Dud.ek 2 046 Opublikowano 22 października 2013 Opublikowano 22 października 2013 Niektóre naprawy widać... niektórych nie Cytuj
Emet 1 084 Opublikowano 22 października 2013 Opublikowano 22 października 2013 Dopiero dzisiaj przypadkiem odkryłem deathmatche pojazdami i zagrałem w walki myśliwcami. Całkiem fajnie się grało. Nie wiem też czy to zbieg okoliczności czy coś faktycznie zmienili w ostatnim patchu.. ale dzisiaj jak grałem to nie szło podprowadzić myśliwca z bazy wojskowej bo jeździ po niej pełno czołgów. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 22 października 2013 Opublikowano 22 października 2013 Co do deathmatchy pojazdami, polecam bitwę czołgów. Czuć się jak w World of Tanks A co do czołgów w Zacundo, wcześniej nie było ich więc pewnie dodali je niedawno. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 23 października 2013 Opublikowano 23 października 2013 Dziś widziałem typa mającego 566 lvl... Nie wyobrażam sobie jaki trzeba mieć autyzm, żeby poświęcić tyle czasu na jeżdżenie w kółko. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 23 października 2013 Opublikowano 23 października 2013 Prędzej cheat niż zrobił to legalnie. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 23 października 2013 Opublikowano 23 października 2013 Nie doceniasz autystycznych nołlajfów. Miałem dwie misje, których nie zdołałem przejść samemu (dostępne chyba od poziomu 65). Pierwsza od Martina, gdzie trzeba wybić ławę przysięgłych (załatwienie czterech celów na końcu rozrzuconych po mieście w 3 minuty jest przynajmniej dla mnie niewykonalne). W drugiej od Lestera miałem podprowadzić Cargo Boba z fortu Zancudo i zwinąć jakiś kontener, ale niepotrzebnie wyszedłem, żeby wybić typów pode mną i zostałem zdjęty serią z karabinu gdzieś z oddali. To jeszcze dałoby się przejść w pojedynkę na hardzie wiedząc, co i jak, ale mi się już nie chciało robić restartu. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 23 października 2013 Opublikowano 23 października 2013 Zostałem złym graczem i muszę biegać w czapce:( 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 23 października 2013 Opublikowano 23 października 2013 (edytowane) Hahaha, yebłem gromko. Dunce to matołek. xDDDDD Edytowane 23 października 2013 przez suteq Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 23 października 2013 Opublikowano 23 października 2013 Gustowna czapeczka Ciekawe kiedy w R* pojawi sie koncept, ze mutowanie graczy w lobby to fajna i przydatna rzecz, zeby nie slyszec dracej ryja gimbazy z ameryki, ewentualnie muzyki lecacej na petli z czyichs glosnikow przez mikrofon... Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 Zostałem złym graczem i muszę biegać w czapce:( Za co dostałes tą czapkę? Za rage quity? Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 Za popsucie samochodów innym graczom. Na swoje usprawiedliwienie dodam, że chyba tylko dwóm zniszczyłem specjalnie i była to zemsta za moje bryki:( A tak to gdy jest kocioł to świgam granatami i tak już bywa. Miałem deathmatcha 1vs1 z gościem. Schował się, za samochodem, no to srruuu granatem w niego. I się okazało, że to był jego prywatne auto. Niczym się nie różniło od zwykłych z ulicy, nawet koloru nie zmienił na jakiś "oryginalny" by podkreślić, że to jego:( Swoją drogą we fr mogę teraz biegać tylko z graczami w czapkach. Co tam się dzieje:D Czołgi, helikoptery, ogólnie wojna. Pizgają wszędzie gdzie się da Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 Ale inni musza na Ciebie donieść zeby moc zdobyć taka czapkę i zostać przeniesionym na taki serwer? Bo ja rozwalilem już kilkanaście samochodów po tym jak rozwalilem innych graczy i nic A tak podobne pytanie: jak to możliwe, czasem zdarza sie, ze wywala mnie z serwera bo inni zagłosowali za wyrzuceniem mnie. Wtf?! Gdzie to jest? Albo dołączam do wyścigu i dostaje kicka. Na jakiej podstawie? Niby mam usux na rejestracji i Upokarzacz w nicku ale nie każdy zna pl a to usux chyba nie jest takie obraźliwe żebym w 3 na 4 wyścigach dostawał kicka... Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 To chyba automatycznie działa. Jak wysadzisz komuś auto to pojawia sie info, że tak nie postępują koleżeńscy gracze i jeżeli nie zmienisz swojego zachowania to zostaniesz ukarany. Cytuj
Observer 10 396 Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 Ja to miałem w wyścigu, typ we mnie wjechał, odbił się i spadł ze skarpy - po wyścigu dostałem właśnie to ostrzeżenie i zostałem przegłosowany do wywalenia z lobby. Cytuj
rapen 4 Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 A co to jest w LSCustoms ta bomba stacyjkowa? Ze ktos bedize chcial wejsc do mojego auta to go wy... w powietrze? A potem auto bede musial odzyskiwac? Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 Wysadzi goscia jak odpali auto, zaplaci ubezpieczenie i bedziesz mogl auto odebrac z mors insurance. Cytuj
rapen 4 Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 To spoko opcja Dzieks. Cytuj
DIRK DIGGLER 4 Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 Gdzie teraz mozna dobrze zarobic bo brakuje mi troche hajsu do veyrona,a po cieciach malo daja hajsu. Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 25 października 2013 Opublikowano 25 października 2013 Zabawy w wuja ciąg dalszy. Wjechałem na górkę oddaloną kilkadziesiąt metrów od lotniska w okolicach osławionego wyscigu Criminal records. Ukryłem się między kamieniami i ze snajperki zdejmowałem po kolei kolesi wsiadających do samolotów i helikopterów. Potem przyjechała psiarnia i jakas grupa miała z niebieskimi kłopoty. Więc przykucnąłem, wycelowałem i mordowałem każdego przestępcę, hedszotując ich także po każdym respawnie póki nie wyszli w końcu z gry A kiedy już ktos mnie namierzał to nim zdążył dobiec i wymierzyć z z auto-aima już był martwy. TAAAAKA ZABAWA! trolling parwie tak samo dobry jak w Dark Souls 1 Cytuj
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 25 października 2013 Opublikowano 25 października 2013 wiadomo kiedy r* przeleje ten gruby hajs? Cytuj
rapen 4 Opublikowano 25 października 2013 Opublikowano 25 października 2013 (edytowane) Idzie sprzedac mieszkanie? Jesli tak to jak? I czy idzie komus i jesli tak to jak, wbic na chate? Bo slyszalem ze niby idzie okrasc komus xd Edytowane 25 października 2013 przez rapen Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 25 października 2013 Opublikowano 25 października 2013 Okrasc to na pewno nie, do kogos mozna zadzwonic domofonem jak jest mily to Cie wpusci Sprzedaje sie mieszkanie jak kupujesz inne to dostajesz rabat w zaleznosci jakie miales poprzednie. Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 25 października 2013 Opublikowano 25 października 2013 Pograłbym se znowu z forumkiem, anyone? Cytuj
GnOOsny 1 Opublikowano 25 października 2013 Opublikowano 25 października 2013 Jak ps3 to uderz psn gnoosny Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 26 października 2013 Opublikowano 26 października 2013 Dzisiaj wieczorem chętnie pogram z forumkiem, wbijać od 19ej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi