Skocz do zawartości

GTA V Online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spróbuj kupić i ubezpieczyć jakiekolwiek nowe auto i wtedy spróbować. Też mam tego buga, ale tylko na jeden samochód z listy, a tej metody jeszcze nie próbowałem.

jaki to samochod?

moze to napisze bo sam sie dlugo zastanawialem dlaczego mam status (zniszczony) gdy dzwonie po mechanika, a jak do MMI, to nic nie ma- po prostu ten samochod nie byl ubezpieczony od wypadku. i to czesty przypadek,. kiedy wjezdzasz do garazu fura z ulicy, dostaje ona automatycznie nadajnik, jedziesz ja stuningowac, ale zapominasz o calkowitym ubezpieczniu, ktore trzeba dokupic. gdy ktos ci taka fure rozwali, to pieniadz idzie w piach. jednak nie jest to kazdorazowy przypadek, bo mi kiedys tak zglitchowalo addera (po tym jak kupilem go za hajs od hakera) i nie szlo go odzyskac.

Opublikowano

wierność popłaca:

• First Time – Completing each Heist Finale for the first time, will net you a bonus cash reward
  • All In Order Challenge – Complete all Heists in order, including Setups, to receive a $1,000,000 cash bonus
  • Loyalty Challenge – Complete all Heists, including Setups, with the same team of players to receive an additional $1,000,000 bonus
  • Criminal Mastermind Challenge – Complete all Heists, in order, with the same group of players, without losing any lives, to receive a massive $10,000,000 bonus

http://www.rockstargames.com/newswire/article/52401/setting-up-for-gta-online-heists?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_content=heists&utm_campaign=settingup_03062015

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=BCXT74QL7eI

btw na X360 doszły osiągnięcia związane z dodatkiem. póki co cisza o innych platformach. mam nadzieję, że jednak będą bo inaczej lekki przypał.

Shot Caller 10
GTA Online: Invest your hard earned cash to set up a Heist. 

Four Way 10
GTA Online: As Heist Leader set the Finale cut as 25% across all players.

Live a Little 50
GTA Online: Spend a total of $8,000,000 purchasing vehicles included as part of The Heists Update.

Can't Touch This 30
GTA Online: Complete a Heist Finale without taking any damage.

Mastermind 50
GTA Online: Earn 25 platinum medals across Heist Setups and Finales.

Secret Achievements

Be Prepared 10
GTA Online: Complete a Heist Setup mission. 

In the Name of Science 30
GTA Online: Complete The Humane Labs Raid and Series A Funding as Heist Leader or Crew. 

Dead Presidents 30
GTA Online: Complete The Fleeca Job and The Pacific Standard Job as Heist Leader or Crew.

Parole Day 30
GTA Online: Complete The Prison Break as Heist Leader or Crew.

Opublikowano

Napady można będzie przechodzić z jakimiś randomami? W sensie czy będzie jakiś matchmaking jak do innych akcji, czy bez trzech znajomych się nie obejdzie?

Opublikowano

z tego co widziałem do tej pory to będzie raczej na zasadzie misji więc matchmaking powinien być ale lepiej z ekipą. lepsze zgranie, komunikacja, żadnego kozaczenia ponad miarę no i bonusy dające sporo $.

Opublikowano

Podobno napady będą ważyć ponad 4 GB..

jaki to samochod?

moze to napisze bo sam sie dlugo zastanawialem dlaczego mam status (zniszczony) gdy dzwonie po mechanika, a jak do MMI, to nic nie ma- po prostu ten samochod nie byl ubezpieczony od wypadku. i to czesty przypadek,. kiedy wjezdzasz do garazu fura z ulicy, dostaje ona automatycznie nadajnik, jedziesz ja stuningowac, ale zapominasz o calkowitym ubezpieczniu, ktore trzeba dokupic. gdy ktos ci taka fure rozwali, to pieniadz idzie w piach. jednak nie jest to kazdorazowy przypadek, bo mi kiedys tak zglitchowalo addera (po tym jak kupilem go za hajs od hakera) i nie szlo go odzyskac.

Sabre Turbo chyba.
Może być tak, jak mówisz, no ale w takim razie co z nim teraz zrobić, żeby przestał tam wisieć na liście bez sensu ? Nie, żeby mnie to jakoś trapiło, ale jak już temat poruszyliśmy.

Opublikowano

Dzień dobry drodzy forumowicze razem z naszym ulubionym GSR Bansaiem poszukujemy jeszcze dwóch członków (hehe) do wtorkowych napadów. Ktoś chętny? 

Opublikowano

Sabre Turbo chyba.

Może być tak, jak mówisz, no ale w takim razie co z nim teraz zrobić, żeby przestał tam wisieć na liście bez sensu ? Nie, żeby mnie to jakoś trapiło, ale jak już temat poruszyliśmy.

po prostu wjedz do garazu innym samochodem i go zastap.

Pawcio- mnie mozecie dopisac. jestem jeszcze w innej ekipie gdzie mnostwo osob gra codziennie, wiec bedzie mozna kogos na szybko zwerbowac mysle.

Opublikowano

z social cluba. posiadacze xbone, bez obaw. lista achivów już się zaktualizowała. jeden polega na wydaniu 8 mln na pojazdy z dodatku. wydam tej hajs nad wyraz chętnie :D te fury wymiatają a i latać będzie czym.

Opublikowano

kurde i pomyslec ze trzeba pewnie cxzekac do 12 :/ na pocieszenie mysle ze jak przyjde to powinienem miec jzu heisty zainstalowane i powinna czekac na mnie przesylka z KORGiem w srodku ;p

Opublikowano

Dodatek jest już do ściągnięcia na PS4 i Xbona - odpowiednio 4,75 i 4,2 gigabajta.

Gra ktoś jeszcze na PS3 lub X360? Jeśli tak i jeśli z celowaniem bez namierzania, to zgłaszam się do napadowych ekip :).

Opublikowano

Ja juz się nagrałem. Zrobiem pierwszy napad,fajnie było drugiego juz niestety nie dane mi było sprawdzić raz mi zeżarło za rozpoczecie napadu 40000$ bo były tylko 2 osoby w sesji i musiałem szukać nowej. A drugi raz gra stwierdziła że zawartość nie jest dostępna i pograne.

A i pięknie zyebali singla po dodaniu napadów wszystko sie spierdzieliło mam puste garaże żadnej nowej zawartości,na singla to już dupe R* wystawiło. 

Jak można było po 18 miesiącach takie kupsko zrobić.