Lukas_AT 1 188 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Cieszę się szczególnie z tego kreatora zawartości. Urozmaicił on rozgrywkę w bardzo dużym stopniu - pomysłowość graczy wszak nie zna granic. Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Kurde albo coś jest z moim netem nie tak, albo nikt nie gra capture, wczoraj nikogo chętnego nei znalazłem. Za to większośc farmi teraz misję Kot pod dachem czy jakoś tak dla Madrazo, prościutka misja polegająca na zabiciu ~10 agentów na parkingu i dowiezieniu walizki do Martina, a wpada ~4000RP i 18750$. Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Kurde albo coś jest z moim netem nie tak, albo nikt nie gra capture Mam to samo, prawie zawsze ląduje w lobby sam :confused: A szkoda bo bardzo lubię ten tryb. Dzisiaj została wydana nowa aktualizacja a kreator zdobywania będzie dostępny już w piątek. http://www.rockstargames.com/newswire/article/52220/GTA-Online-Capture-Creator-Coming-this-Friday-Get-Double Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Opublikowano 8 kwietnia 2014 O to może wieczorem ktoś będzie grał, jak dają podwójną kase. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Panowie gracie jeszcze online ? Chętnie bym popykał razem z wami, bo strasznie się zniechęciłem na samym początku (pierwszego dnia multi praktycznie nie działał, serwery były przeciążone) i potem już nie wróciłem do multi. Mój gamertag to SIIK BOZZ i jestem w klanie XFPE. Także, jeśli ktoś by był chętny to do zobaczenia na serwerach Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Można już mieć dwie chaty jednocześnie? Cytuj
Bumier 25 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Ktos z Was ma problem z serwerami dla nieuczciwych graczy (bad sport) ? Mnie za nic przeniosło na serwery tego typu, od 2tygodni pokazuje czas 0y2m4d którego nie odlicza.... pisałem do R* ale bez odpowiedzi. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Panowie gracie jeszcze online ? Chętnie bym popykał razem z wami, bo strasznie się zniechęciłem na samym początku (pierwszego dnia multi praktycznie nie działał, serwery były przeciążone) i potem już nie wróciłem do multi. Mój gamertag to SIIK BOZZ i jestem w klanie XFPE. Także, jeśli ktoś by był chętny to do zobaczenia na serwerach ja pykam z darth krizzem czasem Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Ja też po przerwie zacząłem pykać, działa to teraz bardzo sensownie, ale mam wrażenie, że cierpi na mocny niedostatek graczy, przynajmniej w EU, bo bardzo rzadko w lobby mam więcej jak 10-12 osób, nie mówiąc o jakiejś sensownej akcji. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 na liście są już dostępne eventy gdzie jest 2x$ i exp. szału nie ma, nagrody też takie sobie ale jest. bardziej opłacalne nadal pozostają niektóre misje. Hrubaz, to był tylko update. dodatkowe chaty będzie można kupować po dodatku High Life. premiera podejrzewam że na święta. oby w przyszłym tygodniu wyszło. ponadto mam nadzieję że skoro mają być luksusowe apartamenty to dadzą do nich garaże na 20 aut. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Jakby dziś wieczorem była jakaś forumkowa ekipa chętna do pogrania to zgłaszam się Cytuj
Janush 224 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Parę sekund temu kupiłem golda, dzisiaj wieczorem będe gotowy do gry Jeśli wam pasuje to możemy spróbować zrobić, któreś z osiągnięć z multi, bo chciałem prędzej czy później scalakować całą grę. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Ja dzisiaj raczej odpadam (chyba, że po pierwszej w nocy), ale następne dni melduję się. Bronx dodaj mnie na live (xbartezoox) to się zgadamy paczką razem z terrorem. Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 na liście są już dostępne eventy gdzie jest 2x$ i exp. szału nie ma, nagrody też takie sobie ale jest. bardziej opłacalne nadal pozostają niektóre misje. Hrubaz, to był tylko update. dodatkowe chaty będzie można kupować po dodatku High Life. premiera podejrzewam że na święta. oby w przyszłym tygodniu wyszło. ponadto mam nadzieję że skoro mają być luksusowe apartamenty to dadzą do nich garaże na 20 aut. Tak jak myslalem przed premiera to najwiekszy problem gry - jakis ulamek procent gra dla przyjemnosci w fajnych trybach czy misjach dajacych najwiecej frajdy, wszedzie grind jak w jakims WOWie Wczoraj przez godzine dostawalem zaproszenia do misji Dachowiec, ktora teraz wszyscy grinduja. Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Dziś miał wyjść dodatek high Life. Jest już dostępny? Ile waży? Gra ktoś? Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Z tego co widze na gtaforums to jeszcze nie wyszło. Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Dziś wyszedł tylko kreator trybu zdobywania. O High Life i napadach wiadomo tylko tyle że pojawią się tej wiosny. Cytuj
Linek 187 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Jeśli ktoś grywa online na x360, to chętnie pogram - jakieś misje, wyścigi, cokolwiek, byle normalną ekipą, bez dzieciaków, które zabijają bez powodu, a w wyścigach spychają z trasy. Golda mam do 9 czerwca, trochę można popykać Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Ogólnie ekipe z forumka zebrać to dość trudna sprawa - chętnych było kilku, ale pograć się nie udało Czasem trochę śmigam po LS, więc możesz wysłać inv. Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 2 maja 2014 Opublikowano 2 maja 2014 Daja double xp a nic z was o tym nie pisze? http://www.rockstargames.com/newswire/article/52242/Get-Double-GTA-Double-RP-Today-and-Tomorrow-in-GTA-Online 1 Cytuj
Pupcio 18 418 Opublikowano 2 maja 2014 Opublikowano 2 maja 2014 Jak dadzą w końcu napady to włącze mesjasza Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 7 maja 2014 Opublikowano 7 maja 2014 dodatek High Life pojawi się we wtorek, 13 maja. zgodnie z zapowiedziami dostaniemy 3 bryki, motocykl, broń i przede wszystkim możliwość posiadania 2 apartamentów. dodatkowo te nowe mają być na wypasie (liczę na większe garaże niż tylko 10 miejsc) Enus Huntley S (SUV), Dewbauchee Massacro (Sports), Pegassi Zentorno (Super) całość + screeny i szczegóły poniżej http://www.rockstargames.com/newswire/article/52245/GTA-Online-The-High-Life-Update-Coming-Next-Week-Tuesday Cytuj
pan mihau 0 Opublikowano 10 maja 2014 Opublikowano 10 maja 2014 chętnie popykam w online, jestem leszczem Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 13 maja 2014 Opublikowano 13 maja 2014 dodatek wyszedł. niestety nowy dom oferuje tylko 10 miejsc parkingowych. lepsze to niż nic ale w końcu to miały być wypasione apartamenty. aż takie nie są, różnica we wnętrzach jest tylko kosmetyczna. nowe auta przetestowane: Massacro ma fajne tuningi i można zrobić auto klasy GT ale aż tak dobrych osiągów nie ma i jest dość, o dziwo, podsterowny. Huntley to świetny mini suv. tuningi głównie mechaniczne ale urocze wozidełko dla 4 osób, wylądował w garażu. Zentoro to szatan. osiąi Addera, wygląd kosmiczny, tuningi jeszcze bardziej pokręcone. warte swoich pieniędzy, niezła zabawka. Dinki nie testowałem jeszcze. Karabin ciekawie wygląda i dość dobrze kosi. teraz tylko czekać na napady w coopie i fabularne DLC. takie darmówki są fajne konkrety są potrzebne tej grze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi