Gość Orzeszek Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 udało mi sie pograć w końcu, sporo hołoty kampujacej po mieście i snajperów, nie idzie grać, trzeba biegać zygzakiem, już nie wspomne o gangach spamujących na "gwiazdkach" wychodziś z fury i grad kul samemu nie idze grać Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Nie możesz sobie passive mode odpalić? Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Niewiele da, bo i tak Cie moga przejechac albo zastrzelic jak jedziesz fura. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Wrocila moze postac komus ?Po moich 150 tysiach w banku ani 16 lvlowej postaci ani widu ani slychu. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Ja dalej nie mam żadnych problemów, zalogowałem się rano, wbiłem 17 poziom i tyle. Wszystko działa dobrze. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Nowy update sie pojawil. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 (edytowane) No kur.wa, update'u się nie da pobrać, zawiesza mi konsolę na amen przy kliknięciu X. Musiałem aż wyjmować wtyczkę z gniazdka, bo żadnej reakcji, dwa razy. Dobra, za 3 razem poszło. Wszystko działa błyskawicznie, ale postaci jak nie było tak nie ma, a w banku 21k. ;] Edytowane 4 października 2013 przez suteq Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Mi się pobrało bez problemu, ale też nie mam postaci. Chyba raczej już nie wróci, ale od nowa zakładać kolejnej nie mam przez najbliższy czas zamiaru. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 A już się cieszyłem że naprawione i będę mógł rozwijać chłopka. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 No kur.wa, update'u się nie da pobrać, zawiesza mi konsolę na amen przy kliknięciu X. Musiałem aż wyjmować wtyczkę z gniazdka, bo żadnej reakcji, dwa razy. Dobra, za 3 razem poszło. Wszystko działa błyskawicznie, ale postaci jak nie było tak nie ma, a w banku 21k. ;] to samo. czarny ekran i nawet konsoli nie dało się zresetować. pomogło wyłączenie jej z prądu Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Czy Rockstar nie umie wprowadzić pomijania filmików w multi, albo całkowitego pominięcia tutoriala? No kurna, to jedyne opcje, które teraz by się przydały. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Ja póki nie dostane 100 potwierdzeń, że działa i postacie nie znikają to pogram sobie w bete bf4 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Jak na razie WSZYSTKO śmiga genialnie. Zaproszenia, świat, dołączanie, ładowanie, wszystko. Tylko niech kur.wa postać nie znika. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 No widzę że na serio coś naprawili. Ludzik mi się odnalazł, nie zaczynam setny raz na lotnisku tylko na wyścigu. Level niestety wyzerowany, ale kasę zapamiętało. Cytuj
brazylianwisnia 1 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Jak na razie WSZYSTKO śmiga genialnie. Zaproszenia, świat, dołączanie, ładowanie, wszystko. Tylko niech kur.wa postać nie znika. Slyszysz innych ludzi?bo ja ciagle widze ze miga przy twoim nicku headset ale totalna cisza i tak samo u pozostalych...raczej nie wina internetu bo mam 30Mb/30Mb...Wciaz wystepuja czasem problemy z kickami i rozlaczaniem ale ogolem dziala o niebo lepiej. Dalej sa jakies ciekawsze misje czy na razie tylko TDM? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 (edytowane) Tak w ogóle to jak wy wychodziliście z gry po skończonej sesji? Normalnie off konsola czy tak jak radzili w którejś podpowiedzi? Może to była przyczyna usunięcia ludzika, bo zwyczajnie gra go nie zapisała? Teraz jak przełączyłem się na kogoś z singla to zapisało i pokazało, że jest zamykanie sesji. Potem włączę i sprawdzę czy jest ludzik. :> Tak w ogóle to w TDM byłem kamperem, siedziałem na dachu i strzelałem przez drzewo. Dwóch tak zabiłem. xD @Wiśnia No bo nic nie mówiłem, a hs zbiera szum też itp. A innych osób nie słyszę, bo ustawiłem sobie tylko ekipę i znajomych. Edytowane 4 października 2013 przez suteq Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Na x360 nie ma żadnego nowego patcha. To tylko na PS3? A działa po staremu czyli nie działa. Cytuj
brazylianwisnia 1 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 @Wiśnia No bo nic nie mówiłem, a hs zbiera szum też itp. A innych osób nie słyszę, bo ustawiłem sobie tylko ekipę i znajomych. Dziwne wlasnie ze nawet szumu nie slyszalem...jak mi sie HS naladuje to sprawdze :)Ciekawe czy dzisiaj bedzie normalnie w-ko dzialac czy tylko do czasu jak pojawia sie hamburgery Ktos doszedl gdzies dalej i znalazl jakies ciekawe misje?Glupie jest tez to ze czlonkow ekipy nie wrzuca razem do jednej druzyny..W-ko idzie w dobrym kierunku tak ze jest szansa ze niedlugo w-ko bedzie smigac jak nalezy. Cytuj
Pupcio 18 386 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Przecież normalnie działa,przynajmniej na razie. Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Miałem wrażenie, że grałem w to online z 3h, patrze na licznik, a tam prawie 8 Ale trochę mi się odechciało grać, gdy dwóch typów zabiło mnie z 8 razy w ciągu 2 minut. Nie wiem co za debil wymyślił, że się spawnujesz 10 metrów od tego kto cię zabił przed sekundą. Nawet jak macie kasę na koncie to i tak wam leci za zgon, średnio 1,3-1.6 tys. Tryb pasywny też nic nie daje bo wszyscy cię zabijają tak samo. Na tej pierwszej stronie z autami (tam gdzie są same ekskluzywne) macie całkiem niezłe auto za darmo. Lepszych samochodów nie da się ukraść, trzeba je kupić, a trochę kosztują. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 O kurcze, wyścigi z żywymi graczami to jest genialna sprawa i ubaw nieziemski. Zwłaszcza te po autostradzie i za(pipi)u. GTA Online rlz! Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Ale trochę mi się odechciało grać, gdy dwóch typów zabiło mnie z 8 razy w ciągu 2 minut. Nie wiem co za debil wymyślił, że się spawnujesz 10 metrów od tego kto cię zabił przed sekundą. W opcjach jest, że po śmierci pojawiasz się obok miejsca zgonu, ale możesz też przełączyć na jakiś hotel. Ale to działa tylko w trybie jak łazisz po mapie, a nie misjach. 1 Cytuj
brazylianwisnia 1 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 (edytowane) wciaz sa problemy z polaczeniami i zaproszeniami..Zrobcie moze jakas forumowa ustawke na jutro to polatamy cala ekpia Najpierw suteq probowal sie polaczyc ze mna po czym wysylal mi zaproszenia,przyjmuje i dostaje komunikat "Gracz nie uczestniczy juz w sesji"... Edytowane 4 października 2013 przez brazylianwisnia Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 października 2013 Autor Opublikowano 4 października 2013 W online też można ukraść F16 ? bo dziś grałem i jeden typek już śmigał taką zabawką ? Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 W opcjach jest, że po śmierci pojawiasz się obok miejsca zgonu, ale możesz też przełączyć na jakiś hotel. Ale to działa tylko w trybie jak łazisz po mapie, a nie misjach. O to dobrze, że jest taka opcja bo tego nie zauważyłem. W misjach nie miało by to sensu gdybyś odradzał się 5km od miejsca akcji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi