Opublikowano 17 października 201311 l To kiedy wam pasuje? Jeszcze wojnar by się przydał. Łoboże jaki jestem popularny <3 Przeszedłem to co chciałem przejść to mogę pograć, nawet dzisiaj w sumie.
Opublikowano 17 października 201311 l Może jutro wieczór 20-21 co? Wszystkim pasuje? A Ciebie chce bo podobno wiesz gdzie się skitrać na mapie. Ja na takiej fabryce skitrałem na jakimś dachu. I dostałem tysiaka za bycie dobrym graczem. Edytowane 17 października 201311 l przez suteq
Opublikowano 17 października 201311 l U mnie wszystko śmigalo ale nagle coś je.bło i zostałem sam na serwie
Opublikowano 17 października 201311 l 3 razy próbowałem i 3 razy przekroczono czas połączenia to dałem sobie spokój. Jutro spróbujemy.
Opublikowano 17 października 201311 l Sutek niech cię... suty nie pięką z tymi falami, nie jest tak trudno sam zobaczysz i jeszcze kiedyś w pojedynkę machniesz wszystkie. Na "krew i rdza" jest nawet nie jedno a 2-3 takie miejsca ze nawet jak jeden gracz wyżyje w 10 fali to da rade dokończyć.
Opublikowano 17 października 201311 l Ale po co mam się męczyć sam skoro mogę to zrobić w doborowym towarzystwie?
Opublikowano 17 października 201311 l Ależ ja ci nie odradzam, nic z tych rzeczy, wręcz popieram, ogólne przesłanie brzmiało: nie bój nic fali, będzie dobrze. No chyba, że przywrócą powszechny obowiązek służby wojskowej x] Edytowane 17 października 201311 l przez Gość
Opublikowano 18 października 201311 l Nie tyle usunęli co jak się wejdzie na dach to od razu jest komunikat że misja nieudana. Do tego usunęli kilka fajnych kontenerów gdzie można było kampić. R* zamiast zabrać się za robotę i dodać heisty to psuje zabawę.
Opublikowano 18 października 201311 l Bardzo dobrze bo nie lubie kamperow - wyjdzie i walczcie jak nalezy, a nie chowajcie sie po katach strzelajac z daleka !
Opublikowano 18 października 201311 l Może być jutro wieczoem o ile będzie działać Ja na Krew i Rdza zawsze siedze w/za autobusem Raz z randomami doszliśmy do 10 poziomu i koleś został 1 na 1 z ost przeciwnikiem, minigun vs minigun i zginal w plecy probujac wdrapac sie do samolotu -_ Edytowane 18 października 201311 l przez Bartg
Opublikowano 18 października 201311 l Bardzo dobrze bo nie lubie kamperow - wyjdzie i walczcie jak nalezy, a nie chowajcie sie po katach strzelajac z daleka ! Tu chodzi o tryb Przetrwania, gdzie dobra kampa to podstawa
Opublikowano 18 października 201311 l Bardzo dobrze bo nie lubie kamperow - wyjdzie i walczcie jak nalezy, a nie chowajcie sie po katach strzelajac z daleka ! Śmiechłem To dzisiaj między 20-21 zapraszam jak najwięcej osób do wspólnej zabawy. Zrobi się "car meet", pocyka się fotki, jakieś jajca w mieście, wyścigi, itp. Już wczoraj było spoko a grało jakieś 5 osób w pewnym momencie.
Opublikowano 18 października 201311 l Jak coś to będę grał dzisiaj w godzinach popołudniowych, aczkolwiek o 20 mam nadzieję już pograć w jakieś misję z wami ludziki, najlepiej właśnie przetrwanie.
Opublikowano 18 października 201311 l Sutku, godziny popołudniowe to znaczy o której? Bo nie mam teraz w sumie co robić to nie wiem czy odpalać mesjasza czy popykać sobie w TLoU...
Opublikowano 18 października 201311 l Graj w co chcesz, będziesz widział jak będę online, ale pewnie gdzieś tak za godzinę wbiję.
Opublikowano 18 października 201311 l A se zagram w mesjasza, akurat się pojawiła aktualizacja 1.4 więc sprawdzę co zepsuli. Podobno już jest w banku dodatkowe 250k. Edytowane 18 października 201311 l przez wojnar