Najtmer 1 082 Opublikowano 3 lutego 2016 Opublikowano 3 lutego 2016 ja niestety nie wytrzymalem i sie rzucilem na pare modyfikacji najgorsze jest to ze pare razy ktos mi sprezentowal sporo workow z hajsem, przez co boje sie ze wypie.rdola mi bana na 20 lat. strach teraz pisac do nich o jakies refundy bo sprawdza logi i bedzie slabo Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 od dzisiaj do 11ego jest 2x hajs i RP za misje związane z vipem. warto się pobawić. nawet samemu można robić turystę co daje ponad 40 tysi w kilka minut. jak mamy ochroniarza to za wygrany wyścig z punktu to punktu dostaniemy 20 tysi. warto nazbierać tym bardziej że na walentynki ma być kolejny dodatek w tym dość drogi roosevelt. ponadto auta opancerzone i nowe z dodatku szefów są na dość dobrej przecenie. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 10 lutego 2016 Opublikowano 10 lutego 2016 http://www.rockstargames.com/newswire/article/52569/grand-theft-auto-online-be-my-valentine pora na zabawę :> Cytuj
Godot 416 Opublikowano 15 lutego 2016 Opublikowano 15 lutego 2016 Mam prośbę: czy może ktoś totalnemu laikowi w kilku zdaniach napisać o co chodzi w tym GTA Online? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 15 lutego 2016 Opublikowano 15 lutego 2016 o zabawę. robienie wspólnie misji, napadów, wyścigów, deathmatchy i wszelkich innych trybów. o wspólne wyzwania, rozbijanie się po mieście bez celu, robieniu rozpierduchy, wymyślonych zadań itd. co tam dusza zapragnie. jak masz dobrą ekipę to bardzo trudno o nudę. ponad 1200h nabite i ciągle rośnie. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 19 lutego 2016 Opublikowano 19 lutego 2016 mam dziwne wrażenie że kolejne dlc w drodze bo R* daje kolejny tydzień podówjnego $ i RP. tym razem padło na misje od kontaktów. każdy dzień przypisany jest do danej postaci. dodatkowo sporo dobrych zniżek na posiadłości i inne fanty. pełna rozpiska w linku: http://www.rockstargames.com/newswire/article/52577/friends-in-high-places-week-double-gta-rp-in-select Cytuj
Kisiel-PL 38 Opublikowano 20 lutego 2016 Opublikowano 20 lutego 2016 Jakby ktoś miał ochotę popykać online na PC, to zapraszajcie do znajomych na RSC: Kisiel-PL Jeszcze żadnego napadu nie ukończyłem, zazwyczaj brakuje nam jednej lub dwóch osób, a z randomami lipa jest. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 15 marca 2016 Opublikowano 15 marca 2016 plotki się potwierdziły i jutro kolejna aktualizacja związana z lowriderami. mała próbka: Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 15 marca 2016 Opublikowano 15 marca 2016 Wooooooooooooooooooooooooooooow.... Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 17 marca 2016 Opublikowano 17 marca 2016 Wooooooooooooooooooooooooooooow.... #2 ^_^ Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 17 marca 2016 Opublikowano 17 marca 2016 dawac peyotla, manane i picadora w wersji donk. w sumie podoba mi sie koncepcja Bennyego ze robi rozne fury, taki typowy odpicing, klasyczne furki jak sabre moze nie powinny byc robione na lowridera, ale wlasnie na jakiegos wy(pipi)anego muscecara. przydalby sie jednak jakis taki warsztat firmy Atomic gdzie moznaby supersamochody przerabiac. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 17 marca 2016 Opublikowano 17 marca 2016 Teoretycznie kolejny garaż mógłby dojść bo jako tako funkcjonalne infrastruktury są. Te 3 auta z filmiku wyżej to chyba miał być kolejny dodatek bo dzisiaj próbowałem i nie mogłem nimi wjechać. Pewnie lukę zostawili niechcący i załatali. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 18 marca 2016 Opublikowano 18 marca 2016 no te auta sa z listy wczesniej okreslanej mianem Lowirders Part 2, gdzie bylo kolo 8 nowych samochodow. rozlamali to na 2 czesci. lista fur byla schowana chyba w walentynkowym updatcie. prawdopodobnie samochody beda dostepne za jakis czas, moze tydzien, moze 2. typ ktory na filmiku nimi wjechal jakos zmodowal giere, zeby odczytywala dostepne dla samochodow czesci. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 20 marca 2016 Opublikowano 20 marca 2016 te dodatkowe auta, które zostały zablokowane mają pojawić się w kwietniu. pojedynczo, mniej więcej co tydzień, może dwa. więcej szczegółów na ten temat oraz info o nowym sportowym trybie w stylu futbolu amerykańskiego w filmiku Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 22 marca 2016 Opublikowano 22 marca 2016 (edytowane) zastanawiam sie czy to dobrze ze publikowane sa takie rzeczy tu. mi juz kilka niespodzianek zepsuly te leaki Edytowane 22 marca 2016 przez Najtmer Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 marca 2016 Opublikowano 26 marca 2016 Damn, ile razy bym do GTA Online nie usiadł tak po godzinie mam dosyć przez wieczne czekanie na wszystko. Ładowanie się online trwa wieczność, później dołączanie do misji, później czekanie w lobby, później wybór stroju, później po misji powrót do świata to też ładowanie... Jak zrąbie się misję to żeby ją powtórzyć też mamy ładowanie. Fuck, większość czasu to ładowanie. A jak jeszcze próbuje się z randomami grać to nie daj Boże ktoś wyjdzie podczas ładowania i już dupa, wywala Cię do świata. Z ładowaniem oczywiście. 3 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 26 marca 2016 Opublikowano 26 marca 2016 multi superanckie, ale bez stalej ekipy to bym w nim nawet 2 godzin nie spedzil Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 marca 2016 Opublikowano 26 marca 2016 No właśnie, może tego mi brakuje. Jak grałem z ziomkami czasami to było całkiem w porządku, chociaż nadal całkiem dużo czekania. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 26 marca 2016 Opublikowano 26 marca 2016 Chwile biegałem z Colinem i jego ekipa to grało sie wyśmienicie mimo ze często zawalalem xD ostatnio próbowałem sam i nuda Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 bo o to chodzi w multi w gta, o ekipę. jak masz dobre towarzystwo to godziny mijają jak głupie, nawet nie wiesz kiedy i na co. nie ważne czy robisz misje, szukasz ciekawostek czy bawisz się w ubieranie avatara. przy okazji: Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 wszystko fajnie fajnie, ale mogliby przestac ciac w (pipi)a i zapowiedziec - nowe Red Deador- nowe GTA VIor- standalone dlc do V- jakies (pipi)itnie duze dlc do O. te furki od bennyego zaczynaja walic odcinaniem kuponow. zreszta w sumie nic dziwnego jesli wszystko jest turbo drogie i ludzie za cashcardy zaplacili lacznie ponad miliard dolarow. dziwnie wyglada sprawa wydalenia Lezliego, cos w spolce Rockstar Games sie zgrzyta ewidentnie. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 10 maja 2016 Opublikowano 10 maja 2016 http://www.rockstargames.com/newswire przez wakacje mają dochodzić kolejne dodatki, w tym kaskaderskie wyścigi i działalność przestępcza. zanosi się na nowe misje i sprzęt. ponadto teraz można kupić najszybsze auta za pół ceny więc warto. T20 i Zentoro są warte swojej ceny, dzisiaj dokupiłem Osiris i też całkiem niezły. Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 14 maja 2016 Opublikowano 14 maja 2016 Czasem rozdaje różne fanty, więc tym razem kod na 1 000 000 $ .....tylko XBOX ONE W6X4W-FDPMH-G7CPC-QGP2D-KYKDZ - standardowo kto pierwszy ten lepszy Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 14 maja 2016 Opublikowano 14 maja 2016 ktoś użył i nawet nie podziękował. btw jest teraz tydzień militarny 12 maja 2016 - 19 maja 2016 25% zniżki na wszystkie pojazdy od Warstock 50% zniżki na wszystkie usługi Merryweather 25% zniżki na wszystkie karabiny, snajperki, broń miotaną i amunicję 50% zniżki na wszystkie pancerze Podwójne GTA$ i RP za tryb Wpad i Wypad Podwójne RP za akcje typu deathmatch, ostatnia drużyna wygrywa, zdobywanie i tryby adwersarza Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi