PiPoLiNiO 784 Opublikowano 14 września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 września 2023 47 minut temu, Jakim napisał: Może wcześniej miałem coś źle poustawiane ale po wlączeniu DA odczułem sporą różnicę na moim soundbarze. No to jedyna możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza
jack78 0 Opublikowano 16 stycznia Udostępnij Opublikowano 16 stycznia (edytowane) Czy w ostatnich dniach była jakaś aktualizacja która zmieniała coś w pracy wifi? Od około tygodnia mam kłopoty z wifi na PS5. Nadajnik to UniFi U6-pro, oddalony około 6m od konsoli, a konsola ciągle wywala połączenie i twierdzi że jest słaby sygnał. Telefon położony obok konsoli łączy na 1200Mbps. Robiłem próbę z udostępnieniem netu z mojego telefonu, który leżał 2m od konsoli i mimo pełnego zasięgu, miałem prędkość 400kbps na konsoli. Przełączenie się na 2,4GHz powoduje ze połączenie ma pełny zasięg, ale prędkości osiągane to 200-300kbps. Net mam w domu 500Mbps i żadne inne urządzenie nie ma problemów, tylko konsola od około tygodnia, może 2 Edytowane 16 stycznia przez jack78 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 24 stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 24 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 24 stycznia Udostępnij Opublikowano 24 stycznia Najwyższa pora. To będzie długa i ciężka walka, ale to jest plaga w jakimkolwiek pvp shooterze. Cytuj Odnośnik do komentarza
jack78 0 Opublikowano 28 stycznia Udostępnij Opublikowano 28 stycznia W dniu 16.01.2024 o 14:25, jack78 napisał: Czy w ostatnich dniach była jakaś aktualizacja która zmieniała coś w pracy wifi? Od około tygodnia mam kłopoty z wifi na PS5. Nadajnik to UniFi U6-pro, oddalony około 6m od konsoli, a konsola ciągle wywala połączenie i twierdzi że jest słaby sygnał. Telefon położony obok konsoli łączy na 1200Mbps. Robiłem próbę z udostępnieniem netu z mojego telefonu, który leżał 2m od konsoli i mimo pełnego zasięgu, miałem prędkość 400kbps na konsoli. Przełączenie się na 2,4GHz powoduje ze połączenie ma pełny zasięg, ale prędkości osiągane to 200-300kbps. Net mam w domu 500Mbps i żadne inne urządzenie nie ma problemów, tylko konsola od około tygodnia, może 2 Znalazłem rozwiązanie, jeśli ktoś ma ten sam problem. Problem powoduje dysk twardy w kieszeni podpięty do gniazda USB z tyłu konsoli. Przepięcie dysku do przedniego gniazda USB-C rozwiązuje problem. Co dziwne to ten sam dysk pracował u mnie 2 lata i nie było żadnych problemów i nagle z dnia na dzień wifi przestało działać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 6 lutego Autor Udostępnij Opublikowano 6 lutego wielu się ucieszy Adjust Brightness of PS5 Power Indicator You can now adjust the brightness of your PS5 console’s power indicator. Go to [Settings] > [System] > [Beep and Light], and then select [Brightness]. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 6 lutego Udostępnij Opublikowano 6 lutego A % wskaźnika naładowania dalej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 6 lutego Autor Udostępnij Opublikowano 6 lutego nie wiem na ch.uj ci to trzy kreski dla mnie są wystarczającą informacją Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 6 lutego Udostępnij Opublikowano 6 lutego Bo chciałbym wiedzieć dokładnie, no i to standardowy wskaźnik, a nie trzy kreski jak za czasów PS3. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 13 marca Autor Udostępnij Opublikowano 13 marca Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 212 Opublikowano 13 marca Udostępnij Opublikowano 13 marca (edytowane) Można wyłączyć piknięcie przy odpalaniu konsoli. Game changer po 20 latach. Edytowane 13 marca przez Chmielinski Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 13 marca Udostępnij Opublikowano 13 marca A to już chyba od dłuższego czasu można :hmm: Teraz jeszcze będzie można przygasić trochę światełko, to jes dopiero xd Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 13 marca Udostępnij Opublikowano 13 marca Słynny dźwięk pikniecia, można wyłączyć albo przyciszyc od poprzedniej "wiekszej" aktualki, teraz czas na światełko, jak napisał Szermac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 21 marca Autor Udostępnij Opublikowano 21 marca Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 7 kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia Czy jest opcja wyłączyć imię i nazwisko, żeby mi się nie pokazywało przy stanie naładowania pada/słuchawek, albo przy zdobywanych trofeach? Kiedyś to było tylko, gdy na konsoli miało się więcej niż jedno konto, ale dziś mi się pojawiło znowu, mimo że moje konto jest jedynym na PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 7 kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia Czy jest opcja wyłączyć imię i nazwisko, żeby mi się nie pokazywało przy stanie naładowania pada/słuchawek, albo przy zdobywanych trofeach? Kiedyś to było tylko, gdy na konsoli miało się więcej niż jedno konto, ale dziś mi się pojawiło znowu, mimo że moje konto jest jedynym na PS5.Też mnie to drażni, ale nie ma nigdzie opcji tego wyłączyć... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 7 kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia Kurwa, zawsze coś muszą zjebać w jakiejś aktualizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 7 kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 32 minuty temu, Wredny napisał: Czy jest opcja wyłączyć imię i nazwisko, żeby mi się nie pokazywało przy stanie naładowania pada/słuchawek, albo przy zdobywanych trofeach? W którym miejscu dokładnie? W profilu? Bo tylko tam kojarzę, że jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 7 kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia Wyskakuje na górze każdego powiadomienia - o stanie baterii, o wyłączonym mikrofonie, o zdobytym trofeum - każda z tych "ramek" opatrzona jest dodatkowo imieniem i nazwiskiem z profilu. Kiedyś to było tylko wtedy, gdy na jednej konsoli miałeś więcej niż jeden profil, ale teraz coś niepotrzebnie gmerali - dopiero dziś to mam, wczoraj było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 7 kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia U mnie się nie wyświetla nic poza ikonkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 7 kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia Ja to mam od momentu aktualizacji. Mam kilka kont na konsoli, ale i tak się na nie nie loguje.Wredny, masz ustawione swoje konto jako główne? Bo moje jest główne na innej konsoli i to może przez to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 8 kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 16 godzin temu, Square napisał: U mnie się nie wyświetla nic poza ikonkami. Kurde, no to masz zajebiście - tak jak ja miałem do wczoraj. 16 godzin temu, Patricko napisał: Ja to mam od momentu aktualizacji. Mam kilka kont na konsoli, ale i tak się na nie nie loguje. Wredny, masz ustawione swoje konto jako główne? Bo moje jest główne na innej konsoli i to może przez to. Pisałem przecież, że nie mam żadnego innego - to jest jedyne, więc chyba główne. Innej PeeSpiątki też nie mam. Teraz widzę, że przez te przestawianie w opcjach sygnaturka pozbawiona została trofeów - znowu muszę coś przestawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 9 kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia U mnie wróciło do normy, a nie zmieniałem kompletnie nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 9 kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia Teraz widzę, że u mnie też - i też nic nie zmieniałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 24 kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia Wjechał update dzisiaj z tym wrzucaniem filmików do pomocy innym. No jestem ciekaw jak to będzie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi