easye 3 373 Opublikowano 24 marca Opublikowano 24 marca W sprawdzonych sklepach nie kupisz klucza za 50 zł. Działać będzie ale legitny raczej nie jest. 1 Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 24 marca Opublikowano 24 marca (edytowane) Dobra, to ile trzeba zapłacić za klucz w sprawdzonym sklepie? Najlepiej to poproszę link do sklepu. Edytowane 24 marca przez Wooyek Cytuj
Butt 3 428 Opublikowano 24 marca Opublikowano 24 marca No masz chociażby w x-comie dla przykładu, W11 Home na USB kosztuje 600zł. Takie są ceny plus minus. 1 Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 24 marca Opublikowano 24 marca Nie no, za 600 stów w xkomie to wiem że będzie ok, chodziło mi o klucze za 200zł, ale to chyba są te same co za 20, tylko za 200, spoko, dzięki za info. Cytuj
krzysiek923 1 656 Opublikowano 24 marca Autor Opublikowano 24 marca 2 minuty temu, Wooyek napisał: klucze za 200zł, ale to chyba są te same co za 20, tylko za 200 tak jest 1 Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 24 marca Opublikowano 24 marca Te legitne klucze za 600zł (na morelach widzę 11 Home za 538, btw) mają jeszcze taki plus, że to niby licencja box. Czyli bez kombinowania można przenieść go z kompa na kompa, a te tańsze to wszystko oemy-y Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 5 maja Opublikowano 5 maja https://kluczesoft.pl/windows-11/90-microsoft-windows-11-home-0885370922332.html?tm=tt&ap=gads&aaid=adatSZPkfE6H6&gad_source=1&gbraid=0AAAAACfz0Yt-DarlmPl0Rhls3GdVbFgTJ&gclid=CjwKCAjw3NyxBhBmEiwAyofDYUn4d5eYUotqnSmJvfwsR77GSrXeUZ8xpkyYvD9YFrGvgcCNgWu7WBoC7HMQAvD_BwE to tez jakies zajebane klucze? Niby daja jakis certyfikat cokolwiek to znaczy Cytuj
Chewie 146 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja https://arstechnica.com/gadgets/2024/05/microsofts-new-recall-feature-will-record-everything-you-do-on-your-pc/ Kolejny powód, żeby zostać przy 10 Cytuj
nievil 29 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja 5 godzin temu, Chewie napisał(a): https://arstechnica.com/gadgets/2024/05/microsofts-new-recall-feature-will-record-everything-you-do-on-your-pc/ Kolejny powód, żeby zostać przy 10 Keylogger jako integralna część systemu, to nie może się udać Cytuj
agst 131 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia Przesiadłem się właśnie na w11 i mam, prawdopodobnie, głupie pytanie - dlaczego jak na pasku zadań mam przypięty chrome, to nie pokazuje mi menu 'zadania' jak klikam ikonkę PPM? Jak klikam ikonę Edge, to wtedy pokazuje to menu i mogę od razu wybrać np. nowe okno czy tryb incognito. Podobnie mam z FireFoxem. Taki urok tego systemu czy idzie to jakoś zmienić? Aktualizacje systemu nie pomogły póki co. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września Zostawiłem włączonego na 3h kompa z Win 10, a wróciłem do Win 11 Coś warto pozmieniać w konfiguracji, żeby to lepiej latało? W grach już około 15% mniej fps Cytuj
sprite 1 786 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września Możesz sobie przywrócić win 10 z powrotem. Masz na to 10 dni. Ustawienia -> System -> Odzyskiwanie 1 Cytuj
addhoc 63 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września W dniu 29.08.2024 o 00:42, agst napisał(a): Przesiadłem się właśnie na w11 i mam, prawdopodobnie, głupie pytanie - dlaczego jak na pasku zadań mam przypięty chrome, to nie pokazuje mi menu 'zadania' jak klikam ikonkę PPM? Jak klikam ikonę Edge, to wtedy pokazuje to menu i mogę od razu wybrać np. nowe okno czy tryb incognito. Podobnie mam z FireFoxem. Taki urok tego systemu czy idzie to jakoś zmienić? Aktualizacje systemu nie pomogły póki co. Pewnie już sobie poradziłeś ale u mnie na żadnym kompie to nie występuje, ewidentny bug. Cytuj
Chewie 146 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września 5 godzin temu, maciucha napisał(a): Zostawiłem włączonego na 3h kompa z Win 10, a wróciłem do Win 11 Coś warto pozmieniać w konfiguracji, żeby to lepiej latało? W grach już około 15% mniej fps Jak to możliwe? Jak widziałem porównania to były różnice w granicach 1%. Tak czy siak nie zamierzam się przesiadać na 11, szczególnie po tym jak ci robią screenshota co 5 sekund Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września No a dodatkowo najnowsza wersja podciągnęła procki AMD o jakieś 10% w górę, więc ktoś tu chyba blefuje. Cytuj
krzysiek923 1 656 Opublikowano 11 września Autor Opublikowano 11 września MS zaktualizował Game Bar i w końcu dodał "tryb kompaktowy", który zdecydowanie lepiej obsługuje się padem, w końcu jest bardziej konsolowo w obsłudze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi