Najtmer 1 082 Opublikowano 24 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2013 no radza jak radza, przed chwila znowu wpadlo mi na konto 500 M. rzeczywiscie gra nagle traci sens bo czlowiek kupuje sobie wszystko na co by skrupulatnie zbieral. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 24 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2013 Tej, na czym to online polega? Bo grałem chwilę i jak 10 minut spędziłem na dobieraniu drużyny a potem koleś mnie zabił jak go trzy razy przejechałem to się trochę zirytowałem. Jak wchodzę do gry to zawsze mnie będzie do jakichś wrzeszczących randomów wrzucać? Co ja mam tam robić? Ja chcę się ścigać . Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 24 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2013 no wchodzisz do lobby i tam masz ikonki wszelkich dostepnych aktywnosci (okolo 200) plus robisz misje ktore dostajesz na telefon, lub zajmujesz sie czym zupelnie pobocznym i spontanicznym jak zbieraniem skrzyn z rp, obrabianiem sklepow i ciezarowek, dostarczaniem samochodow. mozesz wejsc z telefonu w randomowe wydarzenie (wyscig, DM, CTF itd) lub przez start-> online w konkretna akcje stworzona przez rockstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 24 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2013 Możesz też tak to urządzić że w na mapie będzie jedynie kliku twoich znajomych. Zero randomów, jedynie kumple z headsetami/ właczonym chatem. Grać tak to sama przyjemność, ale trolowanie na mapie znajomych nie bawi t.j. randomów. W opcjach znajdziesz opcję mute. Przydatna gdy chce się po prostu pojeździć po mapie z załączonym radio, bez konieczności słuchania gówniarzeri. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastah 103 Opublikowano 25 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2013 Super sprawa z tym śniegiem, naprawdę fajnie to wygląda : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 084 Opublikowano 25 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2013 Mogliby dać możliwość odpalenia zimy w singlu (np jakimś cheatem wklepywanym na padzie). Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 25 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2013 Tak sie sklada ze jest cos takiego, wygogluj to na pewno znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 25 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2013 Jest tylko kod na to, aby śnieg padał ale na ulicach dalej zielono. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 25 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2013 Yea nie ma śniegu w prawdziwym świecie, to chociaż w wirtualnym będzie, muszę wieczorem obcenić Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 368 Opublikowano 25 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2013 kurde świetny jest ten śnieg,chce go na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 084 Opublikowano 25 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2013 Oczywiście nie jest to zrobione tak, jak w North Yankton (tutaj to tylko "wybielone" tekstury na poziomych płaszczyznach, ale i tak jest super. W dodatku jeździ się fajniej, bo auta mają mneijszą przyczepność, dzięki czemu jest trochę bardziej realistycznie. btw. Wcześniej jak dostałem kasę to sie trochę ucieszyłem bo w końcu mogłem kupic Buzzarda i czołg na wypadek jakby inne "cwaniaki" jeździły czołgami i zabijały wszystkich.. ale teraz zaczyna mnie to trochę już irytować bo faktycznie psuje to troche grę (motywacja do robienia kasy.. a raczej jej obecny brak). Zdążyłem pozbyć się połowy z tych 100mln, które zdostałem.. a dzisiaj znowu 2x dostałem "prezenty" i teraz mam ponad 200mln.. Już nie chce mi się znowu 200x kupować Addera żeby się tego pozbyć, bo jutro pewnie znowu będzie to samo. Trzeba poczekać aż to załatają. Szkoda tylko, ze przez to ogólnie multi trochę się popsuło, bo teraz co 2os ma czołg i w (pipi) kasy. Ciekawy jestem czy uda im się coś z tym zrobić.. tylko w jakiś sensowny sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza
mariopim 6 Opublikowano 25 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2013 (edytowane) Śnieg - Fajny klimat.. Ja od nikogo żadnej kasy nie dostałem, obecnie mam 80 tys., ciężko na to pracując.. ;p Ale do addera mi daleko mam 57 lvl, gra się nie nudzi a gram od 17 września.. W online zawsze jest coś do roboty. Zazwyczaj to głównie się ścigam, czasami spadochrony jakieś misje.., z nudów "bujam" się po mieście.. Edytowane 25 grudnia 2013 przez mariopim Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 25 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2013 (edytowane) Zarówno w singlu jak i w online nie ma nic przyjemniejszego niż zapuścić sobie Vinewood Boulvard Radio, lub Channel X podczas pomykania na pełnym gazie po szczytach górskich na motocrossie. Bujać się nocną porą sportową bryką przy załączonym zamiennie Radio Los Santos Rock, Radio Mirror Park, lub Soulwax FM. Tudzież słuchać klasyki rapu z lat 90' bujając się po zakazanych dzielnicach w skórze afro czarnucha. Edytowane 25 grudnia 2013 przez nobodylikeyou Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 25 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2013 znowu wyglada to bajecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 25 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2013 Zima jest mega, klimat przez wielkie K, aż sam jeździłem godzinę bez celu po wioskach. Nawet tak jak mówicie fakt, że to tylko tekstura nie razi. Ja rozważam odpalenie kariery od nowa za 2-3 miesiące, jak dojdą może już napady, nie będzie co chwila miliona hakerów i na spokojnie ogrywanie od zera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 183 Opublikowano 25 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2013 Też dostałem 100 milionów i spotkałem nieśmiertelnego kolesia. Więc to jakiś bug czy nie? To jest KUPA kasy, stać mnie teraz na wszystko, a szczerze mówiąc, to wolę sam zarabiać, by nie psuć sobie przyjemności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 25 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2013 Tak nieśmiertelnośc to kolejny świeży glitch/hack... Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 183 Opublikowano 25 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2013 Fuck, a tak świetnie się grało. Mam nadzieję, że Rockstar znajdzie jakiś sposób, by odebrać graczom tę kasę. Może ona poważnie zaburzyć ekonomię gry, Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 26 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2013 Niby tekstura, a na poboczach widać ślady opon na śniegu! <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 183 Opublikowano 26 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2013 Znalazłem na stronie Rockstar: http://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/201142806 Question: I was minding my own business and suddently received a huge amount of money in GTA Online from a cheater. Am I in trouble? Answer: To keep the gameplay environment as fair as possible for legitimate players, we routinely do sweeps to separate out cheaters and modders, and to reverse any illegitimate transactions. These sweeps are based on in-game automated detection, examination of suspicious gameplay statistics, and also manually-reviewed evidence submitted by the Community. If you were not engaged in any willful cheating or exploiting yourself, you do not need to worry about getting caught up in our work to separate out cheaters from the rest of the population. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 084 Opublikowano 26 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2013 (edytowane) No zobaczymy.. żeby nie było tak, że przez próbę pozbycia się tej kasy (kupując Addery) system zaliczy mnie do hakerów... Edytowane 26 grudnia 2013 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 26 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2013 Ten snieg jest jeszcze dzisiaj? bo ja nie mam xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 26 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2013 Też właśnie nie mam. O co cho. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 26 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2013 Chyba już stopniał, taką dostałem informacje. Mega bo specjalnie kupiłem golda na 3-mies a wczoraj nie miałem czasu odpalić GTA. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 26 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2013 Stopniał . Uff, wczoraj się na niego załapałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi