Soban 4 044 Opublikowano 17 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2022 4 godziny temu, messer88 napisał: a to nie Bug, zauważyłem że tam można kogoś przydzielić tylko jak było coś do roboty hmm to u mnie mieli wyjebane jak nawet całe pole do podlania lub 5 z 15 grządek nie obsiane. Czasem widziałem, że AI samo z siebie przyszło podlać 1 kratke warzyw z 15 wymagających podlania i szło sobie dalej modlić się do totemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 370 Opublikowano 17 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2022 A przydzieliłeś ich do prac na farmie przy werbunku? Bo jeśli kazałeś im się modlić to tylko na chwilę się odrywali od swojego nakazanego zajęcia, podobnie jest z farmą. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 434 Opublikowano 17 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2022 Ja mam ten pierwszy budynek farmy, to na nasionka i gnojownik xd to robią wszystkie czynności poza zbieraniem jak wyrośnie. Potem będzie też coś że będą mi zbierać plony? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 370 Opublikowano 17 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2022 Musisz mieć Farming na lvl2 żeby zbierali plony, odblokujesz sobie z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 17 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2022 24 minuty temu, Bzduras napisał: A przydzieliłeś ich do prac na farmie przy werbunku? Bo jeśli kazałeś im się modlić to tylko na chwilę się odrywali od swojego nakazanego zajęcia, podobnie jest z farmą. No właśnie i tu jest problem bo ta opcja zawsze przy każdym werbunku była wyszarzona nawet jak puste pole stało z farmą i resztą infrastruktury Chyba kara za cebule z argentyny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2022 U mnie działa jak należy. Tylko przy kiblach nikt nie chce pracować i muszę sam to gówno zbierać. Rytuał z daniną jest OP. Za pierwszym razem wskoczyłem z 300 na 1200 monet. Obecnie mam 20 kultystów, odblokowane (ale jeszcze nie pobudowane) prawie wszystkie budynki, każda doktryna na maxa, surowce zaczęły wpadać masowo i już nie mam problemu z niedoborem drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2022 No i ładnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 434 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2022 5 godzin temu, Bigby napisał: U mnie działa jak należy. Tylko przy kiblach nikt nie chce pracować i muszę sam to gówno zbierać. Jak jest nasrane po wiosce to wtedy możesz przydzielić i będzie już sprzątał później stale, a jak chodzi o zbieranie gówna na nawóz z kibla to chyba trzeba samemu zawsze zbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2022 Oni tak w kratkę pracują. Przydzielisz, kilka razy posprząta, potem nagle zaczyna się modlić pod pomnikiem i już ma to w dupie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2022 Na Switcha i PS4 pojawiły się patche, jak tam koledzy Xboksowcy? Jest coś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 315 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2022 @BzdurasSprawdzisz dla forumowicza czy naprawili owieczke na nśmiecia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2022 Cytat Switch patch is live! 1.0.3 Check for update manually. Just downloaded for me. Patch Notes from Discord **Summary of Changes:** **General Fixes** - Loc Fixes for Portuguese-language systems. - Huge save file reduction - Fixed rare save corruption bug - Fixed issue when performing rituals - Fixed invisible enemies spawning from the summoner - Fixed snail shells not dropping - Fixed achievements, including “Godhood” - Ratau does not appear if the save has been erased and created again during a certain moment in gameplay - If any menu is open as items fall out of chests, the items can fall out of the playable area - Pathfinding improvements - Fixed an issue when a player pauses on vibrate, causing perma-rumble. **Dungeons** - Dungeon optimisation - Optimisation to item Spawning - Various optimisation to item spawned from chests and general dungeon optimisation. - Fixes for the title entering a semi-unresponsive state after the Lamb collects a certain amount of cards during a single dungeon run - Fixes for immortal enemies in Healer fights - Fixed spider nests not dropping **Cult** - Only 6 followers entering the temple. - Followers disappearing - Follower skins achievement not completing - Interacting or assigning work to a dying follower causes a semi-unresponsive state - Follower quests instantly failing - Various soft blockers during onboarding - Prisons soft lock https://www.reddit.com/r/CultOfTheLamb/comments/ww4wzi/switch_patch_is_live_103/?utm_medium=android_app&utm_source=share Chyba nie wszysko naprawili XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 370 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2022 Godzinę temu, Pupcio napisał: @BzdurasSprawdzisz dla forumowicza czy naprawili owieczke na nśmiecia? Sprawdziłem, rusza się lepiej, najbardziej wkurwiające bugi zniknęły. Nadal polecam inne wersje najpierw, ale na zniczu już chyba można grać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 września 2022 Oni nadal nie puścili patcha na Xboksy, niech mnie chuj Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 370 Opublikowano 1 września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 września 2022 Codziennie im wypominam na twitterze, codziennie mają mnie w pyśdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 września 2022 Widziałem Cię też na Redditcie, ale to nic nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 315 Opublikowano 1 września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 września 2022 No nieładnie się zachowują Pan od stardew valley regularnie na twycie przepraszał że tak długo robi jakiegoś pacza . Odjebało od kaski owieczkom Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 370 Opublikowano 1 września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 września 2022 4 minuty temu, Pupcio napisał: Odjebało od kaski owieczkom Chyba jo, bo dalej pociskają bajeczki, że jak patch przejdzie certyfikacje to będzie, ale oni nie wiedzą kiedy przejdzie i kiedy się pojawi xD Trochę za długo w giereczkowie siedzę, żeby dać sobie wcisnąć takie ściemy. Jakoś inni devi potrafią się określić z dokładnością co do sekundy kiedy wpadną paczyki, a ci tutaj biedni nic nie wiedzo, nic nie mogo? Chyba ktoś tu bierze graczyków pod skórkę z hooya Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 września 2022 Miesiąc od premiery, a gra jest niegrywalna na Xboksie Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 315 Opublikowano 12 września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 września 2022 Czemu tak plują na graczy? Ehh już nawet indykowcy mają w chuyu klienta Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 370 Opublikowano 12 września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 września 2022 Na Discordzie Massive Monster gaszą pożar i zwalają winę na MS, bo certyfikacja w toku niby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 września 2022 Miesiąc certyfikacja? Raczej ich nieudolność, bo ten patch jedne błędy usunął, inne wprowadził Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 315 Opublikowano 12 września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 września 2022 Dobrze że się nie zrzuciłem z ziomkiem na swiczową owieczke. Najpierw zróbcie dobrze gre później bierzcie hajs wy indie sc0rwensyny Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 12 września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 września 2022 A taka fajna promka na ARG właśnie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 434 Opublikowano 12 września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 września 2022 No to bierz i czekaj, chociaż pewnie do passa szybko wleci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi