Opublikowano 18 lipca 20222 l Autor A gierki dalej nie można kupić. Ta premiera też dziwna, że nie od północy.
Opublikowano 18 lipca 20222 l Czy jak kupię na ps4 to jest darmowa aktualizacja na ps5? Pytam bo nie mam jeszcze piątki a w sumie gierkę chciałbym ograć
Opublikowano 18 lipca 20222 l 7 godzin temu, Rtooj napisał: Pachnie 82 na kilometr. Z lekkim posmakiem wyjątkowości i nutką zbyt krótkiej przygody. 84 na ten moment i niby świetna przygoda na modłę Journey i innych artystycznych indyków 1 godzinę temu, grzybiarz napisał: Czy jak kupię na ps4 to jest darmowa aktualizacja na ps5? Pytam bo nie mam jeszcze piątki a w sumie gierkę chciałbym ograć Niestety na stronie gry na PSN nie ma żadnego info czy jeden zakup daje licencję na PS4/PS5. Pewnie pojawi się to po dodaniu możliwości kupna.
Opublikowano 19 lipca 20222 l Mega podoba mi się klimacik i ogolny zamysł gry. Ale jak mozna tak z*ebać sprawę i z sekcji platformowych zrobić qte....
Opublikowano 19 lipca 20222 l Godzina, panowie, godzina i L2/R2 będą gwałcone i będziemy jeździć w wiaderku.
Opublikowano 19 lipca 20222 l Autor W końcu pojawiła się cena, 129 PLN i teraz nie wiem czy brać Extra za 280 PLN na 21 miesięcy czy samo Stray.
Opublikowano 19 lipca 20222 l 9 minut temu, Square napisał: W końcu pojawiła się cena, 129 PLN i teraz nie wiem czy brać Extra za 280 PLN na 21 miesięcy czy samo Stray. prawie 2 lata, cos ciekawego jeszcze wpadnie przez ten czas
Opublikowano 19 lipca 20222 l Imho sonypass lepszy, pełno rzeczy do ogrania przez dwa lata za jedynie 2x tyle - właśnie lecą FF7, 8 i 9 Nie dałbym 129 zł za samego kota na kilka godzin grania bez możliwości pozbycia się pudełka w pchlim
Opublikowano 19 lipca 20222 l Autor No właśnie liczę na to, że chociaż jeszcze jedna pozycja wpadnie to wtedy wyjdzie na zero. Będzie dzisiaj biegane i miałczane.
Opublikowano 19 lipca 20222 l Myślałem sobie, że zajebongo by było gdyby Stray okazało się tak miłym zaskoczeniem jak Kena. 84 na meta przy ponad 70 ocenach napawa optymizmem.
Opublikowano 19 lipca 20222 l W kotka jeszcze nie grałem ale oglądając wczoraj urywek recki to wydaje mi się że w Kenie o wiele więcej jest gameplayu.
Opublikowano 19 lipca 20222 l 15 minut temu, cotek napisał: Ściąga się, ale będzie grane Wreszcie adekwatny avek do nicka.
Opublikowano 19 lipca 20222 l @Square to jest gra na 5-6 godzin max, a przez dwa lata extra wpadnie coś "wartego" reszty 150 zł.