lothronik 254 Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 A jeśli już bardzo chcesz bankomat to przetrzymaj SELECT i możesz ustawić sobie lokalizację najbliższego bankomatu. Są przy sklepach, stacjach etc. Ale o wiele szybciej przez internet jak wspomnieli koledzy wyżej ;-) Cytuj
Gość suteq Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 Znowu mnie ta gra wkur.wia, bo 3 razy mnie wyje.bało bez powodu gdy zaczynałem akcję. Zauważyłem, że jak ktoś z ludzi ma dołączanie to wyje.bie i nic z tym się nie da zrobić. Co za bezsens. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 Boze. dołączam do gry, jestem sam na mapie. szukanie nowej sesj, znowu sam. szukam 3 raz, udało sie sa ludzie. otrzymuje zaproszenie na akcjie, nie moge dołączyć. wychodze z gry, wbijam znowu na online - przekroczono czas wyszukiwania i zawiecha... TA GRA TO JEDEN PIER.DOLONY LOADING KTÓRY I TAK NIE DZIALA. Cytuj
pan mihau 0 Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 a ja czekam i czekam i sie nie doczekam chyba zanim to gunwo naprawia Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 a ja sobie pogrywam i nie mam takich problemów jak wy, współczuję 1 Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 Jak to jest z tym noszeniem gotówki przy sobie? Zaczaiłem się na typa, który na pewno miał przy sobie trochę więcej hajsu, bo odwiózł samochód do Simeona i wypadło z niego tylko 105$ Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 Pododawajcie mnie na PSN bo bym z Wami pograł :3 PSN - Plamski Cytuj
Pupcio 18 386 Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 Więcej nie wypadnie Lucek :< Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 Ale lipa Sorry za dziś, ganiałem się z typem po ulicy, akurat podjechałeś i nie ogarnąłem, że to Ty Cytuj
Pupcio 18 386 Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 Przynajmniej dostałeś z bejsbola xD Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 (edytowane) Ja się uporałem z moim największym problemem. Co drugi dzień miałem brak dostępu do chmury R*, choć wszyscy inni grali. Dzisiaj na forum R* znalazłem, że trzeba podmienić DNSy w ustawieniach karty sieciowej konsoli (PS3/Xbox obojętne) na jakieś globalne. Np. Google: 8.8.8.8 lub ze strony OpenDNS.com lub mnóstwo innych (google: freedns). Wiele osób pisało, że im to pomogło i sam jestem przykładem, dzięki czemu już dzisiaj mogłem sobie kupić porządną chatę. Polecam apartament za 217K - garaż na 10 aut, w samym centrum, blisko do ammu-nation, blisko do ubezpieczalni samochodów. Co prawda widoczek nie taki jak u wojnara, ale za oszczędzone 180K mogę kupić jakiś supercar z dolnej półki Ah, no i jak ktoś się jeszcze gubi w świecie GTAO, tutaj dobry poradnik do online od IGNu, w formie Wiki: http://www.ign.com/wikis/gta-5/GTA_Online Można m.in. poznać statystyki pojazdów przed dokonaniem zakupu za ciężko uciułaną kasę. Edytowane 12 października 2013 przez Mathiu Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 (edytowane) Ewidentnie Lucek dzisiaj nie ogarniałeś. Jacyś hiszpanie na ciebie polowali więc pomyślałem że podjadę i pomogę ale w nagrodę orzymałem soczystego headshota a zaraz po mnie dostał pawciokratos ;] Jeszcze pytanie do ekspertów: dzisiaj dwa razy dostałem wiadomość że ukradłem komuś auto i po chwili miałem na głowie bounty w wysokości 9k. To jest jakiś randomowy ewent czy pokłosie misji wykonanych dla Lamara? Edytowane 12 października 2013 przez Timmy 1 Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 Z dnia na dzień gra się coraz fajniej z ekipą. Ponownie golf, jazda na BMX z sutkiem, na crossach z Najtmerem i skakanie nad pociągiem, aż chce się grać. No i słit focie w lustrze w moim apartamencie Cytuj
Gość suteq Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 No dobra jazda była. Momentalnie czas zleciał na pierdołach. Golf mocno bekowy był. Cytuj
Mustang 1 737 Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 Jeszcze pytanie do ekspertów: dzisiaj dwa razy dostałem wiadomość że ukradłem komuś auto i po chwili miałem na głowie bounty w wysokości 9k. To jest jakiś randomowy ewent czy pokłosie misji wykonanych dla Lamara? Jak często kradniesz auta, to w końcu NPC się wkurzają i leci cena za głowę. Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 Dzisiaj pograłem 1 raz (tzn. 'grałem' w dniu premiery GTAO, ale nie mogłem stworzyć postaci). Jeśli chodzi o stabilność rozgrywki to ogólnie było ok, ale po jakiś 40 minutach wyj.ebało mnie po akcji. Nie ogarniam jeszcze tego do końca. Jeśli widzicie, że jestem online, chętnie dołączę do wspólnego grania. Oczywiście HS jest Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 Ziomki z ekipy powinni być jakoś lepiej oznaczeni jak jest za nich nagroda. Właśnie przed chwila ustrzelilem lukasa Cytuj
Pupcio 18 386 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 Jak byś wiedział że to on i tak byś go zabił więc co to za różnica Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 No właśnie nie, pomógłbym mu bo inny typ się na niego czaił też Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 z lucka taki ekolega:D jeździłem sobie po mieście, patrzę lucek. chcialem sie przywitać a dostałem kulke:D szkoda ze gta mnie do siebie zniechęca. dostałem zaproszenie do wyścigu od naszego forumowego pimpa i w tym samym momenie info ze przegłosowano i wykopano mnie z gry:/ Cytuj
Gość suteq Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 Wczoraj wojnar mial bounty, pozwolił mi siebie zabić i 9k do przodu. :* Cytuj
Gretzky 4 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 Witam, Czy istnieje jakas forumowa ekipa do ktorej mozna dolaczyc (XBL) ? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 Pierwszy post lukaj. Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 Wie ktoś może gdzie pojawiają się samoloty, helikoptery i łodzie kupione w internecie? Nie można mieć chyba swojej przystani oraz lotniska więc bardzo mnie to ciekawi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi