Opublikowano 19 lipca 20222 l Nie przepadam za universum Marvela, ale strategię na wzór XCom czy Gears Tactics bierę w ciemno
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Pre ordery juz sie pojawiły w polskich sklepach, 299zł za zwykłą wersje. Ja czekam na jakas obnizke.
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l mam strasznie mieszane uczucia co do tej gry. Chyba wolałbym już xcom3 niż to. Lubię marvela, ale gameplay na trailerach kompletnie do mnie nie przemawia i wydaje się jakiś nijaki. Graficznie też nie pokazuje pazura, jak na projekt next gen. Generalnie tytuł wygląda jak z poprzedniej generacji. Fajnie jakby dali demo, żeby przetestować, bo trailery są mylące.
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l 16 minut temu, genjuro napisał: mam strasznie mieszane uczucia co do tej gry. Chyba wolałbym już xcom3 niż to. Lubię marvela, ale gameplay na trailerach kompletnie do mnie nie przemawia i wydaje się jakiś nijaki. Graficznie też nie pokazuje pazura, jak na projekt next gen. Generalnie tytuł wygląda jak z poprzedniej generacji. Fajnie jakby dali demo, żeby przetestować, bo trailery są mylące. To nie jest next-gen. Dodatkowo wychodzi też na Switcha i podejrzewam, że w przyszłości na Androida/iOS.
Opublikowano 8 sierpnia 20222 l Po relacji z PE mam mieszane uczucia, walka brzmi prostacko, za to poboczne aktywnosci brzmia ciekawe. Ciekawe co tam się zesrało, że tak przesuneli premiere.
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Autor Na GMG ktoś walnął babola i pre-order na PC lata za 40 zł. Pewnie cofną, ale spróbować można. https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/pricebug-pre-order-marvels-midnight-suns-na-pc-za-jedyne-42-zl-w-green-man-gaming/ Edytowane 19 sierpnia 20222 l przez Shankor
Opublikowano 16 października 20222 l - 45 misji fabularnych - Przejście gry zajmie około 40-50h. Niektórym playtesterom zajęło nawet ponad 80h, ale to razem z pobocznymi zadaniami. - 8 poziomów trudności: Story, Normal, 3 Heroic, 3 Ultimate. Im wyższy poziom tym np. więcej przeciwników i obrażeń przez nich zadawanych, mniej kart i trzeba nauczyć się korzystać z nich w odpowiedniej kolejności/kombinacji. Jake Solomon twierdzi, że na Ultimate 2 i 3 nawet perfekcyjna taktyka może czasami nie wystarczyć do przejścia misji. Ponadto wyższe poziomy trudności dają więcej growej waluty na zakup różnych rzeczy (kostiumy, ozdoby dla naszej bazy itp.)
Opublikowano 25 października 20222 l A więc Deadpool, Storm, Venom jako postaci z Season Passa. A ostatnim chyba Morbius: Przynajmniej jeśli chodzi o pierwszy sezon. Może później dorzucą jeszcze takie postaci jak Moon Knight czy Werewolf by Night.
Opublikowano 25 października 20222 l Chce w to zagrać, ale jak ma byc season pass, to poczekam na jakas edycje goty.
Opublikowano 31 października 20222 l Kontynuując tradycję pisania ze sobą, oto animowany prequel Midnight Suns. Pierwszy odcinek z pięciu.