Opublikowano 7 października 201311 l Co z tego że da się grać, skoro nadal nie można dołączać do ekipy/znajomych, poza tym 90% ludzi woli sie napierdalac bez sensu po ulicach niz robic cokolwiek, nawet zagrac glupi DM...
Opublikowano 7 października 201311 l Dziwne, kilka razy łączyłem się z wojnarem i nie było problemów. Jedynie nie chciało się połączyć dwa razy, bo miałem za niski poziom do misji.
Opublikowano 7 października 201311 l Ot całe GTA online, to że komuś działa jakiś element gry, nie znaczy że drugiej osobie też będzie Beta testy rulez. GTA Race od razu mi sie z blurem skojarzyl, dopałki wiecznie zywe Edytowane 7 października 201311 l przez Bartg
Opublikowano 7 października 201311 l U mnie dramat, samo online działa, postać wczytuje, hajs się zgadza, lobby znajduje i zapełnia i zawsze jest timed out jak chce zagrać w coś konkretnego. No ok, w sumie raz na kilkanaście prób przejechałem wyścig z 3 typami.
Opublikowano 7 października 201311 l Mam to samo i zauważyłem że dzieje się tak jeżeli gra się rozpocznie, a gracze jeszcze nie dołączyli do lobby. Wszyscy muszą mieć zielone statusy. Jeżeli ktoś ma czerwony to zawsze mi wywala ten błąd.
Opublikowano 7 października 201311 l Dobra odrobiłem trochę, mam już prawie 17 poziom i trochę ponad 500.000$. Nie będę nic na razie kupował bo boję się że znowu coś spieprzą. Ciągle mam nadzieję że moja pierwsza postać wróci... Edytowane 7 października 201311 l przez wojnar
Opublikowano 7 października 201311 l Ja po 2 tygodniowym romansie z PS3 wrocilem do wersji na XBOXa, i jezeli chodzi o ONLINE to nawet nie ma co porownywac bo na Xie działa duzo lepiej niz na PS3. Chodzi mi glownie o takie rzeczy jak dolaczanie ludzi do sesji, szybkosc znajdywania gier i ich ladowania czy nawet lagi.
Opublikowano 7 października 201311 l Lagów nie miałem jeszcze nigdy, ale fakt, to dołączanie do znajomych to porażka. Raz działa bez problemu, raz nic nie działa.
Opublikowano 7 października 201311 l Czy wraz z wyższym lvl dostajemy nowe misje od nowych postaci? Czy możemy powtórzyć misje które już wykonaliśmy? W ogóle jest jakiś poradnik w necie przedstawiający wszystkie niuanse GTA Online? Bo czuje się przytłoczony całkiem btw. wystarczyła jedna przejażdżka sedanem z Alamo Sea do Los Santos ekipą w jednym aucie i beka że siedząc z tyłu nie mogą mi ziomki przełączać radia bym się zakochał w tym multi
Opublikowano 7 października 201311 l Jeśli chodzi o nowe postacie to dokładnie nie wiem, jak na razie misje są od: Lamar Ten czarny co go Lamar z nami zapoznaje, coś na G Simeon Lester Martinez czy jak mu tam Trevor (a raczej Ron) I jak na tą chwile to tyle, nie wiem czy im wyzszy lvl tym więcej dochodzi. Wiadomo że więcej misji jest. Każdą praktycznie można powtórzyć, wystarczy zadzwonić do któregoś z nich. Misje są losowe. Przed chwilą sam przeżyłem 10 fal ;O To była miazga, ale dobra miejscówka do kampy.
Opublikowano 7 października 201311 l krew i rdz? szjet, sporo fartucha miales, jak we dwoch do 8 doszlismy edit: ja pier.dole, skasowalo mi postac ... 19 leveli poszlo sie je.bac! Edytowane 7 października 201311 l przez Najtmer
Opublikowano 7 października 201311 l Czemu te fale są takie trudne? Aż tak dobrze przeciwnicy oszukują?
Opublikowano 7 października 201311 l po 7-8 fali jest mega tlok i jak nie bedzie strzelal kaskow jak robot to po chwili nie bedziesz wiedzial w kogo strzelac.
Opublikowano 7 października 201311 l W trybie przetrwania brakuje mi trochę możliwości ożywienia towarzysza. Wkurza mnie też że przeciwnicy czasami mają respawn tuż za twoimi plecami. Mimo tego tryb bardzo przypadł mi do gustu Edytowane 7 października 201311 l przez marcin33
Opublikowano 8 października 201311 l Dodali w social clubie zakładkę online guide, czekdizałt. Edytowane 8 października 201311 l przez Gość
Opublikowano 8 października 201311 l Czemu te fale są takie trudne? Aż tak dobrze przeciwnicy oszukują? Na falach 6 i wyżej jest ich jak mrówków, w 7 czy 8 fali ostrzeliwują nas dodatkowo z dwóch helikopterów jednocześnie, a od 9 fali zaczynają strzelać z minigunów - co prawda nie seriami, ale nawet pojedynczy pocisk odbiera z 1/3 życia ;-) Ogólnie też udało mi się zaliczyć wszystkie dziesięć fal, ale ze wsparciem kumpli i podobnie jak wojnar też znalazłem dobrą miejscówkę do kampienia. Bez tego jest naprawdę dość ciężko.
Opublikowano 8 października 201311 l krew i rdz? szjet, sporo fartucha miales, jak we dwoch do 8 doszlismy edit: ja pier.dole, skasowalo mi postac ... 19 leveli poszlo sie je.bac! Nie, znalazłem jakąś... przetrwanie w Sandy Shores? Jakoś tak. Fajna skrytka jest że masz daszek nad sobą, ściany ze wszystkich stron i przed sobą śmietnik za którym można się ukryć. Wystarczy kampić i czekać. Najgorzej z helikopterami, chociaż zauważyłem że ilość heli zależy od ilości graczy, więc ja miałem tylko po 1.
Opublikowano 8 października 201311 l U mnie w zasadzie pierwszy raz wczoraj działało jak trzeba (przemilcze zwis na golfie w 4 osoby), nawet udało się ze znajomym pograć. Survival jest dobry, ale we 2 na free aimie na 4 levelu nas helikopter położył, ale frajda z zabicia 26 przeciwników samemu, bo towarzysz zginął na początku jest niesamowita. Żeby było śmieszniej, najwięcej RP, bo 1500 dostałem za mecz tenisa xD I to z typem, który mimo levelu 29 chyba 1 raz w zyciu widział ten sport, bo ugrał 2 małe punkty w sumie :potter:
Opublikowano 8 października 201311 l Fale sa banalne jak masz dobra kampe, na kazdej mapie jest co najmniej jedno dobre miejsce
Opublikowano 8 października 201311 l Przydałby się jakaś konkretna ekipa do Przetrwań. Zapraszać mnie do znajomków
Opublikowano 9 października 201311 l Dziś nawet dołączanie śmigało dobrze, nabiłem pare leveli, przyszło parę zaproszeń od ekipy PSXE, ale chyba się nie dogadamy bo wszystkie gry na auto aimie były
Opublikowano 9 października 201311 l Od niedzieli nadal nie działają mi emblematy ekipy. Nie działają te stworzone w niedzielę ani później. Ciągle wyświetla się tylko logo R* zamiast mojego emblematu... <_< Miał ktoś podobny problem? Edytowane 9 października 201311 l przez Emet
Opublikowano 9 października 201311 l U mnie juz od kilku dni nie zmienia emblematu - przynajmniej na stronie Social Clubu widze, ze jest ciagle ten sam, a dalem inny. Edytowane 9 października 201311 l przez saptis
Opublikowano 9 października 201311 l Dziś nawet dołączanie śmigało dobrze, nabiłem pare leveli, przyszło parę zaproszeń od ekipy PSXE, ale chyba się nie dogadamy bo wszystkie gry na auto aimie były Tez mnie to wkurza i ...śmieszy. Chcę dołączyc do zaproszenia , a tu komunikat , ze gra korzysta z innych ustawien celowania , łączysz sie , a tu auto aimy ...
Opublikowano 9 października 201311 l kolejny patch na ps3 39mb niecała minuta i jest na dysku. ciekawe co poprawili Edytowane 9 października 201311 l przez Yakubu