Skocz do zawartości

Marvel's Midnight Suns

Featured Replies

• Odpowiedzi 80
  • Wyświetleń 9,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gra jest jak kokaina. Wczoraj planowo krótka, może 30 minutowa sesja zakończyła się po 5 godzinach. Niemała część tego czasu spędzona w opactwie (The Abbey) na rozmowach, zabieraniu superków na łowien

• 70 godzin później i wciąż nie ukończyłem fabuły, choć niewiele do tego zostało (3 główne misje chyba). Podtrzymuje to co pisałem wcześniej. Gra wciąga niesamowicie i czasami odpalam na chwilę a kończę

• Kurde, odpaliłem po długim oczekiwaniu gry na swoją kolej, czekałem na patche, dlcki, były inne gierki w kolejce itp.    Gra daje ZAJEBISTE pierwsze wrażenie. Nie wiem co się stało, że się s

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie przepadam za universum Marvela, ale strategię na wzór XCom czy Gears Tactics bierę w ciemno

Opublikowano

Pre ordery juz sie pojawiły w polskich sklepach, 299zł za zwykłą wersje. Ja czekam na jakas obnizke.

Opublikowano

mam strasznie mieszane uczucia co do tej gry. Chyba wolałbym już xcom3 niż to. Lubię marvela, ale gameplay na trailerach kompletnie do mnie nie przemawia i wydaje się jakiś nijaki. Graficznie też nie pokazuje pazura, jak na projekt next gen. Generalnie tytuł wygląda jak z poprzedniej generacji. Fajnie jakby dali demo, żeby przetestować, bo trailery są mylące.

Opublikowano
16 minut temu, genjuro napisał:

mam strasznie mieszane uczucia co do tej gry. Chyba wolałbym już xcom3 niż to. Lubię marvela, ale gameplay na trailerach kompletnie do mnie nie przemawia i wydaje się jakiś nijaki. Graficznie też nie pokazuje pazura, jak na projekt next gen. Generalnie tytuł wygląda jak z poprzedniej generacji. Fajnie jakby dali demo, żeby przetestować, bo trailery są mylące.

To nie jest next-gen.

Dodatkowo wychodzi też na Switcha i podejrzewam, że w przyszłości na Androida/iOS.

Opublikowano

Po relacji z PE mam mieszane uczucia, walka brzmi prostacko, za to poboczne aktywnosci brzmia ciekawe. Ciekawe co tam się zesrało, że tak przesuneli premiere.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

- 45 misji fabularnych

- Przejście gry zajmie około 40-50h. Niektórym playtesterom zajęło nawet ponad 80h, ale to razem z pobocznymi zadaniami.

- 8 poziomów trudności: Story, Normal, 3 Heroic, 3 Ultimate.  Im wyższy poziom tym np. więcej przeciwników i obrażeń przez nich zadawanych, mniej kart i trzeba nauczyć się korzystać z nich w odpowiedniej kolejności/kombinacji. Jake Solomon twierdzi, że na Ultimate 2 i 3 nawet perfekcyjna taktyka może czasami nie wystarczyć do przejścia misji. Ponadto wyższe poziomy trudności dają więcej growej waluty na zakup różnych rzeczy (kostiumy, ozdoby dla naszej bazy itp.)

Opublikowano

Pewnie jako jedna z postaci DLC.

P70Scjj.pngK1N519p.png

Opublikowano

A więc Deadpool, Storm, Venom jako postaci z Season Passa.

Ff7dNs1UUA4HL30?format=jpg&name=medium

FfijND4VEAADWDX?format=jpg&name=medium

A ostatnim chyba Morbius:

Przynajmniej jeśli chodzi o pierwszy sezon. Może później dorzucą jeszcze takie postaci jak Moon Knight czy Werewolf by Night.

Opublikowano

Chce w to zagrać, ale jak ma byc season pass, to poczekam na jakas edycje goty.

Opublikowano

Kontynuując tradycję pisania ze sobą, oto animowany prequel Midnight Suns.

Pierwszy odcinek z pięciu.

• 4 tygodnie później...