Luqat 1 002 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Chyba się nie da. Ogólnie to nie wiem jakim cudem nie można sobie porobić katalogów jak na PS4 to było. Tak ulepszyli UI, że usunęli praktyczną funkcję. Miałem sobie np. katalog z demami, wersjami cyfrowymi, płytowymi itd. i wszystko osobno elegancko, a teraz szukaj pan w bibliotece. 1 Cytuj
vip77 256 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Nie chyba tylko na pewno. 10 kafelków to max. 1 Cytuj
Square 9 012 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 1 godzinę temu, Luqat napisał(a): Ogólnie to nie wiem jakim cudem nie można sobie porobić katalogów jak na PS4 to było. Możesz robić katalogi w bibliotece. 1 Cytuj
Emet 1 121 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Możesz też przypiąć chyba 10 gier do głównego menu żeby nie "zjeżdżały" do biblioteki. 1 Cytuj
Luqat 1 002 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 6 godzin temu, Square napisał(a): Możesz robić katalogi w bibliotece. To wiem, ale chodziło mi o to dokładnie, tak jak było na PS4. Nie chciałbym ikonek "luzem", tylko właśnie w katalogach. 32 minuty temu, Emet napisał(a): Możesz też przypiąć chyba 10 gier do głównego menu żeby nie "zjeżdżały" do biblioteki. To też wiem, ale 10 to malutko, poza tym - patrz jak wyżej. Wciąż nie rozumiem dlaczego nie zostawili tej opcji. Kto by nie chciał, to by nie korzystał. Tak samo zresztą jest na Switchu 1 Cytuj
Square 9 012 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Nie bardzo widzę tu problem, serio tak często odpalacie różne gry, że 10 na ekranie to mało? 1 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi