Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te legitne klucze za 600zł (na morelach widzę 11 Home za 538, btw) mają jeszcze taki plus, że to niby licencja box. Czyli bez kombinowania można przenieść go z kompa na kompa, a te tańsze to wszystko oemy-y

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Przesiadłem się właśnie na w11 i mam, prawdopodobnie, głupie pytanie - dlaczego jak na pasku zadań mam przypięty chrome, to nie pokazuje mi menu 'zadania' jak klikam ikonkę PPM? Jak klikam ikonę Edge, to wtedy pokazuje to menu i mogę od razu wybrać np. nowe okno czy tryb incognito. Podobnie mam z FireFoxem. Taki urok tego systemu czy idzie to jakoś zmienić? Aktualizacje systemu nie pomogły póki co.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zostawiłem włączonego na 3h kompa z Win 10, a wróciłem do Win 11 :dafuq:

Coś warto pozmieniać w konfiguracji, żeby to lepiej latało? W grach już około 15% mniej fps :kekw:

Opublikowano
W dniu 29.08.2024 o 00:42, agst napisał(a):

Przesiadłem się właśnie na w11 i mam, prawdopodobnie, głupie pytanie - dlaczego jak na pasku zadań mam przypięty chrome, to nie pokazuje mi menu 'zadania' jak klikam ikonkę PPM? Jak klikam ikonę Edge, to wtedy pokazuje to menu i mogę od razu wybrać np. nowe okno czy tryb incognito. Podobnie mam z FireFoxem. Taki urok tego systemu czy idzie to jakoś zmienić? Aktualizacje systemu nie pomogły póki co.

Pewnie już sobie poradziłeś ale u mnie na żadnym kompie to nie występuje, ewidentny bug.

Opublikowano
5 godzin temu, maciucha napisał(a):

Zostawiłem włączonego na 3h kompa z Win 10, a wróciłem do Win 11 :dafuq:

Coś warto pozmieniać w konfiguracji, żeby to lepiej latało? W grach już około 15% mniej fps :kekw:

Jak to możliwe? Jak widziałem porównania to były różnice w granicach 1%. Tak czy siak nie zamierzam się przesiadać na 11, szczególnie po tym jak ci robią screenshota co 5 sekund