Skocz do zawartości

GTA V Online

Featured Replies

Opublikowano

To kiedy wam pasuje? 

Jeszcze wojnar by się przydał. :D

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 160,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oni są kurwa bezczelni  

• Ja pierdole fabularne dlc z Franklinem i Dr Dre... Do online, zaorac ich 

• Wystarczy, że cockstar zobaczył frajerskie nasienia, które nakupowały trylogie gówna i upgrade graficzny do gtav, że bez oporu wyjebią kolejnych spierdziałych frajerów. Bo gracze im na to pozwalają i

Opublikowano

To kiedy wam pasuje? 

Jeszcze wojnar by się przydał. :D

Łoboże jaki jestem popularny <3

Przeszedłem to co chciałem przejść to mogę pograć, nawet dzisiaj w sumie.

Opublikowano

Może jutro wieczór 20-21 co? :P Wszystkim pasuje? 

A Ciebie chce bo podobno wiesz gdzie się skitrać na mapie. :D

Ja na takiej fabryce skitrałem na jakimś dachu. 

I dostałem tysiaka za bycie dobrym graczem. :D

Edytowane przez suteq

Opublikowano

OK.

:D

Opublikowano

ej, ja też +1 :D

Opublikowano

jprd wojnar, nie mogę się do Ciebie dołączyć

Opublikowano

U mnie wszystko śmigalo ale nagle coś je.bło i zostałem sam na serwie :(

Opublikowano

3 razy próbowałem i 3 razy przekroczono czas połączenia to dałem sobie spokój. Jutro spróbujemy. :)

Opublikowano

U mnie to samo co u Wojnara :(

Opublikowano

Sutek niech cię... suty nie pięką z tymi falami, nie jest tak trudno sam zobaczysz i jeszcze kiedyś w pojedynkę machniesz wszystkie. Na "krew i rdza" jest nawet nie jedno a 2-3 takie miejsca ze nawet jak jeden gracz wyżyje w 10 fali to da rade dokończyć.

Opublikowano

Ale po co mam się męczyć sam skoro mogę to zrobić w doborowym towarzystwie? :)

Opublikowano

Ależ ja ci nie odradzam, nic z tych rzeczy, wręcz popieram, ogólne przesłanie brzmiało: nie bój nic fali, będzie dobrze. No chyba, że przywrócą powszechny obowiązek służby wojskowej x]

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Nie tyle usunęli co jak się wejdzie na dach to od razu jest komunikat że misja nieudana.

Do tego usunęli kilka fajnych kontenerów gdzie można było kampić. 

R* zamiast zabrać się za robotę i dodać heisty to psuje zabawę.

Opublikowano

Bardzo dobrze bo nie lubie kamperow - wyjdzie i walczcie jak nalezy, a nie chowajcie sie po katach strzelajac z daleka !

Opublikowano

Może być jutro wieczoem o ile będzie działać :) Ja na Krew i Rdza zawsze siedze w/za autobusem :P Raz z randomami doszliśmy do 10 poziomu i koleś został 1 na 1 z ost przeciwnikiem, minigun vs minigun i zginal w plecy probujac wdrapac sie do samolotu -_

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Bardzo dobrze bo nie lubie kamperow - wyjdzie i walczcie jak nalezy, a nie chowajcie sie po katach strzelajac z daleka !

Tu chodzi o tryb Przetrwania, gdzie dobra kampa to podstawa

Opublikowano

Śmiechłem :D

To dzisiaj między 20-21 zapraszam jak najwięcej osób do wspólnej zabawy. Zrobi się "car meet", pocyka się fotki, jakieś jajca w mieście, wyścigi, itp. Już wczoraj było spoko a grało jakieś 5 osób w pewnym momencie. 

Opublikowano

Jak coś to będę grał dzisiaj w godzinach popołudniowych, aczkolwiek o 20 mam nadzieję już pograć w jakieś misję z wami ludziki, najlepiej właśnie przetrwanie. :)

Opublikowano

Sutku, godziny popołudniowe to znaczy o której? :D Bo nie mam teraz w sumie co robić to nie wiem czy odpalać mesjasza czy popykać sobie w TLoU...

Opublikowano

Graj w co chcesz, będziesz widział jak będę online, ale pewnie gdzieś tak za godzinę wbiję. :D

Opublikowano

A se zagram w mesjasza, akurat się pojawiła aktualizacja 1.4 więc sprawdzę co zepsuli. Podobno już jest w banku dodatkowe 250k.

Edytowane przez wojnar