nemix 36 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Da się jakoś wyciszyć innych graczy ? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Przytrzymujesz Select i na dole masz opcję związaną z komunikacją. Ustaw ekipa i znajomi i będzie git. Cytuj
shy4 53 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 czy tylko ja nadal nie moge grac onilne(wersja x360) ni jak nie da rady przebrnac przez tutorial..caly czas wiesza sie na parkingu i wgrywa wieki... Cytuj
ornit 2 945 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 (edytowane) U mnie już działa idealnie. Ktos wie, gdzie mogę znaleźć ten policyjny parking ? edit: auto aim FTW! Edytowane 5 października 2013 przez ornit Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 października 2013 Autor Opublikowano 5 października 2013 A co odholowali ci brykę ? Jeśli o to chodzi to masz na mapie znak samochodu 1 Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Zaktualizowali w końcu Social Club, teraz można obczaić staty postaci z multi i są ogólne statystyki i ranking jak się wejdzie na swoją ekipe. Cytuj
pan mihau 0 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 czyli juz mozna grac bez wyrywania wlosow z nerwow ? Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 jedyne problemy jakie ja mam to dołączanie do znajomych :\ Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Wieczorem też miałem problemy, dostałem kilka zaproszeń i za każdym razem było "sesja wygasła", "gracz opuścił grę" albo "chmura jest teraz offline". Ale zasadniczo plus dla R, bo widać że cały czas naprawiają onlajna. Cytuj
brazylianwisnia 1 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 jedyne problemy jakie ja mam to dołączanie do znajomych :\ Probowaliscie przez zaproszenie?ale nie to w GTA V a zaproszenie przez wiadomosc w PSN?Dla mnie to zadzialalo.. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 (edytowane) I tak i tak, nic nie pykło. Z tym jest różnie, raz pyknie raz nie. Edytowane 5 października 2013 przez wojnar Cytuj
Pupcio 18 386 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 najgorsze jest łączenie ze znajomymi i że gra rozdziela nas gdy wychodzi się z misji :< Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Pograłem wczoraj trochę, nawet kilka razy z wojnarem i potwierdzam, dołączanie do gier i zapraszanie innych graczy to jakaś tragedia No i muszę zainwestować w headset jednak Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Inwestuj inwestuj, bo czułem się przez chwile jak debil jak sam do siebie gadałem :< No i Twoi koledzy ciągle mnie kickowali Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Zrobiłem sobie w drugim slocie postać żeńską. Fajnie, że początkowa animacja wygląda inaczej (Lamar próbuje nas poderwać, a bohaterka całkiem go zlewa). Chodziło to o wiele lepiej, niż przedtem, ale po pograniu pół godziny wyszedłem i nową postać również wcięło... Moja utracona Barbie. Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Caly czas mialem brak uprawnien sieciowych do snapmatica, a teraz juz dziala mimo braku Golda. Do online tez moge wejsc. Co jest, jakis weekend darmowego golda czy co, ze mi to dziala bez abonamentu? Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 tak, akurat jest darmowy gold na weekend 1 Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 No i Twoi koledzy ciągle mnie kickowali Serio? oO Ja w ogóle nie wiem co to za ludzie, gra sama ich zaprosiła. No i myślałem, że jak ja jestem hostem to tylko ja mogę kickować ludzi Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Ja próbowałem dołączyć do misji jakie znajomi udostępniali i ani razu nie wskoczyło :confused:. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Jakas ustawka dzisiaj wieczorem? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Właśnie, zauważyliście, że jak nie jesteście hostem to jak jest szukanie ludzi to gra automatycznie zaprasza wszystkich znajomych, którzy obecnie grają w GTA V? Miałem tak już kilka razy, głupie. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 (edytowane) To uczucie kiedy gonia Cie 3 gwiazdki, a 2 cwaniakow (graczy) z Helikoptera do ciebie strzela i przeszkadza, kiedy nagle ty wysiadasz z auta i uzywasz RPG (ktory zdobylem na survival) prosto w nich ... Bezcenne, chwile pozniej dostalem 7 tysiecy bounty na swoja glowe, kumpel mnie zabil, podzielilismy sie kasa . Edytowane 5 października 2013 przez Bansai 1 Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 bylem w trakcie obrabiania sklepu kiedy wyskoczyl komunikat ze wykopano mnie wtf Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 kurde wy tu już gracie, a ja sobie zrobilem pare dni przerwy żeby w spokoju poczekać aż online zacznie jako tako działać. sądząc po tym że sporo ludzi już tu gra itp pomyślalem że w końcu powinno sie udać i w weekend sobie pogralem, ale właśnie probowalem wejść do online z 8 razy i za kazdym razem mnie wywalało, to już pierrwszego dnia chociaż wchodziło do kreaotra postaci, a teraz nic, loading i dupa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi