Skocz do zawartości

GTA V Online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To pora zacząć układać listy i organizować terminy. Proponuje każdy dzień po 19 tak po 3 do 4 godzin i weekendy Sobota / Niedziela zaczynać wcześniej żeby nabić więcej godzin. W grę wchodzą napady i trofea. Mam ochotę w końcu dobić do platyny i pozaliczać puchary z Dodatków.

Kopiujcie listę i dopisujcie swoje psn podając kiedy możecie grać. Jak się zbierze ekipa 4 osób można chyba zaczynać. W sumie to niewiele grałem mam dopiero jakiś 8 level. I długa droga przede mną więc interesują mnie przede wszystkim regularni gracze. 

PS4
dar-kos
Tomashi_88

Opublikowano

Dzisiaj ktos chetny tak do pogrania od godz 15 ?

Od tygodnia jestem codziennie dostepny od 18godz, wiec w tych godzinach moglibysmy pograc napady. (plejstejszon cztery)

Opublikowano

PS4

dar-kos

Tomashi_88

Lenno_x

k__es

MAJOCHEY_PL

xbartezoox

Ile jest limit graczy w heistach? Jak coś to ślijcie zapki

Opublikowano (edytowane)

Ja jestem chetny na napady, od jutra od 18 do pozna moge grac. Od 17 mam urlop wiec bede mial jeszcze wiecej czasu na giercowanie

PSN:  Mroku2891

Edytowane przez Mroku333
Opublikowano (edytowane)

Ja wczoraj z lennox-em robiłem trofiki ;) Możemy się ustawić na heisty albo zrobić ustawke do trofeów w których potrzeba 4 osób jeżeli Ci zależy też na pucharkach.

Edytowane przez kes
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj zapro po wysyłałem, tych, co przyjęli i grali w online zapraszałem na sesje i...nic. Każdy z randomami ciorał . Wtf ?

Dokładnie. Przepraszam Majochey. Głupio wyszło ale mieliśmy sesję :)

Będziemy grać praktycznie codziennie także wbijaj do nas :) 

Edytowane przez Lukas.