Bartg 5 476 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 http://www.gametrailers.com/videos/xd6tot/grand-theft-auto-online-launch-report Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Ehhh, dalej lezy i kwiczy, "jeszcze troche i z tezy stane sie antyteza i nie przejde do dziewiatego paradygmatu". Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Wysokośc postaci też jest zmienna, czy zawsze taka sama? Zawsze taka sama. Ja żeby wczoraj dolaczyc do kumpli stracilem chyba godzine. Bez sensu ze po każdej misji tez wywalalo każdego z nas w innej grze, a dolaczanie raz dzialalo, raz nie. Ogolnie - online spoko, nawet deatchmatche gra się fajnie. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 A jak jest z autoaimem - zalezy to od ustawien naszych kontrolera, do kogo dolaczymy, czy ustawiamy to odgornie w opcjach ? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Intro się włączyło, potem znany wszystkim komunikat. Nie ma słów... Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 ten samouczek jest zbugowany, bo po intro jeszcze musisz przejść wyścigi, które później przez godzine nie chciały mi się zalczyc, a NPC się blokuje. Nastepnie najlepiej wykonać 2-3 misje i dopiero jak na mapie pojawia się misje, punkty, wyzwania można spokojnie szukac graczy. A jak jest z autoaimem - zalezy to od ustawien naszych kontrolera, do kogo dolaczymy, czy ustawiamy to odgornie w opcjach ? Chyba od Twojego ustawienia. Bez autoaima nie masz zadnych szans w tej grze. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Czyli majac free aim bede gral z samymi auto aimowcami ? Auto aim akurat w V jest przesadzony na maksa, namierza na kilometr i mozna zabijac ludzi w przejezdzajacych 200km/h samochodach na lajcie. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 We Free Roam ma byc tylko free aim ponoc dostepny, a jesli chodzi o misje etc. to chyba zalezy od osoby ktora hostuje mecz. Cytuj
bartiz 1 617 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 czego nie zrobili tak jak w RDR czy MP3, czyli podział na free aim i auto aim... co za porażka. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Buhehe no bez jaj... W takim razie granie jakichkolwiek trybów player vs player dla mnie odpada, frajda z grania auto aimem nawet w singlu była żadna. Cytuj
bartiz 1 617 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 console gaming xD press X to kill nie no musi to byc jakos sensownie zrobione bo będzie tryb niegrywalny. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 października 2013 Autor Opublikowano 2 października 2013 Dobra w końcu udało mi się wejść do online, czarnuch kolega Franklina przywitał mnie na lotnisku i dał spluwę. Odwiózł mnie na jakiś wyścig po czym zwiecha konsoli Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Mimo wszystko nie sadze, zeby R* bylo tak glupie, ze pozwolilo grac ludziom w obu trybach celowania na raz. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Zapewne będzie tak jak w 4, że host ustala czy jest aim czy nie. Host ustali, że jest free aim i wszyscy tak mają i nie ma przebacz. Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Potwierdzam. Host ustala jakie jest namierzanie, a we free roamie to chyba zależy od ustawień. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Lipa jakby we free roamie zalezalo od ustawien, wiadomo ze wtedy 99% bedzie latac na auto i zabijac wszystkich dookola Cytuj
Boomcio 4 071 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Nie powinno byc w ogole w online auto aim- u. Btw ktos tego uzywa w single ?! Idea potyczek sieciowych pada na pysk przy takich ustawieniach Mam nadzieję , ze rockstar przemysli tą niesamowicie wazną kwestię. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Jacy wszyscy nagle skillowi się zrobili. XD Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Ja pierdyle wczytało mi pierwszy wyścig ale zwiecha konsoli [*]... no smuteczek może do listopada zagram XD Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 gta v 11/10 gta v online 1/10 Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Jacy wszyscy nagle skillowi się zrobili. XD Ja wiem, że brać konsolowa przyzwyczaiła się do lekkiego autoaima w call of duty, ale bez przesady, co za frajda w DM jak zabicie kogoś to tylko kwestia kto kogo pierwszy zauważy i wciśnie najpierw L2 a potem R2 ? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Nie no, w multi tak, jestem za tym, żeby każdy grał na free aim, aby o wyniku decydował skill, ale nie rozumiem czepiania się i nagłego oburzenia, że ktoś gra na aimie w singlu. Co ma do rzeczy singiel do multi? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 (edytowane) Bo granie w singla z autoaimem to lamerstwo i tyle. Za niedlugo pewnie bedzie autopilot w samochodach, ktory bedzie korygowal tor jazdy. Edytowane 2 października 2013 przez saptis Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Mnie tam single nie interesuje, moga sobie ludzie nawet na autopilocie grać Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Bo granie w singla z autoaimem to lamerstwo i tyle. Za niedlugo pewnie bedzie autopilot w samochodach, ktory bedzie korygowal tor jazdy. Celowanie padem [ * ] To już chyba wygodniej się gra w FIFĘ na kierownicy ;/. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi