Skocz do zawartości

Stray

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wcześniej gra jakoś mi umknęła, ale ten gameplay z kotkiem mnie zauroczył, czekam i chętnie zagram.

Wiadomo ile trwa czasowa ekskluzywność?

Opublikowano

Klimat i pomysł ekstra, ale ten gameplay trochę mnie martwi - zwłaszcza te automatyczne skoki pod "X". No ale nawet jak wyjdzie z tego symulator chodzenia to powinno być fajnie

• 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wygląda bardzo ciekawie. Jestem ciekaw jak duża będzie swoboda w tej grze. Annapurna robi bardzo fajne małe gierki, liczę że tutaj będzie grania na troszkę więcej godzin. Kiciulek mnie mocno zaintrygował

Opublikowano

cena też wygląda zachęcająco (na Steamie 106 zł) więc chyba się skuszę, bo zapowiedzi nastrajają całkiem pozytywnie.

Opublikowano
10 minut temu, Square napisał:

No mnie Stray kusi aby ulepszyć Plusa, tylko wkurza, że całość trzeba zmienić, a w drugą stronę pewnie się już nie da.

Dla jednej gry to słaby deal

Opublikowano
40 minut temu, Square napisał:

No mnie Stray kusi aby ulepszyć Plusa, tylko wkurza, że całość trzeba zmienić, a w drugą stronę pewnie się już nie da.

Gdzieś czytałem że podobno rok plusa będzie można skonwertować na krótszy okres ps plus premium, prawda to? 

Opublikowano
14 minut temu, messer88 napisał:

Gdzieś czytałem że podobno rok plusa będzie można skonwertować na krótszy okres ps plus premium, prawda to? 

tak, ale jak będziesz doładowywał dany próg, tego zwykłego plusa co masz teraz zestackowanego nie da rady skrócić i przekonwertować na wyższy próg jak wejdzie nowa subskrypcja na nasz rynek

Opublikowano

No można zdrapkę 365 zamienić np na 219 albo 183 dni, ale ja mam Plusa do kwietnia 2024 i jak zrobię konwersję to całości.

Teraz, Paolo1986 napisał:

Ciekawe, jaka będzie cena na PS4/PS5 i czy będzie w ogóle pudełeczko do kupienia ;)

Masz przecież wyżej info o pudełku.

• Dzięki 1