Skocz do zawartości

GTA V Online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przytrzymujesz Select i na dole masz opcję związaną z komunikacją. Ustaw ekipa i znajomi i będzie git. :)

Opublikowano

Wieczorem też miałem problemy, dostałem kilka zaproszeń i za każdym razem było "sesja wygasła", "gracz opuścił grę" albo "chmura jest teraz offline". Ale zasadniczo plus dla R, bo widać że cały czas naprawiają onlajna.

Opublikowano

Pograłem wczoraj trochę, nawet kilka razy z wojnarem i potwierdzam, dołączanie do gier i zapraszanie innych graczy to jakaś tragedia :( No i muszę zainwestować w headset jednak :D

Opublikowano

Zrobiłem sobie w drugim slocie postać żeńską. Fajnie, że początkowa animacja wygląda inaczej (Lamar próbuje nas poderwać, a bohaterka całkiem go zlewa).

Chodziło to o wiele lepiej, niż przedtem, ale po pograniu pół godziny wyszedłem i nową postać również wcięło...

Moja utracona Barbie.

4dtm.jpg

Opublikowano

Caly czas mialem brak uprawnien sieciowych do snapmatica, a teraz juz dziala mimo braku Golda. Do online tez moge wejsc. Co jest, jakis weekend darmowego golda czy co, ze mi to dziala bez abonamentu?

Opublikowano

No i Twoi koledzy ciągle mnie kickowali :(

Serio? oO Ja w ogóle nie wiem co to za ludzie, gra sama ich zaprosiła. No i myślałem, że jak ja jestem hostem to tylko ja mogę kickować ludzi :D

Opublikowano

Właśnie, zauważyliście, że jak nie jesteście hostem to jak jest szukanie ludzi to gra automatycznie zaprasza wszystkich znajomych, którzy obecnie grają w GTA V? Miałem tak już kilka razy, głupie. 

Opublikowano (edytowane)

To uczucie kiedy gonia Cie 3 gwiazdki, a 2 cwaniakow (graczy) z Helikoptera do ciebie strzela i przeszkadza, kiedy nagle ty wysiadasz z auta i uzywasz RPG (ktory zdobylem na survival) prosto w nich smile.png...

Bezcenne, chwile pozniej dostalem 7 tysiecy bounty na swoja glowe, kumpel mnie zabil, podzielilismy sie kasa biggrin.png.

Edytowane przez Bansai
  • Plusik 1
Opublikowano

kurde wy tu już gracie, a ja sobie zrobilem pare dni przerwy żeby w spokoju poczekać aż online zacznie jako tako działać. sądząc po tym że sporo ludzi już tu gra itp pomyślalem że w końcu powinno sie udać i w weekend sobie pogralem, ale właśnie probowalem wejść do online z 8 razy i za kazdym razem mnie wywalało, to już pierrwszego dnia chociaż wchodziło do kreaotra postaci, a teraz nic, loading i dupa