Bartg 5 455 Opublikowano 6 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2013 Tak wiem Sanchez wiadomo tylko osiągi, ale przydaje się w offroadowych wyścigach z niestandardowymi pojazdami Bo moj Rusty Rebel nie daje rady mimo turbo, a nie chce clean rebela bo nie można go zrobić na dakarową rajdówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 6 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2013 właśnie sęk w tym że sancheza chyba w ogóle nie podrasujesz. z tego co pamiętam nie ma tuningu ale nic nie dam sobie odciąć Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 6 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2013 Szkoda że w Online nie ma kilku fajnych pojazdów z singla jak holownik czy ten wielki samolot pasażerski. Mogłaby być fajna zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 6 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2013 R8 szybsze, ale Audi Michaela fajniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 6 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2013 właśnie sęk w tym że sancheza chyba w ogóle nie podrasujesz. z tego co pamiętam nie ma tuningu ale nic nie dam sobie odciąć Mechanicznie można jak najbardziej założyć wszystkie mody. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 6 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2013 wjechałem teraz sanchezem do PnS i nic nie ma do wyścigów terenowych zawsze możesz podrasować Sultana, Tailgaitera albo cokolwiek z napędem AWD, zamontować terenowe opony i wio. nawet supersamochody mają często lepsze właściwości terenowe niż suvy czy terenówki Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 6 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2013 Zrobiłem misje według tipa Bartga i dostałem 10 tysięcy zamiast 20, które wpadły randomowi jakiego przygarnąłem. On zabił 3 ławników, ja resztę i dwa razy mniej kasy w nagrodę. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 084 Opublikowano 6 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2013 Bo pewnie on robił ją pierwszy raz a Ty co najmniej drugi U mnie też do Sancheza nie ma żadnych modów. Mogłem go jedynie ubezpieczyć i dac czujnik. Nie da się go nawet wstawić do garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 6 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2013 W sumie nie pomyślałem o tym, ale chyba rzeczywiście jest taki schemat, że tylko za 1 razem dostajemy maks kasy za misję. No kurde miałem przecież Sancheza po tuningu, może dlatego, że kupiłem go przez net ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 6 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2013 Zarathustra szacun za misję z cargobobem. Dawno się tak nie uśmiałem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 6 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2013 wjechałem teraz sanchezem do PnS i nic nie ma do wyścigów terenowych zawsze możesz podrasować Sultana, Tailgaitera albo cokolwiek z napędem AWD, zamontować terenowe opony i wio. nawet supersamochody mają często lepsze właściwości terenowe niż suvy czy terenówki pewnie wybrales sancheza bez specjalnego malowania. wtedy sie nie da. ale jak kupisz w necie, to sie da Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 6 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2013 Yeah nei znalazłem jeszcze co prawda rat loadera, ale za to nieopodal przyczepy Trevora stał non rusty Rebel <3 Nie moge się zdecydować, to zostawie sobie oba Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 368 Opublikowano 6 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2013 Załadowali obiecane $$$ już wydałem na dom i przy okazji w końcu wpadło trophy :> Cytuj Odnośnik do komentarza
rapen 4 Opublikowano 6 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2013 (edytowane) JUPI EDIT: a jakis trofik ma wpasc za kupienie najdrozszej chaty? bo u mnie nic. Edytowane 6 listopada 2013 przez rapen Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 6 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2013 (edytowane) Też dostałem i już wydałem 100k na mody Rebela i Sancheza Yeah znalazłem rat loadera, zostało mi 225k z 500 :potter: Edytowane 6 listopada 2013 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 6 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2013 wpada na konto czy do kieszeni? Cytuj Odnośnik do komentarza
rapen 4 Opublikowano 7 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2013 konto Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 7 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2013 Hehehe jaki hejt wzbudził mój rat loader wśród społeczności gta :potter: Dużo większy niż pierwszy lepszy Adder za bańke, kończymy misję w 5 osób (podwozie, o dziwo ogarnięta ekipa i bez straty życia przeszliśmy na hard i wszystkie 3 samoloty dotarły), spawnujemy się, akurat byłem w kuchni, wracam a tam 3 osoby siekają moje auto z bejzbola, a 4 właśnie rozlewała na dachu benzynę Za takie akcje właśnie to online jest takie za(pipi)iste Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 7 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2013 Gdzie go znalazles? Jezdzi gdzies po wiosce czy stoi w jakims konkretnym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 7 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2013 Spawnuje się obok ammunation w Sandy Shores - po prawej od ammunation masz * z misją LTS, spawnuje się dokładnie w środku gwiazdki. Co prawda mi zespawnował się po jakiś 6 godzinach gry, jak podjechałem w sumie przypadkiem po raz chyba 30, zazwyczaj jest tam pusto albo stoi quad. Jeździ się nim dosc oryginalnie - wąskie opony, pusta paka więc lata bokiem jak szalony Mody ma świetne za to, można zrobić wersję w zasadzie bez niczego z przodu, sam silnik i sterczące w góre wydechy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 7 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2013 Widzę że sporo osób z naszego gangu odwiedziło to miejsce bo teraz wszyscy śmigają rat loaderami Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 7 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2013 (edytowane) Nasze to nawet te same modyfikacje i kolory były chyba, tylko felgi inne. Poczułem się jak babka widząca inną w tej samej kiecce. xD Skręca i hamuje to to niesamowicie, co chwilę w coś uderzam. Edytowane 7 listopada 2013 przez Zarathustra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 7 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2013 Tak tylko felgi się różnią xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 7 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2013 Hehehe i dobrze wole jeździć tym niż Adderem za bańkę zdobytą w Nascar Dobry hejt wzbudza wśród ludzi, którzy nie wiedzą gdzie można go zdobyć. Jeździ się tym tragicznie, hamuje chyba najgorzej w grze, ale i tak jest za(pipi)isty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 7 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2013 Raczej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi