Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

A gierki dalej nie można kupić. Ta premiera też dziwna, że nie od północy.

• Odpowiedzi 292
  • Wyświetleń 32,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Też ukończyłem. 8 godzin (bez 20 minut), wyzbierane wszystko, podrapany każdy kąt, namiauczane na każdego. Gra niespecjalnie wymagająca, należąca do gatunku tych relaksujących, choć klimat opowieści c

• Kilka z blaszaka.                

Opublikowano

Czy jak kupię na ps4 to jest darmowa aktualizacja na ps5? Pytam bo nie mam jeszcze piątki a w sumie gierkę chciałbym ograć 

Opublikowano

Ta gierka jest w plusie czy trafiła do Extra i będzie w jej ofercie? 

Opublikowano
7 godzin temu, Rtooj napisał:

Pachnie 82 na kilometr. Z lekkim posmakiem wyjątkowości i nutką zbyt krótkiej przygody.

84 na ten moment i niby świetna przygoda na modłę Journey i innych artystycznych indyków :fsg:

1 godzinę temu, grzybiarz napisał:

Czy jak kupię na ps4 to jest darmowa aktualizacja na ps5? Pytam bo nie mam jeszcze piątki a w sumie gierkę chciałbym ograć 

Niestety na stronie gry na PSN nie ma żadnego info czy jeden zakup daje licencję na PS4/PS5. Pewnie pojawi się to po dodaniu możliwości kupna.

Opublikowano

Mega podoba mi się klimacik i ogolny zamysł gry. Ale jak mozna tak z*ebać sprawę i z sekcji platformowych zrobić qte....:facepalm:

Opublikowano

IMG_20220719_090026.thumb.jpg.57c808eab2bd424d5b7b87ee6d532af4.jpg

Godzina, panowie, godzina i L2/R2 będą gwałcone i będziemy jeździć w wiaderku.

Opublikowano
  • Autor

Że się tak nie wstydzisz pokazywać ten wolny internet.

Opublikowano
  • Autor

W końcu pojawiła się cena, 129 PLN i teraz nie wiem czy brać Extra za 280 PLN na 21 miesięcy czy samo Stray.

Opublikowano

Po co Ci extra jak Horizon jest do przejścia po kocie :D

Opublikowano
9 minut temu, Square napisał:

W końcu pojawiła się cena, 129 PLN i teraz nie wiem czy brać Extra za 280 PLN na 21 miesięcy czy samo Stray.

prawie 2 lata, cos ciekawego jeszcze wpadnie przez ten czas

Opublikowano

Imho sonypass lepszy, pełno rzeczy do ogrania przez dwa lata za jedynie 2x tyle - właśnie lecą FF7, 8 i 9 :ohboy: Nie dałbym 129 zł za samego kota na kilka godzin grania bez możliwości pozbycia się pudełka w pchlim :geek:

Opublikowano
  • Autor

No właśnie liczę na to, że chociaż jeszcze jedna pozycja wpadnie to wtedy wyjdzie na zero. Będzie dzisiaj biegane i miałczane.

Opublikowano

Myślałem sobie, że zajebongo by było gdyby Stray okazało się tak miłym zaskoczeniem jak Kena.

84 na meta przy ponad 70 ocenach napawa optymizmem. 

Opublikowano
15 minut temu, cotek napisał:

Ściąga się, ale będzie grane :ohboy:

Wreszcie adekwatny avek do nicka.