Roger 2 097 Opublikowano 29 lipca 2021 Autor Opublikowano 29 lipca 2021 Generalnie ciężki tydzień miałem końcówka zbiegła mi się z wizytą z córką na sorze i pobytem w szpitalu oraz śmiercią psa, który był z nami 10 lat i moja partnerka bardzo to przeżyła. Jednocześnie do szpitala trafił też Robert Łapiński, z tego też względu wysyłka i losowanie nagród z Patronite zostały opóźnione. Ja niestety nie zajmuje się Patronite, nie mam tam dostępu, a z Robertem jest teraz ograniczony kontakt. Nagła sytuacja. Ale wszystko zostanie nadrobione jak tylko wyjdzie ze szpitala. 11 Cytuj
MYSZa7 8 968 Opublikowano 29 lipca 2021 Opublikowano 29 lipca 2021 Współczuje Roger, trzymaj się tam i życz zdrowia Łapuszowi. 1 Cytuj
LeifErikson 1 124 Opublikowano 29 lipca 2021 Opublikowano 29 lipca 2021 Zdrówka dla Łapusza i dzięki za info. 1 Cytuj
Kmiot 13 946 Opublikowano 29 lipca 2021 Opublikowano 29 lipca 2021 No dobra, powiedzmy, że usprawiedliwienie przyjęte. Miło, że numer mimo wszystko udało się dociągnąć do końca Dzięki za informacje i głowa do góry Mordeczko (Ty, Żona i Łapusz). Nie miej nam za złe dociekliwości. To dlatego, że nam zależy i nie jesteśmy obojętni. 2 Cytuj
Mejm 15 400 Opublikowano 29 lipca 2021 Opublikowano 29 lipca 2021 Nie no z pewnoscia xD Uzytkownicy: - Roger nie pisze, pewnie ma nas w doopie - a na ppe to wrzuca recenzje, widac ktore forum nikogo - nie bylo losowania naklejek i spoconej smyczy Butchera z E3, je.bac ten patronite, wycofuje subskrypcje - gdzie zapowiedz numeru? nie ma? prentumerata pewnie tydzien od premiery w kiosku - Lapusz napisal jednego posta, fake konto, a pamietacie sytuacje z Secret Service? - zero updateu na patronite, juz zarabiaja na eventach a pienionszki wzieli Roger: - zdechl mi pies, dziecko na sorze, zona przeszla zalamanie, partner biznesowy w szpitalu Uzytkownicy: - no co ty Rogerek, my tylko tak zartowalismy, #dystansik hehe 1 1 7 Cytuj
Kmiot 13 946 Opublikowano 29 lipca 2021 Opublikowano 29 lipca 2021 Zależy im, więc musieli się posunąć do drastycznych metod. Cytuj
grzybiarz 10 331 Opublikowano 30 lipca 2021 Opublikowano 30 lipca 2021 13 godzin temu, Mejm napisał: - Lapusz napisal jednego posta, fake konto, a pamietacie sytuacje z Secret Service? Przypomniałeś, że był tu jeden typek, który zarejestrował się, by pomagać przy ogarnianiu prenumeraty. Tydzień później konto było usunięte Cytuj
Bzduras 12 802 Opublikowano 30 lipca 2021 Opublikowano 30 lipca 2021 Hmmmm, czy przypadkiem w historii polskich magazynów o giereczkach nie było jednego gościa, który również był w szpitalu na koniec? Ja nic nie sugeruję, ja tylko zadaję pytania i łączę kropki Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 30 lipca 2021 Opublikowano 30 lipca 2021 Rogera nie ściga ex laska za alimenty Cytuj
Bzduras 12 802 Opublikowano 30 lipca 2021 Opublikowano 30 lipca 2021 Ale może Łapusza tak, w końcu to on rzekomo leży na oddziale Cytuj
kr4wi3c 11 Opublikowano 31 lipca 2021 Opublikowano 31 lipca 2021 Czytaliście już może pseudofelieton pana Z. w bieżącym numerze? Ten gościu już chyba totalnie odleciał. Szuka drugiego dna tam, gdzie go nie ma i snuje jakieś teorie spiskowe. Kiedyś go szanowałem, za to kim jest, co osiągnął, ale po tych ostatnich bzdurach jakie wypisuje w necie cały szacunek poszedł się walić. Najpierw alochagate, a chwilę później bronił Węglarczyka, który w muce dopatrzył się symbolu Ku Klux Klanu. 1 Cytuj
łom 2 047 Opublikowano 31 lipca 2021 Opublikowano 31 lipca 2021 Właśnie przeczytałem, niczego innego się po tym pajacu nie spodziewałem, kolejne pół strony zmarnowane. Tylko zastanawia mnie, skąd wzięły się cytując Tadzia "liczne głosy mówiące, że tęsknią i żebym wracał", na forumku raczej nie ma takich osób, na profilu FB też nie, te głosy to pewnie kolejne urojenia. Z drugiej strony Monika napisała tekst w całkowitej opozycji do smutów Zooltara. 1 Cytuj
Pix 1 003 Opublikowano 31 lipca 2021 Opublikowano 31 lipca 2021 Taa, wszyscy tęsknią za tą jego małą ramką, w której spuszcza się nad jakimiś grami w early access. 1 Cytuj
[InSaNe] 2 518 Opublikowano 31 lipca 2021 Opublikowano 31 lipca 2021 Patyczak i jego relacje z przygód w jakiejś śmieciowej grze mmo powróciły? Cytuj
Shen 9 736 Opublikowano 31 lipca 2021 Opublikowano 31 lipca 2021 Wyjątkowo pierwszy raz od lat przeczytam te jego wysrywy. Szkoda, że nie mam prenumeraty i musze czekac do poniedziałku Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 31 lipca 2021 Opublikowano 31 lipca 2021 No to kupujcie dalej magazyn, gdzie takiego pajaca zatrudniają, widać się sprzedaje. Dramat. Cytuj
LeifErikson 1 124 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Czyli jak ktoś ma inne poglądy od autora felietonu na pół strony (mniej więcej 0,5% objętości pisma) to powinien go w ogóle nie kupować? 6 Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Opublikowano 1 sierpnia 2021 12 godzin temu, Rozi napisał: No to kupujcie dalej magazyn, gdzie takiego pajaca zatrudniają, widać się sprzedaje. Dramat. Bardziej polecam niekupowanie produktów firm, w których pracuje/szefuje https://pl.linkedin.com/in/tadeusz-zielinski-a72499b Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Prawackie świry grożą bojkotem Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Opublikowano 1 sierpnia 2021 55 minut temu, dee napisał: Prawackie świry grożą bojkotem Podobno mamy wolność słowa, nie? Jak ktoś nie chce wspierać lewackich wysrywów, to najlepiej głosować portfelem Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Mam nadzieję że równie gorliwie bojkotujesz produkty Sony, Microsoftu, Apple, Google i innych korporacji raniących uczucia prawicowych snowflake'ów Cytuj
grzybiarz 10 331 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Podobno Zooltar dostał dużo wpisów pochwalających go. Tylko ciekawe gdzie były te wpisy? Na PPE nie widziałem, na fejsie nie, na forum tez nie. I jeszcze to cwaniackie „do przeczytania za miesiąc”. Skąd taka pewność? Roger rób ankietę, za czasów Ściery były co rok ankiety, co zmniejszyć/zwiększyć, dodać/usunąć. Przecież to czytelnicy wiedza najlepiej co chcą w PE. A lewacy tylko głośno krzyczą w internecie. 1 Cytuj
Jontek80 235 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Opublikowano 1 sierpnia 2021 (edytowane) Mnie on tam nie przeszkadza. Za to wywalilbym dzial filmowy i Myszaq lubi. Czytam pismo od deski do deski i to zostawiam zawsze na sam koniec jako droga przez meke. Zastąpiłbym komiksem na cala strone plus glos ludu ale w jakiejs nowej formie. Ps dodalbym jakis moze dzial rpg gdzie Zax by sie wykazal. Edytowane 1 sierpnia 2021 przez Jontek80 1 Cytuj
Pix 1 003 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Roger go niestety nie wywali, bo mogę sobie już wyobrazić ten płacz bandy, która rozpoczęła ostatnio alohagate. "PE zerwało współpracę z Zooltarem za jego poglądy!" I temu podobne wysrywy 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi