Xymek 62 Opublikowano 19 października 2013 Opublikowano 19 października 2013 Ja to się bawię w karciciela "tych złych", ostatnio koleś kampił na dachu Los Santos Customs rozwalając ludziom fury granatami i sticky. Zabijałem go chyba z 5 czy 6 razy, a on ciągle tam przyłaził, no to kula w głowę i tak za każdym razem. Najlepsi są goście z nagrodą którzy chowają się w apartamentach , sticki przy wejściu do apartamentu, sticki przy garażu i trochę cierpliwości wystarczy żeby każdego z takich frajerczyków wyleczyć :]. Oczywiście kończy się to tak, że większość "tych złych" dostaje szybciutko nagrodę za swoją głowę i zamiast sobie pograć musi uciekać przed stadem łowców głów i po prostu wychodzi z gry. Cytuj
Gość Opublikowano 19 października 2013 Opublikowano 19 października 2013 Jakimś cudem wbiłem na jakiegoś serwa, akurat Carolek był ale afk to zadzwoniłem po czołg i go broniłem Potem pojechałem pozabijać trochę ludu, chyba z 4 graczy mnie ciągle goniło. W ogóle nie wiem co jest, ale strasznie łatwo wszystkich ubić.Hehe mówisz, że się działo? xD Zostawiłem konsolę odpaloną i poszedłem z kobitą oglądać BB, na wypadek jakby ta s(pipi)iala chmura się ocknęła i jednak ZAPISAŁA w końcu. R* tym onlajnem, (roz)paczami się hańbi... Cytuj
Mustang 1 736 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 Na 360 z kolei wszystko wydaje się być w porządku. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 Da się gdzieś w opcjach ustawić by wyłączyć wszystkie mikrofony na zawsze? Ostatnio chyba 10 minut szukałem jak wyciszyć gościa bo kurwicy przez niego dostawałem. Cytuj
Pupcio 18 375 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 przytrzymaj select,tam masz do wyboru wyciszenie. Cytuj
Emet 1 084 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 Ja mam ustawione żeby słyszeć tylko ekipę i znajomych.. ale niestety to ustawienie nie działa w lobby przed misją/wyścigiem. 1 Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 (pipi)e, więcej nie jeżdżę czołgiem... Ludzie sami mi podjezdzali pod koła swoimi samochodami dzięki czemu dostałem bad sporta na 2 dni @_@ Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 Ja sie zdziwilem ostatnio....widze grupe randomow w samochodach, podjezdzam wystawiam reke za okno upuszczam granat i booom! 4 samochody w powietrze. Z jednej strony mam ubaw a tu nagle informacja z ubezpieczalni ze samochody byly ubezpieczone i obciazaja mnie na 6k $ ;( Nigdy wicej juz tego nie zrobie ;( Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 Spoko, każdy kto rozwali mojego Addera płaci 12300$. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 przytrzymaj select,tam masz do wyboru wyciszenie. No właśnie to nie bardzo działa bo i tak słyszę wszystkich póki ręcznie każdego z osobna nie wyciszę. Cytuj
nemix 36 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 Ja mam ustawione żeby słyszeć tylko ekipę i znajomych.. ale niestety to ustawienie nie działa w lobby przed misją/wyścigiem.Mi taka opcja kiedyś działała obecnie muszę ręcznie wyciszać. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 A ja dalej mam save sprzed dwóch dni i żadna kasa ani doświadczenie się nie zapisuje (zmiany ciuchów i fryzur też), mimo że co kilka sekund mam komunikat z tą chmurką R* i "SAVE SUCCESSFUL". Najlepsze beka, że auta, które dodałem do garażu, albo zmodyfikowałem w tym czasie się zapisały. JAK GRAĆ ROCKSTAR, JAK GRAĆ?! Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 Kup xboxa i nie płacz Cytuj
MaZZeo 14 183 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 jawnie, nie pamiętam kiedy z Online ostatni raz mialem jakikolwiek problem. Dzisiaj bawiliśmy się w tą gonitwę z F16tkami, geniusz kur.wa, geniusz i śmiechu co nie miara. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 A nabijesz mi lvl 60 i $800 000 w banku, ornit? Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 ja gram pół godziny dziennie criminal record i wyłączam Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 A mnie dzisiaj trzy razy bezczelnie wywaliło z online a już zaczynało robić się ciekawie. Cytuj
Dud.ek 2 046 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 Popatrz czy masz nabity dzisiaj level bo ja już 3 razy nabijałem 12lv. a dalej jestem na 9 Cytuj
toronto 2 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 Przesada, wstyd i parę niecenzuralnych słów na temat tej całej chmurki R*... Ugrałem z 10 lvl, sporo kasy, kupiłem i zmodyfikowałem samochód. Nagle chmurka nie działa. Specjalnie czekałem aż zacznie działać i zapisze grę. Trwało to około 30-40 min, ucieszony że wszytko będzie jak znów zagram online. A teraz nie mam nic co ugrałem + pusty garaż Powiedzcie czy ten "progres w online" może wrócić w jakiś cudowny sposób czy przepadł na zawsze ? Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 Kurde wiem, że wyjde na nooba ale o co chodzi z tym - criminal record? A co do zapisu XP i Kasy to tak jak napisal R* na supporcie, wszystko sie zapisuje ale niestety z opoznieniem. Czyli jezeli zagrasz sobie sesje np godzinna wyjdziesz z gry a za 15 minut znow sobie wejdziesz to nie bedzie postepu z tej pierwszej sesji jeszcze zapisanego i nowa po prostu go nadpiszesz ...ale jezeli odczekasz okolo godziny miedzy sesjami to wszystko zdarzy sie zapisac na serwerach Social Cluba i jak ponownie wejdziesz do gry to i XP i kasa beda zapisane. Ja teraz robie tak, ze zanim ponownie odpale gre, to najpierw loguje sie na Social Club i sprawdzam czy moja ostatnia gra zapisala sie na serwie, jak tak to odpalam i gram, jak nie to czekam dalej. Wiem, ze to slabe bo musza to naprawic ale jak na razie jest to tymczasowe rozwiazanie na nietracenie progresu. Cytuj
toronto 2 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 Crminal Record - szybkie nabijanie expa i kasy. Ale od ostatniej mojej sesji minęło jakieś 3h i nic z tej sesji się nie zapisało. A logowanie się przed sesją na SC to faktycznie słabe. A miało być tak pięknie... NIe przeczę że fun z samej gry ze znajomymi jest nieziemski ale już powoli traci się cierpliwość przez znikanie kasy itd ... Cytuj
MaZZeo 14 183 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 Gdzie jest jakieś miejsce, gdzie helikopter jest ZAWSZE? a nie wtedy kiedy mu sie zechce zespawnować? Ta cała horda to ile ma fal? Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 Bo pewnie odpalajac gre niestety nadpisales wczesniejszy postep, niestety trzeba sie logowac na SC i sprawdzac w statystykach czy juz tam jest postep z ostatniej gry i dopiero odpalic gre. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 Gdzie jest jakieś miejsce, gdzie helikopter jest ZAWSZE? a nie wtedy kiedy mu sie zechce zespawnować? Ta cała horda to ile ma fal? http://www.gamingreality.com/2013/09/helicopter-location-in-gta-v.html Ja mam tam zawsze jakiś śmigłowiec, z czego na pustynnym dużym lotnisku jest ten z rakietami. Fal w przetrwaniu jest 10. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 Modyfikacje samochodow typu silnik turbo czy skrzynia odblokowuja sie razem z wyscigami czy levelem postaci? Bronie odblokowuja sie razem z deathmatchami czy levelami? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi