Szymek 1 048 Opublikowano 12 września 2022 Opublikowano 12 września 2022 13 minut temu, messer88 napisał: No to bierz i czekaj, chociaż pewnie do passa szybko wleci. Wczoraj miałem brać ale grać w co jest. Moze ktoś inny się skusi Już ostatnio kupiłem Rouge Legacy 2 za czteropaka i leży nie grane Cytuj
jimmy 1 273 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 Wjechało pudełeczko, chora jest ta gra. Chora = zajebista. 1 Cytuj
Soban 4 056 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 Owca spoko, ale szybko sie wkrada stagnacja i w pewnym momencie(za szybko) zasadniczo mamy juz wszystko zrobione w bazie i mozna miec totalnie wyjebane konczac na szybkosci dungeony. Cytuj
jimmy 1 273 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 Racja, potwierdziło się to co pisałeś. Niemniej gra zaliczona na ultra hardzie i była to czysta przyjemność. Skończyła się akurat wtedy kiedy zaczęły się pierwsze oznaki znużenia. Teraz przerwa na coś innego, a potem dobicie reszty trofek (przyjemna platyna). Takich szalonych pomysłów w branży potrzeba więcej. Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 20 stycznia Opublikowano 20 stycznia Ktoś może wie czy naprawili wersję na switchu? Cytuj
Rozi 601 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Niestety nie, z najświeższych postów z Reddita można wywnioskować, że dalej przy większej liczbie kultystów, gra się krztusi 1 Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Liczba bugów na Switchu jest nadal dość imponująca (nie żeby pecety były od nich kompletnie wolne, ale jest różnica). Mój ulubiony nowy bug to że przyciski w minigierce są źle podpisane mdr. Z drugiej strony, sporo osób gra na Switchu i się cieszy i mówi że nie widzi nic złego, nie ma co przesadzać. Inni mówią, że tragedia. W sumie jedyne czego chyba nikt nie uniknie to znacznie dłuższe loadingi niż na dużych sprzętach. Reszta dość randomowa, choć są błędy w wielu aspektach, na czele z najgorszym czyli kompletnym zwalaniem się gry. Bardzo możliwe, że niedawne uaktualnienia zwiększyły liczbę problemów w wersji Switch. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi