Skocz do zawartości

GTA V Online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GUVowV7.jpg

szczesliwy jestem ze mozna progress z PS3 na PC dac (szczegolnie ze na początku na PS3 to dość łatwo było wbić kasę)

jedyny problem jaki mam do tej pory z graniem na PC to nie moge sie polaczyc do przyjaciol (ani invite ani join)

Opublikowano (edytowane)

:cool:

Hello Michal,

We have verified your loss of vehicles. We apologize for the inconvenience this may cause.

We have provided you with GTA$ 4,500,000 as a customer accommodation, and apologize for any inconvenience caused.
Edytowane przez teddy
  • Plusik 1
Opublikowano

id na social club

exid900

zapraszam rase możnowładców do wspolnego rozwalania sie po miescie i w trybach. 

btw: kto dokladnie gra na pc? Raven, Teddy, ktos jeszcze? 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Spróbowałem wreszcie napadów i powiem tak - Dawno gra mnie tak nie sfrustrowala. Drugi napad i podczas jego końcówki przypadkiem mi się zginęło (kompletny przypadek, nie było tam już żadnych wrogów) i cały heist poszedł się je.bac bo o checkpointach rockstar chyba nie słyszał. :\

Opublikowano

sęk w tym oski, że checkpointy to akurat są. nie ich wina, że nie potrafisz z nich korzystać. jeżeli misja zakończyła się niepowodzeniem to jest szybki restart pod RT/R2. w trakcie misji są momenty do których trzeba dojść by ewentualnie powtarzać od tego miejsca, jeżeli się niego nie doszło to cała misja (i tylko misja a nie cały napad) od początku.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ja bym z checia zaliczyl pare razy napady. Niestety popelnilem spory blad, przenioslem moja postac z X360 na XOne a od paru miechow mam wersja na PS4 i musialem wszystko od nowa zaczynac. Tam mialem 86 lvl i wszystko co najlepsze. Teraz jestem na 22lvl i posiadam tylko 122k $ :frog:

Edytowane przez Mroku333
Opublikowano (edytowane)

Dzieki za odp, dzisiaj cos postaram sie z tym fantem zrobic.

Labtec, probowalem i nie dalo rady przeniesc.

Edytowane przez Mroku333
Opublikowano

Jak tam aktualnie stoi online na ps4? Jest jakaś forumkowa ekipa, która gra regularnie?

Same randomy grają i jest koszmar, trzeba się koniecznie organizować bo bez tego nie da się ukończyć żadnej misji :(