Bansai 11 198 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Multi lezy na plecach i kwiczy ... Akurat jak kupilem aparament za 400 tysiecy i chcialem sie kopsnac do niego Cytuj
ornit 2 945 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 (edytowane) A mi wszystko pięknie działa. Xbl... edit: zapomniałbym. Kilka h temu pojawił się patch Edytowane 5 października 2013 przez ornit Cytuj
Texz 670 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Multi lezy na plecach i kwiczy ... Akurat jak kupilem aparament za 400 tysiecy i chcialem sie kopsnac do niego :confused: Znowu? Ta jakość Sony. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Nie do końca kumam wszystkiego, te misje od Lamara i Simeona, czy GTAOnline ma jakąś fabułę czy to w ramach wprowadzenia jest? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 W Online pojawiają się postaci z fabuły albo kompletnie nowe, które po prostu zlecają Ci misje. Zapewne im wyższy lvl tym więcej pracodawców będzie. Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Info dla PS3: Można odpalić online w trybie Solo Session i Invite Only Session 1 Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 In Los Santos you must always watch your back 6 Cytuj
RajuPL 129 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Hmm, nie mogę się połączyć dzisiaj a próbuje już od rana. Otrzymuje komunikaty na temat braku dostępności chmury, zbyt długim przyłączaniu się do sesji itp. Działa tylko kreator postaci, mogę wtedy odpalić online w trybie jednoosobowym ale po obejrzeniu intra z Lamarem, moja postać podchodzi do znaczka z wyścigiem pojawia się widok na miasto, lekki blur i gra się zawiesza (muzyka leci w tle i nic nie mogę zrobić). Ktoś również miał podobny problem? Specjalnie czekałem do weekendu z myślą, że uda się bez problemu pograć a tutaj niespodzianka. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 prędkość pojazdów we free roamie jakaś dziwna... Nie mogę jechać szybciej niż cywilne auta np. na autostradzie. To jakieś zabezpieczenie, bug czy jaki grzyb? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Jakis bug musi byc, ja Dominatorem biore wszystko na autostradzie. Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 prędkość pojazdów we free roamie jakaś dziwna... Nie mogę jechać szybciej niż cywilne auta np. na autostradzie. To jakieś zabezpieczenie, bug czy jaki grzyb? Miałem to samo, restart gry pomógł. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 No tak, człowiek wraca po 12h do domu, postać się zapisała, ale online nie działa xDDD Nie udało się znaleźć kompatybilnej sesji gry, a wchodzę w solo session. Pjontka dla R* ! Cytuj
Gość suteq Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 No cóż, bywa. Mnie jakoś dzisiaj nie cisnęło na online za sprawą X-coma więc jakoś po mnie to spływa. Aczkolwiek jutro mam nadzieję, że będzie działać co najmniej tak jak wczoraj, ważne, że już wyświetla postać na Social Clubie to być może już nie będzie problemu ze znikaniem postaci. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 A ja mam statsy na social clubie z wydatkami i innymi bzdetami z online, co grałem, ale postaci już nie ma. Jak ta gra się zapisuje, ja coś źle robię, czy co? Cytuj
VerB_ 34 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 (edytowane) Ja nie mogłem zagrać od premiery bo wiecznie było oczekiwanie na pozostałych graczy przed pierwszym wyścigiem, ale po dzisiejszym (ogólnie drugim) patchu do GTA wszystko śmiga. PS Jak wybrać kasę z konta? Bo jestem po 2 misjach (wyścig, dragi) i na mapie zaznaczyło mi kilka nowych rzeczy (sklepy z ciuchami itp) ale dalej nie wiem gdzie mam wybrać kasę z konta oO Edytowane 5 października 2013 przez VerB_ Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Kasę wrzucasz i wybierasz z banku internetowego, ja miałem hajs w Maze. Ale jak kupujesz to pobiera ci z tego konta internetowego, więc nie musisz nosić kasy przy sobie. 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 No ja jeżeli tylko przekroczy 5k przy postaci to od razu przelewam. Mam już 60k. A zbieram do 200. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Takie tam podczas okradania Opancerzonego Van'a 8 kafli ze skur* wylecialo jak go w gorach na glebe upuscilem . Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 (edytowane) Wraca człowiek z pracy, mówi sobie - a sobie pykne, może levela wbije i co? Gunwo. Wystarczy że amerykańce się obudzą i od razy serwery zdychają, w dzień jest jeszcze spoko. GTA Online on PS3 has been down for part of today and we have been working with Sony to stabilize connection on that platform as quickly as possible. We are also very aware of the continued issues with loss of characters, money, rank, and items, and are focused on identifying the root causes and resolving the issue for players. EDIT: łoo, połączyło mnie Edytowane 5 października 2013 przez wojnar Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 (edytowane) 'Krzycz przez zestaw sluchawkowy, zeby sprzedawca oproznial kase szybciej' miazga xD e: jest jakis problem z dolaczaniem graczy? bo siedze online z 30min i tylko przez chwile w mojej sesji pojawila sie tylko jedna osoba Edytowane 6 października 2013 przez Qvstra Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 Mi online dzisiaj śmiga bardzo dobrze, aż dziwne Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 Z zaproszeniami chyba dalej jest problem bo zapraszam wszystkich i nikt nie może się połączyć :\ Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 Dodaje ktoś do tej ekipy psx na ps3? Cytuj
Pupcio 18 386 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 Ja ja próbowałem,to było napisane że masz prywatny serwer spróbuj mi posłać normalną zapke :> Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 6 października 2013 Opublikowano 6 października 2013 wam tez wywala blad 'przekroczono czas polaczenia z gta online' i wyrzuca do singla przy probie dolaczenia do akcji? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi