Opublikowano 27 maja 20168 l Któryś z posiadaczy PS4 jeszcze gra ? Chciałem wrócić do gry, ale prędzej trafię szóstkę w totka niż jakąś zgraną ekipę
Opublikowano 27 maja 20168 l chętni na budowanie przestępczego imperium? 7 czerwca nowy dodatek do online. standardowo nowe misje, nowe fury i inne bajery. R* zapowiada to jako największy dodatek. kupujemy biurowiec, magazyn, "zbieramy" kontrabandę i rozwalamy konkurencję. https://pl.socialclub.rockstargames.com/news/article/52618/gta-online-further-adventures-in-finance-and-felony-coming
Opublikowano 27 maja 20168 l Któryś z posiadaczy PS4 jeszcze gra ? Chciałem wrócić do gry, ale prędzej trafię szóstkę w totka niż jakąś zgraną ekipę ja, psn - xbartezoox
Opublikowano 30 maja 20168 l jeżeli ktoś planuje wrócić do gry na nadchodzący dodatek, albo tak po prostu, a jeszcze nie ma Insurgenta to teraz jest promo. mocno polecam bo kozak fura, nawet tira przestawi, 6 wybuchów wytrzyma ^_^ wszystkie zacne zniżki do 2 czerwca: 50% zniżki: Domy na palach Zniżka na Insurgenty: 50% za uzbrojony wariant, 25% za standardowy 50% zniżki: Benefactor Dubsta 6x6 25% zniżki: ulepszenia u Benny'ego 75% zniżki: usługi Lestera 25% zniżki: wybrane przedmioty z Ammu-Nation
Opublikowano 5 czerwca 20168 l Mam dziwny problem z GTA Online na PC. Kupiłem grę i dosłownie po pół godzinie dostałem bana na 10 dni. Niestety support R* (zarówno infolinia jak i na stronie) miał mnie w (pipi)e i nie chciał wyjaśnić powodów bana. Na wszelki wypadek odinstalowałem grę i zainstalowałem jeszcze raz. Dzisiaj pograłem może 2 godziny i znowu ban. Tym razem na miesiąc. Oczywiście nie instalowałem żadnych modów ani nie czitowałem. Obawiam się, że za miesiąc dostanę permanentnego bana. Będę się jeszcze kontaktował z supportem, ale pewnie na niewiele się to zda. Macie może jakieś pomysły jak można rozwiązać ten problem, bo mi się już skończyły?
Opublikowano 6 czerwca 20168 l generalnie srodowisko graczy jest bardzo niezdrowe, ilosc hakerow ktorzy dzialaja na szkode innych graczy jest zatrwazajaca. byc moze ktos stosuje jakies hacki, np niszczy wszystkim auta, i wyswietla twoja ksywe jako tego czitujacego i ludzie cie zglaszaja. jesli masz taka techniczna mozliwosc, to zacznij nagrywac jak grasz, jakis fraps, i przeslij im to na dowod ze nie masz zadnego softu i mozliwosci hackowania. ja dosc dawno sie nie logowalem i nie wiem czy teraz bany leca z nieba czy o co cho. Edytowane 6 czerwca 20168 l przez Najtmer
Opublikowano 7 czerwca 20168 l jest już update, 1,3 giga. później dokładnie obadam ale w salonie widziałem dobre furki, szczególnie cieszy SUV na bazie Schaftera.
Opublikowano 8 czerwca 20168 l A trzeba grac na publicznym zeby rozwijac firme czy mozna grac tylko ze znajomymi w prywatnym lobby?
Opublikowano 8 czerwca 20168 l Na publicznym. Zrobili z tego rywalizacje miedzy organizacjami zamiast paczki misji. Dla mnie to minus akurat. Pomysl i mozliwosci ogolnie bardzo spoko ale to powinno byc do zrobienia we wlasnym gronie bez uzerania sie z debilami. Na prywacie mozna zrobic 3 nowe misje dla vipow ale dwie i tak przeciwko innemu vipowi. W wyzwaniach tez cos dodali ale nie sprawdzalem. Twierdza ze to najwieksze dlc dotad ale jestem odmiennego zdania. Lekki tez fail ze nie dali do kupienia 6 posiadlosci. Nie mam juz gdzie aut parkowac, doszly nowe a kolejne wypasione w drodze
Opublikowano 8 czerwca 20168 l Pograłem wczoraj chwile i nie rozumiem jednej rzeczy. Mój znajomy został szefem organizacji a ja jego ochroniarzem. Udało nam się zapełnić magazyn rzeczami za 240k$ a następnie wszystko sprzedać. Problem w tym że znajomy dostał te 240k a ja marne 8k. Jeżeli tak to ma wyglądać, to w ogóle nie opłaca się pomagać szefom w dostarczaniu tych rzeczy. No chyba że jest jakaś opcja dzielenia się zyskiem ale nic takiego nie znaleźliśmy
Opublikowano 8 czerwca 20168 l U nas to samo. Z jednej strony moge zrozumiec bo jako szef wydalem wczoraj 7 baniek wiec moj duzy zysk ok ale stawki dla ochrony faktycznie marne. Nigdzie nie widzialem opcji ustawiania podzialu zysku.
Opublikowano 28 czerwca 20168 l trochę zeszli z ceny, tylko 1,135k zawartość z okazji 4 lipca również powraca. więcej szczegółów: http://www.rockstargames.com/newswire/article/52631/pfister-811-supercar-added-to-gta-online-today-plus-event
Opublikowano 29 czerwca 20168 l strasznie brzydkie te nowe fury, jedynie reaper jeszcze jakos tam robi robote, reszta strasznie przekombinowana. wolalbym zeby Comet dostal wjazd do Benny'ego, z mozliwoscia zdjecia tego oblesnego spoilera.
Opublikowano 12 sierpnia 20168 l Nooo, w tym tygodniu R* dał niezłe zniżki:Biura tańsze o 50% (!!!). To samo tyczy się usług sekretarki.Dodatki biurowe / wystrój, Pegassi Reaper i Buzzard tańsze o 25%.
Opublikowano 13 sierpnia 20168 l mhm. z myszonem już gadaliśmy że przydałoby się zebrać stałą ekipę i zrobić wszystkie napady.
Opublikowano 13 sierpnia 20168 l robi się ekscytująco dobierzemy jeszcze jednego do teamu i możemy zająć się przestępczością zorganizowaną. online niemal codziennie odpalam popołudniem/wieczorem więc jakby było też coś do zrobienia poza napadami to