Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 26 października 2016 Opublikowano 26 października 2016 Super Jeszcze jakieś porady macie? Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 26 października 2016 Opublikowano 26 października 2016 (edytowane) Ja już dawno nie grałem ale pamiętam że jeśli mieliśmy włączony free aim w singlu (brak auto locka) to gra wrzucała nas do lobby freeaim w którym zawsze było mało osób/albo wcale. Edytowane 26 października 2016 przez Krizz 1 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 29 października 2016 Opublikowano 29 października 2016 wczoraj kupiłem sobie ten nowy motorek, Sanctus. generalnie świetnie wygląda, szybki, dobrze się zbiera, nieco szalony i nie ustępuje np. Bati. wszystko spoko, wszystko pięknie tylko nie cena, 2 mln zielonych. od kilku aktualizacji ostro przeginają z cenami. pamiętam jak na początku 400k za pojazd to było dużo, teraz patrząc na obecne ceny to prawie darmoszka. ciekawe kiedy dojdą do tego punktu wrzenia i skumają że za mocno doją i przeginają. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 hmmmm motorek ponoć 2,2 mln, strój jakieś 200k. http://www.rockstargames.com/newswire/article/60000/new-deadline-mode-and-shotaro-bike-plus-special-bonuses-in Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 co wyjdzie z połączenia 60 sekund oraz szybkich i wściekłych? nowe dlc do gta online http://www.rockstargames.com/newswire/article/60055/GTA-Online-Import-Export-Coming-December Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 pobrałem i pograłem chwilę przed obiadem. zawartość spoko ale z cenami ich po(pipi)ało. na dodatek znowu misje na publiku. tym razem foch, nic nie kupię, poczekam na przeceny a te pewnie będą w lutym jakoś znając życie i ich podejście. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 no pewnie ze trzeba czekac na przeceny, bo to co sie teraz odpiyerdala, to normalne lowienie kasy z portfeli idiotow. ja w zasadzie juz 4 dlc temu stracilem pozycje do kupienia tego co bym chcial, no coz, jak sie nie gra codziennie (a po 3 latach mozna nie miec juz na to ochoty), to niestety ale mozna co najwyzej pomoc w dostawach i zarobic na waciki Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 14 grudnia 2016 Opublikowano 14 grudnia 2016 Ceny chore, ktoś podliczył, że kupno wszystkiego to ponad 30 mln, a w kolejce czeka jeszcze 10 aut. Do tego Ruiner 2000 i Rocket Voltic z rakietami, spadochronami, mozliwoscia skakania, robi sie Saints Row. Same misje import/export bardzo przyjemne, klimat troche 60 sekund, zwlaszcza jak kupisz garaz na wyspie na poludniu przy lotnisku Zarobek moze byc, 40-100k za jedno auto sprzedane. Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 23 grudnia 2016 Opublikowano 23 grudnia 2016 Święta zawitały dzisiaj do Los Santos i Blaine County. Co nowego się pojawiło i co wydarzy się w ciągu kilku najbliższych dni?-Comet Retro Custom-nowy tryb Juggernaut z podwójnym $$$ i RP-24 i 25 grudnia za wszystkie rzeczy z dodatków Further Adventures in Finance and Felony, Bikers i Import/Export dostaniemy podczas ich sprzedaży o 50% więcej $$$-25 grudnia, każdy kto się zaloguje do gry otrzyma maskę jednorożca, jedną z dwóch piżam oraz dosyć pokaźny arsenał-każdy kto zaloguje się dzisiaj, jutro albo pojutrze dostanie wyrzutnię fajerwerków i jedną z koszulek, które były dostępne do odblokowania podczas różnych okazji, w spoilerze pełna lista An American Divorce T-ShirtBahama Mamas T-ShirtBase5 T-ShirtBitch'n' Dog Food T-ShirtBlack Nagasaki T-ShirtBOBO T-ShirtBounce FM T-ShirtButchery and Other Hobbies T-ShirtCheerleader Massacre 3 T-ShirtCrocs Bar T-ShirtDie Already 4 T-ShirtEmotion 98.3 T-ShirtFake Didier Sachs T-ShirtFake Dix Gold T-ShirtFake Dix White T-ShirtFake Enema T-Shirt T-ShirtFake Le Chien Crew T-ShirtFake Le Chien No2 T-ShirtFake Perseus T-ShirtFake Santo Capra T-ShirtFake Sessanta Nove T-ShirtFake Vapid T-ShirtFever 105 T-ShirtFlash FM T-ShirtGrotti T-ShirtHomies Sharp T-ShirtI Married my Dad T-ShirtMeltdown T-ShirtKDST T-ShirtKJAH Radio T-ShirtKnife After Dark T-ShirtK-ROSE T-ShirtNelson in Naples T-ShirtPsycho Swingers T-ShirtStatue of Happiness T-ShirtThe Loneliest Robot T-ShirtThe Shoulder of Orion II T-ShirtTwilight Knife T-ShirtWestern Logo Black TeeWestern Logo White TeeVictory Fist T-ShirtVinewood Zombie T-ShirtVinyl Countdown T-ShirtVivisection T-ShirtZombie Liberals in the Midwest T-Shirt Jeśli ktoś chce upolować konkretną to wystarczy poczekać na dźwięk dzwoneczek i okienko w lewym dolnym rogu, w którym będzie pokazana odblokowana koszulka. W przypadku gdy to nie ta, trzeba od razu zamknąć aplikację z grą, odpalić GTA 5 i ponownie się zalogować do Online. Powtarzać do skutku http://www.rockstargames.com/newswire/article/60086/GTA-Online-Festive-Surprise-Holiday-Bonuses-Los-Santos-Snowfall?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_term=newswire&utm_content=gtao-festivesurprise-12232016 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Opublikowano 30 kwietnia 2017 jeżeli ktoś jeszcze pogrywa i ma ochotę na nieco darmowego hajsu to: Make sure to log in and play GTA Online on PS4, Xbox One or PC today to receive an upcoming GTA$425K tax refund bonus (will be deposited in your Maze Bank account during the month of May). Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Jakoś to jest zasygnalizowane? Włączyłem wersję na X1 to dostałem $250 000 jako alert na początku :D. Włączyłem na PS4 to nie miałem żadnej postaci i nie dostałem chyba nic jeszcze, spróbuję zaraz zalogować się znowu. W ogóle jakie to jest kiepskie, że nie postać nie synchronizuje się między platformami :/. Mam postać z PS3 na PC, a na X1 i PS4 jakichś dwóch różnych randomów bez hajsu. Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Zaraz będę w domu to włącze ps4 i sprawdzę, darmowy frut zawsze mile widziany. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Raven, odpalaj w maju to dostaniesz komunikat na ekranie ze gratki, przelaliśmy hajs albo chociaż komunikat nad mini mapką. Zazwyczaj jednak jest to alert na cały ekran. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 4 maja 2017 Opublikowano 4 maja 2017 na pc zalew hakerskiego siana. 14 milionow dostalem nawet nie wiem kiedy. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Na PS4 ktoś jeszcze gra? Powoli myślę żeby wrócić bo dużo contentu doszło odkąd przestałem grać (ostatni update na jakim grałem to lowridery). Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 8 maja 2017 Opublikowano 8 maja 2017 za tydzien, lub dwa moze gunrunning dlc wleciec, bo znowu same przeceny i 2x rp/$ Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 Gunrunning :O Aż chyba wrócę do gry. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 Te dodatki to wszystko płatne i tylko online? Czy w singlu tez idzie sobie jeździć tymi wszystkimi furami? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 (edytowane) Wszystkie dodatki są darmowe. W singlu też da się niektórymi pojazdami jeździć. Edytowane 26 maja 2017 przez Rozi Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 7 czerwca 2017 Opublikowano 7 czerwca 2017 DLC wychodzi 13 czerwca. 2 Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 10 czerwca 2017 Opublikowano 10 czerwca 2017 Czym różni się fabryka kokainy za 900 000$ od tej za 2 000 000$? Zakładam, że chodzi o tylko o lokacje, pustynia vs doki LS Opłaca się biznes kokainowy? Jak szybko można zarobić na tym jakieś konkretne pieniądze? Myślę nad tym żeby sobie urozmaicić rozgrywkę. Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Ktoś zrobił fajny poradnik odnośnie tych biznesów, mam nadzieje że pomoże :) http://gtaforums.com/topic/870086-biker-warehouse-knowledge-base/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi