Opublikowano 20 lipca 20222 l Stray 2 to już z psami dawać co do gameplayu to pierwsza godzina to samo wprowadzenie do tego świata, dalej dochodzą nowe elementy typu ucieczki przez cały level, czy zagadki oparte na kojarzeniu faktów i spostrzegawczości. z tymi podobieństwami do last of us to czy half life to dobry trop bo gra zaskakuje fabularnie i kocia wyprawa to tylko 1 warstwa, ta w tle jest dużo ciekawsza i warto czytać wszystkie notki, lizać ściany lokacji (meow) które też opowiadają storkę sam jestem w szoku że gram w to dla fabuły
Opublikowano 20 lipca 20222 l W dniu 19.07.2022 o 12:55, ASX napisał: Psxextreme 10/10 w prawym górnym
Opublikowano 20 lipca 20222 l No niespodziewałem się tak świetnej gry, jest w kanałach ale już ten klimat (ciężki) bardzo przypadł mi do gustu. Ost i grafa też świetna, ten świat!
Opublikowano 20 lipca 20222 l 2 godziny temu, Bzduras napisał: To stronka zagraniczna, nie nasz swojski PE. Myślę ze caly swoiski psx extreme podpisał by się pod tą ocena
Opublikowano 20 lipca 20222 l 5 godzin temu, nero2082 napisał: Stray 2 to już z psami dawać (...) Mmmm, gra o szczaniu na wszystko i wąchaniu dupy innym piesełom
Opublikowano 20 lipca 20222 l Wczoraj po tym wstępie to fajnie ale bez szału, dziś mi zaskoczyła gierka bardziej, ciekawi fabularnie. I samo zwiedzanie i szukanie nutek fajne jest.
Opublikowano 20 lipca 20222 l Autor 32 minuty temu, Plugawy napisał: Mam nadzieję, że kotek na końcu nie ginie Też. Bo smutno strasznie jak coś mu się dzieje. Na szczęście jeszcze nie zginąłem ani razu.
Opublikowano 20 lipca 20222 l Square Spoiler i tak będziesz musiał hehehe wyłapał ktoś ee z powrotu do przyszłości?
Opublikowano 20 lipca 20222 l Autor W sensie do platyny? Jak przejdę bez zgona, to pomine ten trofik.
Opublikowano 20 lipca 20222 l Niezwykle przyjemna gierka, jestem co prawda dopiero w początkowych etapach ale cała otoczka i kociak są wyśmienite. Również mam nadzieję, że nie będzie smutnej końcówki.
Opublikowano 20 lipca 20222 l Po czym poznać zajebistą gierkę? Po tym, że kot kupę czasu siedzi przed TV i patrzy co się dzieje na ekranie. XD
Opublikowano 21 lipca 20222 l Zazdroszczę ludziom, którzy mogą bez obawy trzymać koty w salonie, czy innych pomieszczeniach pełnych drogiego sprzętu, kabli, bądź innych durnostojek...
Opublikowano 21 lipca 20222 l https://www.ladbible.com/entertainment/cats-are-loving-their-owners-playing-open-world-game-stray-latest-20220720?source=facebook Open world?
Opublikowano 21 lipca 20222 l @Czoperrrja gram na bazowym PS4 i jest gitara malina. Myślałem, że już tak będzie leżało na szafce RTV aż się zbiodegraduje a tutaj PS plusik wleciał i jeszcze śmiga staruszek.
Opublikowano 21 lipca 20222 l Gierka cieszy nie tylko ludzi ale i domowe zwierzęta. Dodatek w gratisie.