Opublikowano 9 lipca 20222 l 16 minut temu, _Red_ napisał: https://win.gg/news/how-much-will-stray-cost-when-it-comes-out-less-than-you-think/ Wydawalo mi się, że ta gra to indyk od małego studio, a tu coś o Druckmanie piszą? Naughty Dog w tym macza palce? to jakaś kaczka dziennikarska, słowa które cytuje artykuł powiedział Swann Martin-Raget producet Stray, w grudniowym EDGE numer 365
Opublikowano 9 lipca 20222 l Uff. Już się balem, że w połowie gry będziemy grać homoseksualnym kotem na cyklu teścia.
Opublikowano 9 lipca 20222 l 3 godziny temu, Square napisał: Ale trofeum za speedrun mogli sobie odpuścić. No i spanie przez godzinę niby tematyczne, ale może wkurzyć. Oj nie bój się. Odpalam spanko kotka, i sam ide spać z dziećmi przy mruczeniu kotka, a obudzi mnie wbicie dzbanuszka. 2 godziny temu, _Red_ napisał: Może ktoś wprowadzić ikonkę :sarkazm: ? No przeciez jest:
Opublikowano 12 lipca 20222 l @Suavek pytałeś o wersję pudełkową, ta wyjdzie we wrześniu, a dokładnie 20.09
Opublikowano 12 lipca 20222 l Godzinę temu, Figuś napisał: @Suavek pytałeś o wersję pudełkową, ta wyjdzie we wrześniu, a dokładnie 20.09 Coś już i u nas się pojawia - https://www.ultima.pl/ct/playstation-5/gry/przygodowe/stray
Opublikowano 12 lipca 20222 l Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: ale przed czy po taxa playstationi? +1 za PlayStation +1 za kotka
Opublikowano 13 lipca 20222 l Nie wiem, czy warto kupować coś z Ultima, szczerze mówiąc nie mam z nimi żadnych doświadczeń. Nie oferują też darmowej dostawy. Chyba trzeba będzie poczekać na jakąś promkę
Opublikowano 13 lipca 20222 l Ultima może z 10 lat temu był to sklep godny jakiegoś zaufania, dzisiaj omijać szerokim łukiem
Opublikowano 13 lipca 20222 l W dniu 9.07.2022 o 09:59, Square napisał: Ale trofeum za speedrun mogli sobie odpuścić. No i spanie przez godzinę niby tematyczne, ale może wkurzyć. A jest za szczanie do butów?
Opublikowano 13 lipca 20222 l 3 godziny temu, Paolo1986 napisał: Nie wiem, czy warto kupować coś z Ultima, szczerze mówiąc nie mam z nimi żadnych doświadczeń. Nie oferują też darmowej dostawy. Chyba trzeba będzie poczekać na jakąś promkę Kilka drobnych zakupów robiłem w ostatnich miesiącach i nie mam zastrzeżeń - wszystko szybko i sprawnie - choć z pewnością nie jest to mój pierwszy wybór jeśli chodzi o zakupy growe. Pre-order Switch OLED im nie wyszedł, ale poinformowali o tym odpowiednio wcześniej i po prostu kupiłem konsolę gdzie indziej na premierę, a u nich bez problemu anulowałem ze zwrotem kasy. Na forumku wszechobecny hejt Ultimy często widzę, choć jak dla mnie sklep jak każdy inny. Nie twierdzę, że u nich kupię, ale chyba na razie tylko oni wystawili pre-order Stray. Zobaczymy, co zaoferuje "prywaciarz", bądź inne sklepy we wrześniu.
Opublikowano 15 lipca 20222 l Tak jak pisał @messer88, w Euro mamy preorder https://lowcygier.pl/preordery/pre-order-stray-na-ps5-w-rtv-euro-agd-pudelkowe-wydanie-gry-za-159-zl/ Pytanie, czy 159 zł to dobra oferta dla osób (takich jak ja), które nie mają i/lub nie planują mieć plusa?