Bartg 5 456 Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 Co z tego że da się grać, skoro nadal nie można dołączać do ekipy/znajomych, poza tym 90% ludzi woli sie napierdalac bez sensu po ulicach niz robic cokolwiek, nawet zagrac glupi DM... Cytuj
Gość suteq Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 Dziwne, kilka razy łączyłem się z wojnarem i nie było problemów. Jedynie nie chciało się połączyć dwa razy, bo miałem za niski poziom do misji. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 (edytowane) Ot całe GTA online, to że komuś działa jakiś element gry, nie znaczy że drugiej osobie też będzie Beta testy rulez. GTA Race od razu mi sie z blurem skojarzyl, dopałki wiecznie zywe Edytowane 7 października 2013 przez Bartg Cytuj
Mustang 1 737 Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 U mnie dramat, samo online działa, postać wczytuje, hajs się zgadza, lobby znajduje i zapełnia i zawsze jest timed out jak chce zagrać w coś konkretnego. No ok, w sumie raz na kilkanaście prób przejechałem wyścig z 3 typami. Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 Mam to samo i zauważyłem że dzieje się tak jeżeli gra się rozpocznie, a gracze jeszcze nie dołączyli do lobby. Wszyscy muszą mieć zielone statusy. Jeżeli ktoś ma czerwony to zawsze mi wywala ten błąd. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 (edytowane) Dobra odrobiłem trochę, mam już prawie 17 poziom i trochę ponad 500.000$. Nie będę nic na razie kupował bo boję się że znowu coś spieprzą. Ciągle mam nadzieję że moja pierwsza postać wróci... Edytowane 7 października 2013 przez wojnar Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 Ja po 2 tygodniowym romansie z PS3 wrocilem do wersji na XBOXa, i jezeli chodzi o ONLINE to nawet nie ma co porownywac bo na Xie działa duzo lepiej niz na PS3. Chodzi mi glownie o takie rzeczy jak dolaczanie ludzi do sesji, szybkosc znajdywania gier i ich ladowania czy nawet lagi. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 Lagów nie miałem jeszcze nigdy, ale fakt, to dołączanie do znajomych to porażka. Raz działa bez problemu, raz nic nie działa. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 Czy wraz z wyższym lvl dostajemy nowe misje od nowych postaci? Czy możemy powtórzyć misje które już wykonaliśmy? W ogóle jest jakiś poradnik w necie przedstawiający wszystkie niuanse GTA Online? Bo czuje się przytłoczony całkiem btw. wystarczyła jedna przejażdżka sedanem z Alamo Sea do Los Santos ekipą w jednym aucie i beka że siedząc z tyłu nie mogą mi ziomki przełączać radia bym się zakochał w tym multi 1 Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 Jeśli chodzi o nowe postacie to dokładnie nie wiem, jak na razie misje są od: Lamar Ten czarny co go Lamar z nami zapoznaje, coś na G Simeon Lester Martinez czy jak mu tam Trevor (a raczej Ron) I jak na tą chwile to tyle, nie wiem czy im wyzszy lvl tym więcej dochodzi. Wiadomo że więcej misji jest. Każdą praktycznie można powtórzyć, wystarczy zadzwonić do któregoś z nich. Misje są losowe. Przed chwilą sam przeżyłem 10 fal ;O To była miazga, ale dobra miejscówka do kampy. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 (edytowane) krew i rdz? szjet, sporo fartucha miales, jak we dwoch do 8 doszlismy edit: ja pier.dole, skasowalo mi postac ... 19 leveli poszlo sie je.bac! Edytowane 7 października 2013 przez Najtmer Cytuj
Gość suteq Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 Czemu te fale są takie trudne? Aż tak dobrze przeciwnicy oszukują? Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 po 7-8 fali jest mega tlok i jak nie bedzie strzelal kaskow jak robot to po chwili nie bedziesz wiedzial w kogo strzelac. Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 (edytowane) W trybie przetrwania brakuje mi trochę możliwości ożywienia towarzysza. Wkurza mnie też że przeciwnicy czasami mają respawn tuż za twoimi plecami. Mimo tego tryb bardzo przypadł mi do gustu Edytowane 7 października 2013 przez marcin33 Cytuj
Gość Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 (edytowane) Dodali w social clubie zakładkę online guide, czekdizałt. Edytowane 8 października 2013 przez Gość Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 Czemu te fale są takie trudne? Aż tak dobrze przeciwnicy oszukują? Na falach 6 i wyżej jest ich jak mrówków, w 7 czy 8 fali ostrzeliwują nas dodatkowo z dwóch helikopterów jednocześnie, a od 9 fali zaczynają strzelać z minigunów - co prawda nie seriami, ale nawet pojedynczy pocisk odbiera z 1/3 życia ;-) Ogólnie też udało mi się zaliczyć wszystkie dziesięć fal, ale ze wsparciem kumpli i podobnie jak wojnar też znalazłem dobrą miejscówkę do kampienia. Bez tego jest naprawdę dość ciężko. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 krew i rdz? szjet, sporo fartucha miales, jak we dwoch do 8 doszlismy edit: ja pier.dole, skasowalo mi postac ... 19 leveli poszlo sie je.bac! Nie, znalazłem jakąś... przetrwanie w Sandy Shores? Jakoś tak. Fajna skrytka jest że masz daszek nad sobą, ściany ze wszystkich stron i przed sobą śmietnik za którym można się ukryć. Wystarczy kampić i czekać. Najgorzej z helikopterami, chociaż zauważyłem że ilość heli zależy od ilości graczy, więc ja miałem tylko po 1. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 U mnie w zasadzie pierwszy raz wczoraj działało jak trzeba (przemilcze zwis na golfie w 4 osoby), nawet udało się ze znajomym pograć. Survival jest dobry, ale we 2 na free aimie na 4 levelu nas helikopter położył, ale frajda z zabicia 26 przeciwników samemu, bo towarzysz zginął na początku jest niesamowita. Żeby było śmieszniej, najwięcej RP, bo 1500 dostałem za mecz tenisa xD I to z typem, który mimo levelu 29 chyba 1 raz w zyciu widział ten sport, bo ugrał 2 małe punkty w sumie :potter: Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 Fale sa banalne jak masz dobra kampe, na kazdej mapie jest co najmniej jedno dobre miejsce Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 Przydałby się jakaś konkretna ekipa do Przetrwań. Zapraszać mnie do znajomków Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 Dziś nawet dołączanie śmigało dobrze, nabiłem pare leveli, przyszło parę zaproszeń od ekipy PSXE, ale chyba się nie dogadamy bo wszystkie gry na auto aimie były Cytuj
Emet 1 085 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 (edytowane) Od niedzieli nadal nie działają mi emblematy ekipy. Nie działają te stworzone w niedzielę ani później. Ciągle wyświetla się tylko logo R* zamiast mojego emblematu... <_< Miał ktoś podobny problem? Edytowane 9 października 2013 przez Emet Cytuj
saptis 620 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 (edytowane) U mnie juz od kilku dni nie zmienia emblematu - przynajmniej na stronie Social Clubu widze, ze jest ciagle ten sam, a dalem inny. Edytowane 9 października 2013 przez saptis Cytuj
Boomcio 4 028 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 Dziś nawet dołączanie śmigało dobrze, nabiłem pare leveli, przyszło parę zaproszeń od ekipy PSXE, ale chyba się nie dogadamy bo wszystkie gry na auto aimie były Tez mnie to wkurza i ...śmieszy. Chcę dołączyc do zaproszenia , a tu komunikat , ze gra korzysta z innych ustawien celowania , łączysz sie , a tu auto aimy ... Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 (edytowane) kolejny patch na ps3 39mb niecała minuta i jest na dysku. ciekawe co poprawili Edytowane 9 października 2013 przez Yakubu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi