rapen 4 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 .Zrobcie moze jakas forumowa ustawke na jutro to polatamy cala ekpia jestem za tylko ja nie chce brac sie za organizacje Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 W online też można ukraść F16 ? bo dziś grałem i jeden typek już śmigał taką zabawką ? Jak wbiłem do bazy wojskowej to o dziwo prawie wojaków nie było, kilku jeepami jeździło, ale też nie było myśliwców. Objechałem trochę bazę i się pojawiły, ale wraz z nimi też czołgi i jak już miałem startować to mi pocisk czterej pancerni posłali w kokpit. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 No dostałem dwa razy zapro od wojnara, akceptuje i komunikat "Gracz nie uczestniczy już w sesji". WTF A panowie da się jakoś zmienić główny samochód? Znalazłem na ulicy samochód wzorowany na Bugatti Veyron i kurna zajeżdżam do LSC i komunikat, że samochód jest zbytnio poszukiwany i nie można go modyfikować. Taka okazja mi przeszła. Widziałem też dobry apartamentowiec do kupna, za 200k mieszkanie+garaż na 10 aut!!! Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Nie przyjmują kradzionych bryczek z zakresu premium (te szybkie), trzeba auta kupić osobiście. Wbiłem za kolesiem, który wjeżdżał odpicować furę i łaziłem po tym garażu, ale nie dało rady przywalić mechanikowi. Samochód typa zniknął, pojawił się dopiero jak wyjechał. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 No, koniec na dziś. Mnie z Wojnarem łączy idealnie, sporo razem pograliśmy. Póki co najbardziej mi leżą misje z przyprowadzaniem aut do Simeona. Zwykłe strzelaniny są do bani, bo jest tylko jedno życie. Dobry multik, już widzę że spędzę w nim masę godzin. 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Ja to mam nadzieję, że potem będą zwyczajne wojny gangów albo np. musimy zakosić koks/kasę z jakiejś miejscówki gdzie jest kilkanaście/dziesiąt przeciwników i taka misja w 3-4 na jednym życiu. Byłoby osom, bo lubię strzelać w tej grze. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Dokładnie w takiej misji brałem dziś udział. Niestety szybko padłem i mój towarzysz musiał sam likwidować gang i zawozić kokę do bazy. Cytuj
Kosmos 2 711 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Prawie wszystko mi działa, żadnych lagów nie ma. Nadal jednak nie mogę dołączyć do grania z ekipą. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Ale te nieudane misje można powtarzać? Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Mnie zaczyna strasznie denerwować ta kara pieniężna za zgon. W free mode to jeszcze może być, ale misjach czy innych trybach gry gdzie łatwo zginąć to już dla mnie przesada. Cytuj
Shankor 1 605 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Dziś kupiłem, jak ogram singla to będę grał Online. Rozi wysłałem invite request na social club Cytuj
ksips1 32 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Próbowałem już 4 razy w ciągu trzech dni i nadal to samo - po zrobieniu postaci, po filmiku z Lamarem, rozpoczyna się ładowanie i... wybija mnie bo przekroczyłem czas połączenia z serwerem... Cytuj
mariopim 6 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Świetnie się gra, wyścigi z ludźmi to poezja Ale na razie słyszę tylko niemców i francuzów.. Jak by ktoś chciał pograć to: PSN: mario_pim HS: jest Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 (edytowane) Boże, jacy bóldupowcy na tym PS3 grają. Pojechałem typów w DM, 8:0 na koniec i zagłosowali i mnie wyrzucili z lobby. xD A co najlepsze sam po ukończeniu DM wyszedłem do FR i dostaję akcję, ze mnie wyrzucono i przez to gra zaliczyła, że wyszedlem przed skończeniem i tak jakby ostrzeżenie. Głupota. No ale co się dziwić jak debile podjeżdżają do mnie autem w 3 i mam ich centralnie na baniach, bo tak się ustawili to nie dziwota, że potem mam taki wynik. Edytowane 4 października 2013 przez suteq Cytuj
Neox 158 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Właśnie ukończyłem 1 wyścig online, nie no poezja! Miód wylewa się litrami! Cytuj
mariopim 6 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Czy "xboxowcy" mogą grać z "Ps3 owcami" ? Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 mogą z ps3 kozami... 4 Cytuj
brazylianwisnia 1 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 To jak?robimy ustawke jutro?Tylko trzeba by to zrobic tak zeby jedna osoba siedziala caly czas w Free Roam i czekala az sie w-cy dolacza w przeciwnym wypadku moze byc tak ze bedzie wyskakiwal komunikat ze sesja wygasla.Proponowalbym jutro o 11? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 (edytowane) Oj ciężko będzie u mnie z wstaniem, bo dzisiaj wstałem dosyć wcześnie od bardzo dawna i muszę się zregenerować. Ale postaram się! Naładowałeś HS? Edytowane 4 października 2013 przez suteq Cytuj
brazylianwisnia 1 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 na full ale pozniej podczas laczenia sie do Ciebie zawiesila mi sie gra i sobie odpuscilem Jak chcecie pograc cala banda to mozecie wyslac mi zaproszenia do znajomych na PSN.Postaram sie 10.45 zalozyc gre i wysle wam zaproszenia.Jesli bedzie zainteresowanie na wspolne cioranie ofkoz:) Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Boże, jacy bóldupowcy na tym PS3 grają. Pojechałem typów w DM, 8:0 na koniec i zagłosowali i mnie wyrzucili z lobby. xD A co najlepsze sam po ukończeniu DM wyszedłem do FR i dostaję akcję, ze mnie wyrzucono i przez to gra zaliczyła, że wyszedlem przed skończeniem i tak jakby ostrzeżenie. Głupota. No ale co się dziwić jak debile podjeżdżają do mnie autem w 3 i mam ich centralnie na baniach, bo tak się ustawili to nie dziwota, że potem mam taki wynik. O to to pograłem dzisiaj kilka godzin i wykopali mnie trzy razy za to że zabijałem debili którzy mnie atakowali,mój pech że głównie waliłem do hostów XD Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 i mnie się udało pograć. Porobiłem nawet z 2 misje, jeden wyścig na na skuterach wodnych jakieś wojny gangów. Oby tylko postać się zapisała. Jadę sobie przez lotnisko i zgarnąłem na maskę chłopaczka co sobie tak sam tam stał. Po chwili rzucał we mnie fuckami przez Hs Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Wszystko działa ok poza dołączaniem do misji itd, za 10 razem czasem się uda, ale do znajomych czy ludzi z ekipy nie sposób dołączyć u mnie. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Jeszcze trochę szlifów ten online potrzebuje, ale można na spokojnie już ogrywać bez ciśnienia na ustawki czy ekipy. Wszystko w swoim czasie. Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Jak widać miałem za dużo szczęścia. O 18 postać była... o 22 nie. Odechciało mi się w to już grać, 10h gry w plecy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi