Skocz do zawartości

GTA V Online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwne, kilka razy łączyłem się z wojnarem i nie było problemów. Jedynie nie chciało się połączyć dwa razy, bo miałem za niski poziom do misji. 

Opublikowano (edytowane)

Ot całe GTA online, to że komuś działa jakiś element gry, nie znaczy że drugiej osobie też będzie :D Beta testy rulez.

GTA Race od razu mi sie z blurem skojarzyl, dopałki wiecznie zywe ;)

Edytowane przez Bartg
Opublikowano

Mam to samo i zauważyłem że dzieje się tak jeżeli gra się rozpocznie, a gracze jeszcze nie dołączyli do lobby. Wszyscy muszą mieć zielone statusy. Jeżeli ktoś ma czerwony to zawsze mi wywala ten błąd.

Opublikowano (edytowane)

Dobra odrobiłem trochę, mam już prawie 17 poziom i trochę ponad 500.000$. Nie będę nic na razie kupował bo boję się że znowu coś spieprzą. Ciągle mam nadzieję że moja pierwsza postać wróci...

Edytowane przez wojnar
Opublikowano

Ja po 2 tygodniowym romansie z PS3 wrocilem do wersji na XBOXa, i jezeli chodzi o ONLINE to nawet nie ma co porownywac bo na Xie działa duzo lepiej niz na PS3. Chodzi mi glownie o takie rzeczy jak dolaczanie ludzi do sesji, szybkosc znajdywania gier i ich ladowania czy nawet lagi.

Opublikowano

Czy wraz z wyższym lvl dostajemy nowe misje od nowych postaci? Czy możemy powtórzyć misje które już wykonaliśmy?

W ogóle jest jakiś poradnik w necie przedstawiający wszystkie niuanse GTA Online? Bo czuje się przytłoczony całkiem :P

btw. wystarczyła jedna przejażdżka sedanem z Alamo Sea do Los Santos ekipą w jednym aucie i beka że siedząc z tyłu nie mogą mi ziomki przełączać radia bym się zakochał w tym multi :D

• Plusik 1
Opublikowano

Jeśli chodzi o nowe postacie to dokładnie nie wiem, jak na razie misje są od:

Lamar

Ten czarny co go Lamar z nami zapoznaje, coś na G

Simeon

Lester

Martinez czy jak mu tam

Trevor (a raczej Ron)

I jak na tą chwile to tyle, nie wiem czy im wyzszy lvl tym więcej dochodzi. Wiadomo że więcej misji jest. Każdą praktycznie można powtórzyć, wystarczy zadzwonić do któregoś z nich. Misje są losowe.

Przed chwilą sam przeżyłem 10 fal ;O To była miazga, ale dobra miejscówka do kampy.

Opublikowano (edytowane)

krew i rdz? szjet, sporo fartucha miales, jak we dwoch do 8 doszlismy 

edit: ja pier.dole, skasowalo mi postac ... 19 leveli poszlo sie je.bac!

Edytowane przez Najtmer
Opublikowano (edytowane)

W trybie przetrwania brakuje mi trochę możliwości ożywienia towarzysza. Wkurza mnie też że przeciwnicy czasami mają respawn tuż za twoimi plecami. Mimo tego tryb bardzo przypadł mi do gustu :)

Edytowane przez marcin33
Opublikowano

Czemu te fale są takie trudne? Aż tak dobrze przeciwnicy oszukują? 

Na falach 6 i wyżej jest ich jak mrówków, w 7 czy 8 fali ostrzeliwują nas dodatkowo z dwóch helikopterów jednocześnie, a od 9 fali zaczynają strzelać z minigunów - co prawda nie seriami, ale nawet pojedynczy pocisk odbiera z 1/3 życia ;-) Ogólnie też udało mi się zaliczyć wszystkie dziesięć fal, ale ze wsparciem kumpli i podobnie jak wojnar też znalazłem dobrą miejscówkę do kampienia. Bez tego jest naprawdę dość ciężko.

Opublikowano

krew i rdz? szjet, sporo fartucha miales, jak we dwoch do 8 doszlismy 

edit: ja pier.dole, skasowalo mi postac ... 19 leveli poszlo sie je.bac!

Nie, znalazłem jakąś... przetrwanie w Sandy Shores? Jakoś tak. Fajna skrytka jest że masz daszek nad sobą, ściany ze wszystkich stron i przed sobą śmietnik za którym można się ukryć. Wystarczy kampić i czekać. Najgorzej z helikopterami, chociaż zauważyłem że ilość heli zależy od ilości graczy, więc ja miałem tylko po 1.

Opublikowano

U mnie w zasadzie pierwszy raz wczoraj działało jak trzeba (przemilcze zwis na golfie w 4 osoby), nawet udało się ze znajomym pograć. Survival jest dobry, ale we 2 na free aimie na 4 levelu nas helikopter położył, ale frajda z zabicia 26 przeciwników samemu, bo towarzysz zginął na początku jest niesamowita. Żeby było śmieszniej, najwięcej RP, bo 1500 dostałem za mecz tenisa xD I to z typem, który mimo levelu 29 chyba 1 raz w zyciu widział ten sport, bo ugrał 2 małe punkty w sumie :potter:

Opublikowano (edytowane)

Od niedzieli nadal nie działają mi emblematy ekipy. Nie działają te stworzone w niedzielę ani później. Ciągle wyświetla się tylko logo R* zamiast mojego emblematu... <_<

Miał ktoś podobny problem?

Edytowane przez Emet
Opublikowano (edytowane)

U mnie juz od kilku dni nie zmienia emblematu - przynajmniej na stronie Social Clubu widze, ze jest ciagle ten sam, a dalem inny.

Edytowane przez saptis
Opublikowano

Dziś nawet dołączanie śmigało dobrze, nabiłem pare leveli, przyszło parę zaproszeń od ekipy PSXE, ale chyba się nie dogadamy bo wszystkie gry na auto aimie były ;)

Tez mnie to wkurza i ...śmieszy. Chcę dołączyc do zaproszenia , a tu komunikat , ze gra korzysta z innych ustawien celowania , łączysz sie , a tu auto aimy ...