Opublikowano 15 lipca 20222 l Autor Godzinę temu, Paolo1986 napisał: Pytanie, czy 159 zł to dobra oferta dla osób (takich jak ja), które nie mają i/lub nie planują mieć plusa? Zanim pudełko będzie miało premierę to będzie wiadomo czy czy dobra cena i czy sama gra jest dobra.
Opublikowano 18 lipca 20222 l Już niedługo Mój nick czekał na tę grę od 2006 xD Edytowane 18 lipca 20222 l przez cotek
Opublikowano 18 lipca 20222 l 27 minut temu, _Red_ napisał: Metacritic zajebisty Ukryj zawartość A serio to obstawiam cos podobnego. Nie no, gry > filmy także spokojnie 10 oczek w górę
Opublikowano 18 lipca 20222 l Pachnie 82 na kilometr. Z lekkim posmakiem wyjątkowości i nutką zbyt krótkiej przygody.
Opublikowano 18 lipca 20222 l Rozumiem, ale czasami w recenzjach wykazują to jako minus. Albo chociaż o tym wspominają. Niektórzy mają podejście takie że chętnie by mieli po co jeszcze w danej grze połazić i pozdobywać znajdźki. Nie wiem czy tu to będzie.
Opublikowano 18 lipca 20222 l 49 minut temu, Square napisał: Tak trochę dziwnie, aby recki były po faktycznej premierze. Muszą mocno wierzyć w produkt
Opublikowano 18 lipca 20222 l 49 minut temu, Rtooj napisał: Pachnie 82 na kilometr. Z lekkim posmakiem wyjątkowości i nutką zbyt krótkiej przygody. ale przed czy po taxa playstationi?
Opublikowano 18 lipca 20222 l 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: ale przed czy po taxa playstationi? W sensie czy to już przez niebieskie okulary? Oczywiście