Skocz do zawartości

GTA V Online

Featured Replies

Opublikowano

Eh, juz powoli tracę cierpliwość do tego zapraszania/dołączania. Za każdym razem błąd sesji albo inne gunwo. Raz na jakiś czas się uda połączyć z pawciokratosem, ale i tak po chili rozłącza.

Niech oni to w końcu ogarną.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 160,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oni są kurwa bezczelni  

• Ja pierdole fabularne dlc z Franklinem i Dr Dre... Do online, zaorac ich 

• Wystarczy, że cockstar zobaczył frajerskie nasienia, które nakupowały trylogie gówna i upgrade graficzny do gtav, że bez oporu wyjebią kolejnych spierdziałych frajerów. Bo gracze im na to pozwalają i

Opublikowano

wam tez wywala blad 'przekroczono czas polaczenia z gta online' i wyrzuca do singla przy probie dolaczenia do akcji?

Mi prawie zawsze pojawia się ta informacja kiedy próbuje rozegrać jakąś akcje. Do lobby dołącza bez problemu, ale kiedy pojawi się napis że trwa rozpoczynanie sesji to nagle wywala ten błąd :/

Opublikowano

wam tez wywala blad 'przekroczono czas polaczenia z gta online' i wyrzuca do singla przy probie dolaczenia do akcji?

mi czesto wywala jak chce z singla na online przelaczyc.

Opublikowano

"Przetrwanie" z 3 ogarniętymi osobami to czysta zaje.bioza. 10 fal idzie nawet szybko, do tego 20 tysi i jakieś 3-4 tysie repa.

Jeszcze troszkę i kupię sobie najdroższy apartament... @_@ Tylko niech w końcu te serwy ogarną bo to śmieszne jest.

Opublikowano

host zakończył rozgrywke. nie udalo sie znaleźć nowego hosta.

o chvj, przelaczylo mnie na michaela. CO ZA.GUWNO. gta online poki co 2/1o bo misje i tak nie działają a ile można jezdzic i okradac sklepy.

PRZEKROCZONO CZAS ZNAJDYWANIA SESJI

EDIT: zawiesiło mi konsole. wciskanie "x": kontynuuj nic nie daje

gra online 1/1o

Opublikowano

Mi sie udalo wczesniej polaczyc z kilkoma osobami, nawet poskakalismy na spadochronach. Za jakies pol godziny bede gral, jak mi sie uda wejsc do gry

Opublikowano

Spoko mojej też nie ma 17lvl i 100tys trochę boli ale myśle że jutro powinna być :P

Opublikowano

Ja się łudzę, że moja wróci już trzeci dzień, przygotujcie się na tworzenie nowej postaci i oglądanie intra z Lamarem. xD

Opublikowano

Ten cały wstęp do online z Lamarem kończy się po pierwszym wyścigu z nim?

Opublikowano

Wstęp tak, tutorial nie. 

Opublikowano

Obstawiam, że ze 20 minut. 

Opublikowano

Lamar nas odbiera z lotniska - filmik ze 3 minuty.

Wyścig - 2 minuty z hakiem.

Lamar coś tam gada na parkingu - minutka.

Jedziemy odebrać kokę i zawieźć temu grubasowi, gdzie czeka Lamar (filmik) - 4 minuty.

Iść do sklepu i coś kupić - minuta.

Jechać zamontować nadajnik w aucie - 2 minuty.

Wczytywanie i oczekiwanie - dodatkowe 2-3 minuty.

Jakieś 15-18 minut trzeba na to poświęcić, chyba, że o czymś zapomniałem.

Opublikowano

Generalnie zależy od umiejętności gracza, ale do 20 minut całość zajmuje. Brak możliwości pomijania filmików to karny kut.as dla Rockstar. 

Opublikowano

heh

za drugim razem stworzylem postac i weszlo do gry przy drugiej probie

misja z prochami nieudana i przy restarcie zawieszka

cos tam niby slychac jak sie klika ale obraz zaciety i nic sie nie laduje

wole chyba jeszcze poczekac chociaz ten motyw co-opa calkiem spoko sie wydaje

Opublikowano

ktoś coś wie o tych platynowych nagrodach?

Opublikowano

na social clubie masz wszystkie wypisane ;)

Opublikowano

Gdzie niby? Bo szukałem i nie mogłem znaleźć. :(

Opublikowano

a rzeczywiście. zakładka career->awards

Opublikowano

Oooo tego nie było jak wchodziłem koło południa!

Albo jestem ślepy. :(

Opublikowano

Dziś u mnie dla odmiany serwery chmury niedostępne :D Co jutro wylosuje dla mnie R* ?