Skocz do zawartości

GTA V Online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W online też można ukraść F16 ? bo dziś grałem i jeden typek już śmigał taką zabawką ?

Jak wbiłem do bazy wojskowej to o dziwo prawie wojaków nie było, kilku jeepami jeździło, ale też nie było myśliwców. Objechałem trochę bazę i się pojawiły, ale wraz z nimi też czołgi i jak już miałem startować to mi pocisk czterej pancerni posłali w kokpit.

Opublikowano

No dostałem dwa razy zapro od wojnara, akceptuje i komunikat "Gracz nie uczestniczy już w sesji". WTF :D

A panowie da się jakoś zmienić główny samochód? Znalazłem na ulicy samochód wzorowany na Bugatti Veyron i kurna zajeżdżam do LSC i komunikat, że samochód jest zbytnio poszukiwany i nie można go modyfikować. :(

Taka okazja mi przeszła. :(

Widziałem też dobry apartamentowiec do kupna, za 200k mieszkanie+garaż na 10 aut!!! :D

Opublikowano

Nie przyjmują kradzionych bryczek z zakresu premium (te szybkie), trzeba auta kupić osobiście.

Wbiłem za kolesiem, który wjeżdżał odpicować furę i łaziłem po tym garażu, ale nie dało rady przywalić mechanikowi. Samochód typa zniknął, pojawił się dopiero jak wyjechał.

Opublikowano

No, koniec na dziś. Mnie z Wojnarem łączy idealnie, sporo razem pograliśmy. Póki co najbardziej mi leżą misje z przyprowadzaniem aut do Simeona. Zwykłe strzelaniny są do bani, bo jest tylko jedno życie. Dobry multik, już widzę że spędzę w nim masę godzin.

• Plusik 1
Opublikowano

Ja to mam nadzieję, że potem będą zwyczajne wojny gangów albo np. musimy zakosić koks/kasę z jakiejś miejscówki gdzie jest kilkanaście/dziesiąt przeciwników i taka misja w 3-4 na jednym życiu. Byłoby osom, bo lubię strzelać w tej grze. :)

Opublikowano

Dokładnie w takiej misji brałem dziś udział. Niestety szybko padłem i mój towarzysz musiał sam likwidować gang i zawozić kokę do bazy.

Opublikowano (edytowane)

Boże, jacy bóldupowcy na tym PS3 grają. Pojechałem typów w DM, 8:0 na koniec i zagłosowali i mnie wyrzucili z lobby. xD

A co najlepsze sam po ukończeniu DM wyszedłem do FR i dostaję akcję, ze mnie wyrzucono i przez to gra zaliczyła, że wyszedlem przed skończeniem i tak jakby ostrzeżenie. Głupota. 

No ale co się dziwić jak debile podjeżdżają do mnie autem w 3 i mam ich centralnie na baniach, bo tak się ustawili to nie dziwota, że potem mam taki wynik. 

Edytowane przez suteq
Opublikowano (edytowane)

Oj ciężko będzie u mnie z wstaniem, bo dzisiaj wstałem dosyć wcześnie od bardzo dawna i muszę się zregenerować. Ale postaram się!

Naładowałeś HS? :P

Edytowane przez suteq
Opublikowano

Boże, jacy bóldupowcy na tym PS3 grają. Pojechałem typów w DM, 8:0 na koniec i zagłosowali i mnie wyrzucili z lobby. xD

A co najlepsze sam po ukończeniu DM wyszedłem do FR i dostaję akcję, ze mnie wyrzucono i przez to gra zaliczyła, że wyszedlem przed skończeniem i tak jakby ostrzeżenie. Głupota. 

No ale co się dziwić jak debile podjeżdżają do mnie autem w 3 i mam ich centralnie na baniach, bo tak się ustawili to nie dziwota, że potem mam taki wynik. 

O to to pograłem dzisiaj kilka godzin i wykopali mnie trzy razy za to że zabijałem debili którzy mnie atakowali,mój pech że głównie waliłem do hostów XD

Opublikowano

i mnie się udało pograć. Porobiłem nawet z 2 misje, jeden wyścig na na skuterach wodnych jakieś wojny gangów. Oby tylko postać się zapisała. 

Jadę sobie przez lotnisko i zgarnąłem na maskę chłopaczka co sobie tak sam tam stał. Po chwili rzucał we mnie fuckami przez Hs :(