też mam tego buga, ale tylko na jeden samochód z listy, a tej metody jeszcze nie próbowałem. jaki to samochod? moze to napisze bo sam sie dlugo zastanawialem dlaczego mam status (zniszczony) gdy dzwonie po mechanika, a jak do MMI, to nic nie ma- po prostu ten samochod nie byl ubezpieczony od wypadku. i to czesty przypadek,. kiedy wjezdzasz do garazu fura z ulicy, dostaje ona automatycznie nadajnik, jedziesz ja stuningowac, ale zapominasz o calkowitym ubezpieczniu, ktore trzeba dokupic. gdy ktos ci taka fure rozwali, to pieniadz idzie w piach. jednak nie jest to kazdorazowy przypadek, bo mi kiedys tak zglitchowalo addera (po tym jak kupilem go za hajs od hakera) i nie szlo go odzyskac. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 wierność popłaca: First Time – Completing each Heist Finale for the first time, will net you a bonus cash reward All In Order Challenge – Complete all Heists in order, including Setups, to receive a $1,000,000 cash bonus Loyalty Challenge – Complete all Heists, including Setups, with the same team of players to receive an additional $1,000,000 bonus Criminal Mastermind Challenge – Complete all Heists, in order, with the same group of players, without losing any lives, to receive a massive $10,000,000 bonus http://www.rockstargames.com/newswire/article/52401/setting-up-for-gta-online-heists?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_content=heists&utm_campaign=settingup_03062015 Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 huhu, ostatni acziw wyglada srogo. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=BCXT74QL7eI btw na X360 doszły osiągnięcia związane z dodatkiem. póki co cisza o innych platformach. mam nadzieję, że jednak będą bo inaczej lekki przypał. Shot Caller 10GTA Online: Invest your hard earned cash to set up a Heist. Four Way 10GTA Online: As Heist Leader set the Finale cut as 25% across all players.Live a Little 50GTA Online: Spend a total of $8,000,000 purchasing vehicles included as part of The Heists Update.Can't Touch This 30GTA Online: Complete a Heist Finale without taking any damage.Mastermind 50GTA Online: Earn 25 platinum medals across Heist Setups and Finales.Secret AchievementsBe Prepared 10GTA Online: Complete a Heist Setup mission. In the Name of Science 30GTA Online: Complete The Humane Labs Raid and Series A Funding as Heist Leader or Crew. Dead Presidents 30GTA Online: Complete The Fleeca Job and The Pacific Standard Job as Heist Leader or Crew.Parole Day 30GTA Online: Complete The Prison Break as Heist Leader or Crew. Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 Napady można będzie przechodzić z jakimiś randomami? W sensie czy będzie jakiś matchmaking jak do innych akcji, czy bez trzech znajomych się nie obejdzie? Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 z tego co widziałem do tej pory to będzie raczej na zasadzie misji więc matchmaking powinien być ale lepiej z ekipą. lepsze zgranie, komunikacja, żadnego kozaczenia ponad miarę no i bonusy dające sporo $. Cytuj
kotlet_schabowy 2 733 Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 Podobno napady będą ważyć ponad 4 GB.. jaki to samochod? moze to napisze bo sam sie dlugo zastanawialem dlaczego mam status (zniszczony) gdy dzwonie po mechanika, a jak do MMI, to nic nie ma- po prostu ten samochod nie byl ubezpieczony od wypadku. i to czesty przypadek,. kiedy wjezdzasz do garazu fura z ulicy, dostaje ona automatycznie nadajnik, jedziesz ja stuningowac, ale zapominasz o calkowitym ubezpieczniu, ktore trzeba dokupic. gdy ktos ci taka fure rozwali, to pieniadz idzie w piach. jednak nie jest to kazdorazowy przypadek, bo mi kiedys tak zglitchowalo addera (po tym jak kupilem go za hajs od hakera) i nie szlo go odzyskac. Sabre Turbo chyba.Może być tak, jak mówisz, no ale w takim razie co z nim teraz zrobić, żeby przestał tam wisieć na liście bez sensu ? Nie, żeby mnie to jakoś trapiło, ale jak już temat poruszyliśmy. Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 Dzień dobry drodzy forumowicze razem z naszym ulubionym GSR Bansaiem poszukujemy jeszcze dwóch członków (hehe) do wtorkowych napadów. Ktoś chętny? Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 Sabre Turbo chyba. Może być tak, jak mówisz, no ale w takim razie co z nim teraz zrobić, żeby przestał tam wisieć na liście bez sensu ? Nie, żeby mnie to jakoś trapiło, ale jak już temat poruszyliśmy. po prostu wjedz do garazu innym samochodem i go zastap. Pawcio- mnie mozecie dopisac. jestem jeszcze w innej ekipie gdzie mnostwo osob gra codziennie, wiec bedzie mozna kogos na szybko zwerbowac mysle. Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 Zapomniałem napisać że na ps4 gramy ale jak coś na ps3 też chętnie z wami pogram. Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 Mam nadzieje że do singla dadzą te pojazdy. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 z social cluba. posiadacze xbone, bez obaw. lista achivów już się zaktualizowała. jeden polega na wydaniu 8 mln na pojazdy z dodatku. wydam tej hajs nad wyraz chętnie te fury wymiatają a i latać będzie czym. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 kurde i pomyslec ze trzeba pewnie cxzekac do 12 na pocieszenie mysle ze jak przyjde to powinienem miec jzu heisty zainstalowane i powinna czekac na mnie przesylka z KORGiem w srodku ;p Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 10 marca 2015 Opublikowano 10 marca 2015 Dodatek jest już do ściągnięcia na PS4 i Xbona - odpowiednio 4,75 i 4,2 gigabajta. Gra ktoś jeszcze na PS3 lub X360? Jeśli tak i jeśli z celowaniem bez namierzania, to zgłaszam się do napadowych ekip . Cytuj
Jeez_PS 870 Opublikowano 10 marca 2015 Opublikowano 10 marca 2015 Dodawać, gram na PS4, mam kilka osób do grania, ale wiadomo nie wszyscy sa zawsze online. Cytuj
kotlet_schabowy 2 733 Opublikowano 10 marca 2015 Opublikowano 10 marca 2015 I po ok 70 %, którego ściągnięcie trwało z godzinę, błąd pobierania (PS3), dzięki kur.wa wielkie. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 10 marca 2015 Opublikowano 10 marca 2015 xboty posiadające xone - gramy dziś? Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 10 marca 2015 Opublikowano 10 marca 2015 Ja juz się nagrałem. Zrobiem pierwszy napad,fajnie było drugiego juz niestety nie dane mi było sprawdzić raz mi zeżarło za rozpoczecie napadu 40000$ bo były tylko 2 osoby w sesji i musiałem szukać nowej. A drugi raz gra stwierdziła że zawartość nie jest dostępna i pograne. A i pięknie zyebali singla po dodaniu napadów wszystko sie spierdzieliło mam puste garaże żadnej nowej zawartości,na singla to już dupe R* wystawiło. Jak można było po 18 miesiącach takie kupsko zrobić. Cytuj
Lukas. 12 Opublikowano 10 marca 2015 Opublikowano 10 marca 2015 Panowie Czy tylko ja mam dziś problem z online ? Gram na PS4. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi