Opublikowano 14 kwietnia 201510 l Coś tam na PS3 ugrałem, nawet $250,000 dostałem za skandaliczny start GTA Online, więc może sobie przetransferuję .
Opublikowano 14 kwietnia 201510 l A to nie bylo 500k Raven? Pamietam kupilem super apartament z duzym garazem, trzeba bedzie transfer zrobic
Opublikowano 14 kwietnia 201510 l Wczoraj kolega z pracy robił transfer z PS3, i dostał pół bańki. Ale szybkie zakupy i nie zostało nic
Opublikowano 14 kwietnia 201510 l Będzie ktoś grał online na PC? Jak coś to podsyłajcie invite, nick na rockstar social club: Fruitpanda
Opublikowano 15 kwietnia 201510 l Ja nick taki jak tutaj, raven_raven. Te 1,3 mln rozłożone na single'a i multi, na ch,uj komu bonusowa kasa w singlu xD. Dzisiaj pewnie będę wieczorem online.
Opublikowano 15 kwietnia 201510 l na singlu teraz ma zastosowanie jeżeli chcesz wcześniej kupić sobie biznes albo garaż, na broń i ammo też nie zabraknie.
Opublikowano 15 kwietnia 201510 l szczesliwy jestem ze mozna progress z PS3 na PC dac (szczegolnie ze na początku na PS3 to dość łatwo było wbić kasę) jedyny problem jaki mam do tej pory z graniem na PC to nie moge sie polaczyc do przyjaciol (ani invite ani join)
Opublikowano 23 kwietnia 20159 l Hello Michal, We have verified your loss of vehicles. We apologize for the inconvenience this may cause. We have provided you with GTA$ 4,500,000 as a customer accommodation, and apologize for any inconvenience caused. Edytowane 23 kwietnia 20159 l przez teddy
Opublikowano 23 kwietnia 20159 l Tez mam zamiar dzis sprobowac online. Nie mam bladego pojecia nwet czego sie spodziewac.
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l id na social club exid900 zapraszam rase możnowładców do wspolnego rozwalania sie po miescie i w trybach. btw: kto dokladnie gra na pc? Raven, Teddy, ktos jeszcze?
Opublikowano 13 maja 20159 l Spróbowałem wreszcie napadów i powiem tak - Dawno gra mnie tak nie sfrustrowala. Drugi napad i podczas jego końcówki przypadkiem mi się zginęło (kompletny przypadek, nie było tam już żadnych wrogów) i cały heist poszedł się je.bac bo o checkpointach rockstar chyba nie słyszał. :\
Opublikowano 14 maja 20159 l Wystarczyło przecież wcisnąć restart...i zaczynałbyś nieco przed końcem. Nie wiem na czym grasz ale na PS4 to przycisk R2.
Opublikowano 14 maja 20159 l sęk w tym oski, że checkpointy to akurat są. nie ich wina, że nie potrafisz z nich korzystać. jeżeli misja zakończyła się niepowodzeniem to jest szybki restart pod RT/R2. w trakcie misji są momenty do których trzeba dojść by ewentualnie powtarzać od tego miejsca, jeżeli się niego nie doszło to cała misja (i tylko misja a nie cały napad) od początku.
Opublikowano 5 czerwca 20159 l Stirling GT bedzie na pewno dodany do mojego garazu, lubie takie klasyki, pewnie z 700+ tysiecy bedzie kosztowac
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Jak tam aktualnie stoi online na ps4? Jest jakaś forumkowa ekipa, która gra regularnie?
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Ja bym z checia zaliczyl pare razy napady. Niestety popelnilem spory blad, przenioslem moja postac z X360 na XOne a od paru miechow mam wersja na PS4 i musialem wszystko od nowa zaczynac. Tam mialem 86 lvl i wszystko co najlepsze. Teraz jestem na 22lvl i posiadam tylko 122k $ Edytowane 8 czerwca 20159 l przez Mroku333
Opublikowano 9 czerwca 20159 l A probowales przeniesc? cos pamietam ze kumplowi udalo sie przeniesc na PS4 i PC z PS3
Opublikowano 10 czerwca 20159 l Dzieki za odp, dzisiaj cos postaram sie z tym fantem zrobic. Labtec, probowalem i nie dalo rady przeniesc. Edytowane 10 czerwca 20159 l przez Mroku333
Opublikowano 10 czerwca 20159 l Jak tam aktualnie stoi online na ps4? Jest jakaś forumkowa ekipa, która gra regularnie? Same randomy grają i jest koszmar, trzeba się koniecznie organizować bo bez tego nie da się ukończyć żadnej misji