GearsUp 161 Opublikowano 23 stycznia 2022 Opublikowano 23 stycznia 2022 31 minut temu, devilbot napisał: Na PC jeszcze da się na to patrzeć: Na switchu niestety jak to zwykle w grach od game freak - rozmazana i szarpiąca sraka Nie ten dział - https://www.psxextreme.info/topic/115125-switch-scena-underground/ Poza tym z tego co czytam to crashe i niewidzialne pokemony, no czysty fun z grania w to na PC. 1 5 Cytuj
_mike 318 Opublikowano 24 stycznia 2022 Opublikowano 24 stycznia 2022 Mogłoby tak na switchu wyglądać. Może kiedyś zatrudnią kogoś kto ogarnia grafikę i optymalizację Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 24 stycznia 2022 Opublikowano 24 stycznia 2022 9 minut temu, _mike napisał: Mogłoby tak na switchu wyglądać. Może kiedyś zatrudnią kogoś kto ogarnia grafikę i optymalizację Po co Wpadnie Ci zaraz jeden fag z drugim i będzie sie chwalił sprzedażą która wystrzeliła w kosmos, bo azjaci od zawsze na zawsze kupują marki, a nie gry. Nintendo do końca świata będzie klepać te gierki na telefon i robić z tych gier opus magnum by sprzedaż i wartość tych gier osiągała wysokie wyniki. 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 24 stycznia 2022 Opublikowano 24 stycznia 2022 (edytowane) Nowy overview trailer gdzie pokazali wszystko. Czyli chodzenie po pustym świecie i łapanie potworków. Gra bardzo chce być jak Zelda BoTW. Widać to zwłaszcza w muzyce i pojedynczych nutach na pianinie podczas eksploracji. Niestety wygląda na karykaturę 5 letniej Zeldy z WiiU. Edytowane 24 stycznia 2022 przez devilbot Cytuj
Pupcio 18 386 Opublikowano 24 stycznia 2022 Opublikowano 24 stycznia 2022 Szkoda że taka marka jest w rękach takich partaczy 1 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 24 stycznia 2022 Opublikowano 24 stycznia 2022 15 minut temu, Pupcio napisał: Szkoda że taka marka jest w rękach takich partaczy Smutne w chuj, bo druga generacja to było cudo i wycisneło z gameboya wszystko co sie dało. 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 24 stycznia 2022 Opublikowano 24 stycznia 2022 7 minut temu, Shen napisał: Smutne w chuj, bo druga generacja to było cudo i wycisneło z gameboya wszystko co sie dało. Mówisz o silver/gold? Piękne czasy na gameboyColor Cytuj
_mike 318 Opublikowano 24 stycznia 2022 Opublikowano 24 stycznia 2022 Jeszcze DSa ogarniali - patrz: B/W Najlepsze w tym wszystkim jest to jak oni przezywają, że chcą dać fanom to czego ci oczekują. Jakimi smutami ostatnio walili o konieczności animowania 1K Pokemonów. Jak fani się jarają jaki to progres jest w animacji stworków bo maja więcej niż dwie animacje ruchu. Trochę liczę na tą odsłonę - nie w kwestiach technicznych, a quality of life / Gameplayu. Trochę kpiną jest, że nie wyszli przez 20lat z archaizmów z GB. Może się uda… a fani (jak ktoś to pisał)kupią i tak. Sam to robię, z nadzieją Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 26 stycznia 2022 Opublikowano 26 stycznia 2022 Kamień milowy dla gamingu Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 26 stycznia 2022 Opublikowano 26 stycznia 2022 nintendolife żarty na bok. W piątek odbieram, mam nadzieje, że do premiery triangle strategy ogram. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 26 stycznia 2022 Opublikowano 26 stycznia 2022 Tez bym tak kiedyś napisał że Nintendolife xD ale jednak poprzedniej części czyli diamond dali chyba 6/10 Cytuj
GearsUp 161 Opublikowano 26 stycznia 2022 Opublikowano 26 stycznia 2022 Pytam jeszcze raz - czemy SONY nie zacznie masowej produkcji PS2 skoro gry z taką grafiką dostają takie oceny? A już wiem bo grafika to tylko część składowa gier 1 Cytuj
Szwed 637 Opublikowano 26 stycznia 2022 Opublikowano 26 stycznia 2022 Ciekawe, na Metacriticu już 40 recenzji, 37 pozytywnych i 3 mieszane. 86 punkcików. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 26 stycznia 2022 Opublikowano 26 stycznia 2022 Gra na Nintendo więc z automatu trzeba brać poprawkę że ocena zawyżona o 10 punktów. 1 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 26 stycznia 2022 Opublikowano 26 stycznia 2022 Poza grafiką jak z ps2 to się dobra gierka szykuje i tak. Cytuj
Pupcio 18 386 Opublikowano 26 stycznia 2022 Opublikowano 26 stycznia 2022 No szkoda że switch tak hamuje oprawę bo tak wydaje się być spoką gierką ograniczoną przez tego przenośnego dauna 1 Cytuj
GearsUp 161 Opublikowano 26 stycznia 2022 Opublikowano 26 stycznia 2022 22 minuty temu, Pupcio napisał: No szkoda że switch tak hamuje oprawę bo tak wydaje się być spoką gierką ograniczoną przez tego przenośnego dauna Ale wiesz, że coś za coś. Gdyby Switch miał większy pobór mocy zwłaszcza w trybie przenośnym to .... byłaby z tego taka sama kupa jak te wszystkie Steam Decko podobne urządzonka, grzejące się w łapach i drenujące baterię w kilka chwil. Jakby Nintendo chciało tak zrobić i pracował u nich taki Pupcio to wypuściłoby swój model laptopa z potężnym osobnym zasilaczem. Wszystkie pomysły z odpinanymi joy-conami, skanerami amiibo a przede wszystkim w swobodzie użytkowania poszłaby się jeb.ać. I cyk cała magia budowana przez lata prysnęłaby za sprawą inżyniera Pupcia. 1 Cytuj
Pupcio 18 386 Opublikowano 26 stycznia 2022 Opublikowano 26 stycznia 2022 Wszystkie niepotrzebne głupoty switcha poszłyby w niepamięć? Cudownie, konsola konpletna 1 Cytuj
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 26 stycznia 2022 Opublikowano 26 stycznia 2022 Dziwi mnie to że gracze Pokemonów tak uwzieli się tutaj na grafike , mnie ona kompletnie nie przeszkadza a pod względem gameplayu ponoć gra jest świetna. Sama koncepcja gry już mnie kręci na tyle że już czekam na paczke z wypiekami , liczę że uda się mocno ograć grę w tydzień by później skupić się na DL2. Cytuj
Paolo de Vesir 9 093 Opublikowano 26 stycznia 2022 Opublikowano 26 stycznia 2022 Uwzięli się, bo kto wpadł na ten debilny pomysł aby przenosić póki w 3D. Cytuj
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 26 stycznia 2022 Opublikowano 26 stycznia 2022 No właśnie te zmiany spowodowały u mnie chęć zakupów i preorder. Sword może ograłem 3-4 godziny a Brillant diamond leży na półce jeszcze w folii. Chętnie odpoczne od tej starej koncepcji pokemonów i spróbuje czegoś nowego. Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 26 stycznia 2022 Opublikowano 26 stycznia 2022 My dzisiaj od rana arceusiki przygotowujemy prawilnie. Zeszlo tego tyle, ze Dzisiaj zostaje do nocy 3 6 Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 26 stycznia 2022 Opublikowano 26 stycznia 2022 5 godzin temu, SpacierShark123 napisał: Dziwi mnie to że gracze Pokemonów tak uwzieli się tutaj na grafike To jest akurat standard na tym forum, że każdą zapowiedzianą grę trzeba skomentować słowami "wygląda jak z [absurdalnie przesadzona stara konsola]" i się smyrać po sutach jakby się powiedziało coś mądrego. Każda gra, która nie jest robiona pod kątem wyglądania jak film i niczego więcej, jest po zapowiedzi niemiłosiernie je'bana przez tych samych ekspertów. Oczywiście głównie na Switcha, bo dziwnym trafem konsola która jest wielokrotnie mniejsza od samego wentylatora w PlayStation ma często mniej pikseli na ekranie, ale tak samo jebią i każde GTA i Elden Ring itd. i zawsze tym tonem jakby byli mądrzejsi od szarych mas, które głupie nie dostrzegają że w gierce jest mniej pikseli i zwracają uwagę na cokolwiek innego w grze. Chociaż i tak najbardziej mnie rozwalił ekspert, który usłyszał sekundę ciszy w materiale i od razu powiedział "ty, muzycznie to zupełnie zrzyna z Breath of the Wild!!!". Co patrząc na cały soundtrack tej gry jest przekomiczne. No ale grę pojechał, elitarny. Na grę się jakoś nie napalaml choć te oceny trochę zachęcają. W sumie to np. jest wyższa średnia niż SMT V czy Disco Elysium, które były niesamowicie dobrymi grami. Recenzenci mówią, że fajnie się biega i zwiedza świat i zbiera pokemony i walczy, to w sumie pozytywne wieści. W sumie kupię i zobaczę, bo lubię takie gry, więc chyba powinno mi spasować, choć z tego co widzę to żadne z tego klasyczne pokemony, bo... w ogóle nie ma multiplayera. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 27 stycznia 2022 Opublikowano 27 stycznia 2022 Nazwał mnie elitarnym ekspertem. Reszta to bzdury. 1 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 27 stycznia 2022 Opublikowano 27 stycznia 2022 Nie chce mi się czytać tych wypocin, ale ze switcha da się wycisnac wiecej, niz to gowno rozmazane w sword/shield czy arceus. Wystarczy zobaczy xenoblade czy zelde. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi