Opublikowano 17 sierpnia 20222 l 4 godziny temu, messer88 napisał: a to nie Bug, zauważyłem że tam można kogoś przydzielić tylko jak było coś do roboty hmm to u mnie mieli wyjebane jak nawet całe pole do podlania lub 5 z 15 grządek nie obsiane. Czasem widziałem, że AI samo z siebie przyszło podlać 1 kratke warzyw z 15 wymagających podlania i szło sobie dalej modlić się do totemu.
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l A przydzieliłeś ich do prac na farmie przy werbunku? Bo jeśli kazałeś im się modlić to tylko na chwilę się odrywali od swojego nakazanego zajęcia, podobnie jest z farmą.
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l Ja mam ten pierwszy budynek farmy, to na nasionka i gnojownik xd to robią wszystkie czynności poza zbieraniem jak wyrośnie. Potem będzie też coś że będą mi zbierać plony?
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l Musisz mieć Farming na lvl2 żeby zbierali plony, odblokujesz sobie z czasem
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l 24 minuty temu, Bzduras napisał: A przydzieliłeś ich do prac na farmie przy werbunku? Bo jeśli kazałeś im się modlić to tylko na chwilę się odrywali od swojego nakazanego zajęcia, podobnie jest z farmą. No właśnie i tu jest problem bo ta opcja zawsze przy każdym werbunku była wyszarzona nawet jak puste pole stało z farmą i resztą infrastruktury Chyba kara za cebule z argentyny
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l U mnie działa jak należy. Tylko przy kiblach nikt nie chce pracować i muszę sam to gówno zbierać. Rytuał z daniną jest OP. Za pierwszym razem wskoczyłem z 300 na 1200 monet. Obecnie mam 20 kultystów, odblokowane (ale jeszcze nie pobudowane) prawie wszystkie budynki, każda doktryna na maxa, surowce zaczęły wpadać masowo i już nie mam problemu z niedoborem drewna.
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l 5 godzin temu, Bigby napisał: U mnie działa jak należy. Tylko przy kiblach nikt nie chce pracować i muszę sam to gówno zbierać. Jak jest nasrane po wiosce to wtedy możesz przydzielić i będzie już sprzątał później stale, a jak chodzi o zbieranie gówna na nawóz z kibla to chyba trzeba samemu zawsze zbierać.
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l Oni tak w kratkę pracują. Przydzielisz, kilka razy posprząta, potem nagle zaczyna się modlić pod pomnikiem i już ma to w dupie.
Opublikowano 24 sierpnia 20222 l Na Switcha i PS4 pojawiły się patche, jak tam koledzy Xboksowcy? Jest coś?
Opublikowano 24 sierpnia 20222 l @BzdurasSprawdzisz dla forumowicza czy naprawili owieczke na nśmiecia?
Opublikowano 24 sierpnia 20222 l Cytat Switch patch is live! 1.0.3 Check for update manually. Just downloaded for me. Patch Notes from Discord **Summary of Changes:** **General Fixes** - Loc Fixes for Portuguese-language systems. - Huge save file reduction - Fixed rare save corruption bug - Fixed issue when performing rituals - Fixed invisible enemies spawning from the summoner - Fixed snail shells not dropping - Fixed achievements, including “Godhood” - Ratau does not appear if the save has been erased and created again during a certain moment in gameplay - If any menu is open as items fall out of chests, the items can fall out of the playable area - Pathfinding improvements - Fixed an issue when a player pauses on vibrate, causing perma-rumble. **Dungeons** - Dungeon optimisation - Optimisation to item Spawning - Various optimisation to item spawned from chests and general dungeon optimisation. - Fixes for the title entering a semi-unresponsive state after the Lamb collects a certain amount of cards during a single dungeon run - Fixes for immortal enemies in Healer fights - Fixed spider nests not dropping **Cult** - Only 6 followers entering the temple. - Followers disappearing - Follower skins achievement not completing - Interacting or assigning work to a dying follower causes a semi-unresponsive state - Follower quests instantly failing - Various soft blockers during onboarding - Prisons soft lock https://www.reddit.com/r/CultOfTheLamb/comments/ww4wzi/switch_patch_is_live_103/?utm_medium=android_app&utm_source=share Chyba nie wszysko naprawili XD
Opublikowano 24 sierpnia 20222 l Godzinę temu, Pupcio napisał: @BzdurasSprawdzisz dla forumowicza czy naprawili owieczke na nśmiecia? Sprawdziłem, rusza się lepiej, najbardziej wkurwiające bugi zniknęły. Nadal polecam inne wersje najpierw, ale na zniczu już chyba można grać
Opublikowano 1 września 20222 l No nieładnie się zachowują Pan od stardew valley regularnie na twycie przepraszał że tak długo robi jakiegoś pacza . Odjebało od kaski owieczkom
Opublikowano 1 września 20222 l 4 minuty temu, Pupcio napisał: Odjebało od kaski owieczkom Chyba jo, bo dalej pociskają bajeczki, że jak patch przejdzie certyfikacje to będzie, ale oni nie wiedzą kiedy przejdzie i kiedy się pojawi xD Trochę za długo w giereczkowie siedzę, żeby dać sobie wcisnąć takie ściemy. Jakoś inni devi potrafią się określić z dokładnością co do sekundy kiedy wpadną paczyki, a ci tutaj biedni nic nie wiedzo, nic nie mogo? Chyba ktoś tu bierze graczyków pod skórkę z hooya
Opublikowano 12 września 20222 l Czemu tak plują na graczy? Ehh już nawet indykowcy mają w chuyu klienta
Opublikowano 12 września 20222 l Na Discordzie Massive Monster gaszą pożar i zwalają winę na MS, bo certyfikacja w toku niby.
Opublikowano 12 września 20222 l Miesiąc certyfikacja? Raczej ich nieudolność, bo ten patch jedne błędy usunął, inne wprowadził
Opublikowano 12 września 20222 l Dobrze że się nie zrzuciłem z ziomkiem na swiczową owieczke. Najpierw zróbcie dobrze gre później bierzcie hajs wy indie sc0rwensyny