Skocz do zawartości

GTA V Online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja już dawno nie grałem ale pamiętam że jeśli mieliśmy włączony free aim w singlu (brak auto locka) to gra wrzucała nas do lobby freeaim w którym zawsze było mało osób/albo wcale.

Edytowane przez Krizz
  • Plusik 1
Opublikowano

wczoraj kupiłem sobie ten nowy motorek, Sanctus. generalnie świetnie wygląda, szybki, dobrze się zbiera, nieco szalony i nie ustępuje np. Bati. wszystko spoko, wszystko pięknie tylko nie cena, 2 mln zielonych. od kilku aktualizacji ostro przeginają z cenami. pamiętam jak na początku 400k za pojazd to było dużo, teraz patrząc na obecne ceny to prawie darmoszka. ciekawe kiedy dojdą do tego punktu wrzenia i skumają że za mocno doją i przeginają.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

pobrałem i pograłem chwilę przed obiadem. zawartość spoko ale z cenami ich po(pipi)ało. na dodatek znowu misje na publiku. tym razem foch, nic nie kupię, poczekam na przeceny a te pewnie będą w lutym jakoś znając życie i ich podejście.

Opublikowano

no pewnie ze trzeba czekac na przeceny, bo to co sie teraz odpiyerdala, to normalne lowienie kasy z portfeli idiotow. ja w zasadzie juz 4 dlc temu stracilem pozycje do kupienia tego co bym chcial, no coz, jak sie nie gra codziennie (a po 3 latach mozna nie miec juz na to ochoty), to niestety ale mozna co najwyzej pomoc w dostawach i zarobic na waciki :D

Opublikowano

Ceny chore, ktoś podliczył, że kupno wszystkiego to ponad 30 mln, a w kolejce czeka jeszcze 10 aut. Do tego Ruiner 2000 i Rocket Voltic z rakietami, spadochronami, mozliwoscia skakania, robi sie Saints Row. Same misje import/export bardzo przyjemne, klimat troche 60 sekund, zwlaszcza jak kupisz garaz na wyspie na poludniu przy lotnisku :) Zarobek moze byc, 40-100k za jedno auto sprzedane.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Święta zawitały dzisiaj do Los Santos i Blaine County. Co nowego się pojawiło i co wydarzy się w ciągu kilku najbliższych dni?

-Comet Retro Custom
-nowy tryb Juggernaut z podwójnym $$$ i RP
-24 i 25 grudnia za wszystkie rzeczy z dodatków Further Adventures in Finance and Felony, Bikers i Import/Export dostaniemy podczas ich sprzedaży o 50% więcej $$$
-25 grudnia, każdy kto się zaloguje do gry otrzyma maskę jednorożca, jedną z dwóch piżam oraz dosyć pokaźny arsenał
-każdy kto zaloguje się dzisiaj, jutro albo pojutrze dostanie wyrzutnię fajerwerków i jedną z koszulek, które były dostępne do odblokowania podczas różnych okazji, w spoilerze pełna lista

An American Divorce T-Shirt
Bahama Mamas T-Shirt
Base5 T-Shirt
Bitch'n' Dog Food T-Shirt
Black Nagasaki T-Shirt
BOBO T-Shirt
Bounce FM T-Shirt
Butchery and Other Hobbies T-Shirt
Cheerleader Massacre 3 T-Shirt
Crocs Bar T-Shirt
Die Already 4 T-Shirt
Emotion 98.3 T-Shirt
Fake Didier Sachs T-Shirt
Fake Dix Gold T-Shirt
Fake Dix White T-Shirt
Fake Enema T-Shirt T-Shirt
Fake Le Chien Crew T-Shirt
Fake Le Chien No2 T-Shirt
Fake Perseus T-Shirt
Fake Santo Capra T-Shirt
Fake Sessanta Nove T-Shirt
Fake Vapid T-Shirt
Fever 105 T-Shirt
Flash FM T-Shirt
Grotti T-Shirt
Homies Sharp T-Shirt
I Married my Dad T-Shirt
Meltdown T-Shirt
KDST T-Shirt
KJAH Radio T-Shirt
Knife After Dark T-Shirt
K-ROSE T-Shirt
Nelson in Naples T-Shirt
Psycho Swingers T-Shirt
Statue of Happiness T-Shirt
The Loneliest Robot T-Shirt
The Shoulder of Orion II T-Shirt
Twilight Knife T-Shirt
Western Logo Black Tee
Western Logo White Tee
Victory Fist T-Shirt
Vinewood Zombie T-Shirt
Vinyl Countdown T-Shirt
Vivisection T-Shirt
Zombie Liberals in the Midwest T-Shirt

Jeśli ktoś chce upolować konkretną to wystarczy poczekać na dźwięk dzwoneczek i okienko w lewym dolnym rogu, w którym będzie pokazana odblokowana koszulka. W przypadku gdy to nie ta, trzeba od razu zamknąć aplikację z grą, odpalić GTA 5 i ponownie się zalogować do Online. Powtarzać do skutku :)

http://www.rockstargames.com/newswire/article/60086/GTA-Online-Festive-Surprise-Holiday-Bonuses-Los-Santos-Snowfall?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_term=newswire&utm_content=gtao-festivesurprise-12232016

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

jeżeli ktoś jeszcze pogrywa i ma ochotę na nieco darmowego hajsu to:

Make sure to log in and play GTA Online on PS4, Xbox One or PC today to receive an upcoming GTA$425K tax refund bonus (will be deposited in your Maze Bank account during the month of May). 

Opublikowano

Jakoś to jest zasygnalizowane? Włączyłem wersję na X1 to dostałem $250 000 jako alert na początku :D.

Włączyłem na PS4 to nie miałem żadnej postaci i nie dostałem chyba nic jeszcze, spróbuję zaraz zalogować się znowu.

W ogóle jakie to jest kiepskie, że nie postać nie synchronizuje się między platformami :/. Mam postać z PS3 na PC, a na X1 i PS4 jakichś dwóch różnych randomów bez hajsu.

Opublikowano

Raven, odpalaj w maju to dostaniesz komunikat na ekranie ze gratki, przelaliśmy hajs albo chociaż komunikat nad mini mapką. Zazwyczaj jednak jest to alert na cały ekran.

• 3 tygodnie później...
Gość Rozi
Opublikowano (edytowane)

Wszystkie dodatki są darmowe. W singlu też da się niektórymi pojazdami jeździć.

Edytowane przez Rozi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czym różni się fabryka kokainy za 900 000$ od tej za 2 000 000$? Zakładam, że chodzi o tylko o lokacje, pustynia vs doki LS

Opłaca się biznes kokainowy? Jak szybko można zarobić na tym jakieś konkretne pieniądze? Myślę nad tym żeby sobie urozmaicić rozgrywkę.