Boomcio 4 040 Opublikowano 28 grudnia 2021 Opublikowano 28 grudnia 2021 W necie zero info? Na oficjalnym forum coda też? Cytuj
Wredny 9 515 Opublikowano 28 grudnia 2021 Opublikowano 28 grudnia 2021 W dniu 19.11.2021 o 01:23, creatinfreak napisał: Pograłem dwa mecze i kurwa nie dość, że kapiszony to jeszcze trzeba mieć ADHD aby w to grać. To samo miałem, tyle ża rozegrałem pół meczu i czym prędzej usunąłem to z dysku. Miałem wrażenie, że w pewnym momencie CoD przeszedł na nowy silnik (albo chociaż na nowszą wersję starego silnika), ale to wygląda, jak World at War z PS3 tyle, że gra się w to jeszcze gorzej. Dla kogo robi się takie poyebane strzelanki, w których postać jest z papieru i ginie się od samego spojrzenia? Dobrze, że HALO Infinite jest pod ręką to szybko mogłem pozbyć się niesmaku po tym crapie. Cytuj
Acidic 0 Opublikowano 28 grudnia 2021 Opublikowano 28 grudnia 2021 36 minut temu, Boomcio napisał: W necie zero info? Na oficjalnym forum coda też? No niestety nie znalazłem Cytuj
BEBZ 52 Opublikowano 28 grudnia 2021 Opublikowano 28 grudnia 2021 Godzinę temu, Acidic napisał: Witam. Mam pytanie o co chodzi z wyzwaniem "zabij wroga impetem rzuconego wyposażenia" Rzucasz granatem w postać innego gracza, który to ginie nie od wybuchu granatu, a od samego faktu, że dostał nim w czoło. Inny gracz musi mieć mega mało hp, aby coś takiego wyszło. No i granat, to tylko przykład. Jest więcej wyposażenia, którym można ogarnąć to wyzwanie. Cytuj
krzysiek923 1 652 Opublikowano 9 stycznia 2022 Autor Opublikowano 9 stycznia 2022 (edytowane) Po tych opiniach spodziewałem się gorszej gry, a moim zdaniem nie jest taka zła na tle Black Ops (w MW nie grałem). Pomijając tych żenujących operatorów i wszystkiego co z nimi związane, jednak jest jakiś drugowojenny klimacik. Szkoda, że gra musi być tym skażona. No i chociaż generalnie jest przyjemnie, to jednak muszę przyznać, że mapy są średnie. Nie ogólnych walorów wizualnych, a konstrukcji/designu. W Black Ops po jednym, czy dwóch meczykach kojarzyłem już mapy całkiem dobrze, a tutaj jest jakoś nieprzejrzyście. Oczywiście na Castle i Dome jak w domu. Edytowane 9 stycznia 2022 przez krzysiek923 Cytuj
maxoffe 40 Opublikowano 16 stycznia 2022 Opublikowano 16 stycznia 2022 Pany gram na konsoli XSX, luknijcie proszę na te 2 fotki z gry COD Vanguard (tryb multi) czy też tak macie jak ja na fotkach, czy po prostu zaczyna sypac się konsola? Na pierwszej, po środku gdzie jest ten szary dym pionowo schodzą takie jak by promienie, snopy światła. Na drugiej fotce w oddali, na ostatnim planie, na górach widać takie pionowe cienkie, ciemne linie. Na moje oko chyba jednak konsola, a dokładniej pamięci ale proszę by osoby posiadające Xboxa Series X napisały czy u nich też to występuje czy nie...? Cytuj
Janiq 2 Opublikowano 16 stycznia 2022 Opublikowano 16 stycznia 2022 Ja gram na ps5 i mam dokładnie to samo. Chyba po ostatniej aktualizacji zaczęło się tak dziać 1 Cytuj
maxoffe 40 Opublikowano 16 stycznia 2022 Opublikowano 16 stycznia 2022 2 godziny temu, Janiq napisał: Ja gram na ps5 i mam dokładnie to samo. Chyba po ostatniej aktualizacji zaczęło się tak dziać Poważnie, także masz takie dziwne, pionowe snopy światła czasami na tej mapie Das Haus? No właśnie od początku tego na pewno nie miałem, już jakiś spory czas temu zaobserwowałem że zaczęło się to pojawiać. Myślałem że konsola mi zaczyna padać, w takim razie dzięki serdeczne za pomoc... Cytuj
Janiq 2 Opublikowano 17 stycznia 2022 Opublikowano 17 stycznia 2022 (edytowane) Tak, wygląda to dokładnie tak samo. Długo nie uruchamiałem gry i od razu rzuciło mi się w oczy. Jak wrócę z pracy postaram się wrzucić zdjęcie. Edytowane 17 stycznia 2022 przez Janiq 1 Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 18 stycznia 2022 Opublikowano 18 stycznia 2022 CoD 2023 moze pojawic się w game pass. To może być niezly game changer. Cytuj
krzysiek923 1 652 Opublikowano 31 stycznia 2022 Autor Opublikowano 31 stycznia 2022 Gram na PC i co prawda mam włączony crossplay, ale bez tego pewnie długo bym czekał, aż coś mi znajdzie. Mam wrażenie, że na PC nikt w to (podobnie jak w BO CW) nie gra. Każde lobby to 2-3 pececiarzy, a reszta konsole. Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 31 stycznia 2022 Opublikowano 31 stycznia 2022 W sumie nic dziwnego CoD od zawsze stał konsolą. Cytuj
krzysiek923 1 652 Opublikowano 31 stycznia 2022 Autor Opublikowano 31 stycznia 2022 Żaden ze mnie wymiatacz i teoretycznie powinienem się cieszyć, że jakoś idzie, ale średnią mam satysfakcję kiedy wiem, że konsolowcy grają na gorszym/trudniejszym (zwał jak zwał) sprzęcie. Mógłbym wyłączyć crossplay, ale nie mam cierpliwości do czekania długo na mecze, a dla mnie CoD to taka szyba odskocznia od czegoś innego. Cytuj
krzysiek923 1 652 Opublikowano 9 lutego 2022 Autor Opublikowano 9 lutego 2022 Ostatnio wyszła aktualizacja do BO. Dzisiaj włączam battle.net, a tam znowu aktualizacja (6GB) do... Black Ops. Zajebiste wsparcie ma ten Vanguard. Cytuj
maxoffe 40 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 W dniu 17.01.2022 o 10:22, Janiq napisał: Tak, wygląda to dokładnie tak samo. Długo nie uruchamiałem gry i od razu rzuciło mi się w oczy. Jak wrócę z pracy postaram się wrzucić zdjęcie. Chyba była przez ostatnie 2 tyg. była jakaś aktualizacja. Bo przez ostatni czas nie grałem, a kopie z XSX zmieniłem na wer. na PS5 i nie mam takich błędów. Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 22 godziny temu, krzysiek923 napisał: Ostatnio wyszła aktualizacja do BO. Dzisiaj włączam battle.net, a tam znowu aktualizacja (6GB) do... Black Ops. Zajebiste wsparcie ma ten Vanguard. Dodają 2 nowe mapy i broń do Black Ops. Świetnie, oby tak dalej, gra warta dalszego wsparcia nie to co Vanguard. Cytuj
krzysiek923 1 652 Opublikowano 11 lutego 2022 Autor Opublikowano 11 lutego 2022 Albo mi się wydaje, albo zwiększyli TTK ostatnią dużą aktualizacją. Cytuj
Logan 79 Opublikowano 21 lutego 2022 Opublikowano 21 lutego 2022 Witam, Można ubiegać się o zwrot kosztów za tego kupsztala? Kupiłem grę z myślą o zombie z ziomkami a zawartości tam żadnej. Cytuj
Figuś 21 171 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 od jutra do 13 kwietnia można w multi grać za free Cytuj
Boomcio 4 040 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 Szkoda, że singla nie dali. A tak to mnie się nie chce. Cytuj
Bartg 5 459 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 A to trzeba sprawdzić, czasami singiel przez przypadek też działa, jak np przy darmowym tygodniu BLOPS2 Cytuj
Boomcio 4 040 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 37 minut temu, Bartg napisał: A to trzeba sprawdzić, czasami singiel przez przypadek też działa, jak np przy darmowym tygodniu BLOPS2 A nie Cold War tak ogrywaliśmy za free całego single? Cytuj
Bartg 5 459 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 25 minutes ago, Boomcio said: A nie Cold War tak ogrywaliśmy za free całego single? Jasne Cold War my bad. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 10 kwietnia 2022 Opublikowano 10 kwietnia 2022 Dobrze się w to strzela, nie powiem. To oczywiście zasługa tego, że jest to reskin MW, więc gunplay, dźwięk jest absolutnie top. Ilość map też zachęca. Cała reszta już nie. Klimat? Nie stwierdzono, Vanguard to jeszcze większa niż w BFV umowna opowieść utwierdzona w czasach IIWŚ, a totalnie odrzucające są zestawy hybrydowych kolimatorów i celowników na podczerwień. Widać pomysłów zabrakło by w inny sposób przyciągnąć dzieciaczków do gry niż wrzucenie wyposażenia rodem z XXI wieku. Cytuj
aset 6 Opublikowano 18 maja 2022 Opublikowano 18 maja 2022 W jaki sposób grać w ten darmowy tydzień? Pobrałem grę i tak pokazuje mi że mam kupić pełną wersję żeby odpalić tryb wieloosobowy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi