Opublikowano 26 sierpnia 20213 l Dla kilku osób najciekawsza gra z wczorajszego pokazu na Gamescomie. I jak się okazuje gra nie jest MMO, twórcy wyjaśnili że taki był pierwotny zamysł, ale zmeinili zdanie.
Opublikowano 26 sierpnia 20213 l Wyglada zajebiscie. Gra pokazu, zreszta gownianego pokazu, na ktory nawet nie ma co spluwac.
Opublikowano 26 sierpnia 20213 l 2 godziny temu, Figuś napisał: I jak się okazuje gra nie jest MMO, No kurwa, w takim razie wskakuje na radar, bo wygląda jak cyfrowe ucieleśnienie funu. Tymczasem nowe Pokemony: xd
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l W dniu 26.08.2021 o 17:45, Pupcio napisał: Nie wiem c0rwa co to jest i o co w tym chodzi ale chce w to grać Przed chwilą dopiero zobaczyłem ten trailer i chciałem napisać dokładnie to samo, co Ty Bije z tej gry niesamowity fun, wygląda zajebiście, no i jakiś vibe Sunset Overdrive tu wyczuwam. Oby to wyszło jak najszybciej.
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l Pokazałem Młodemu filmik i mówi że już chce grać i pyta kiedy gra wyjdzie. No to będziemy grali obaj jak zaczarowani jak już DokeV będzie miało premierę Edytowane 28 sierpnia 20213 l przez SebaSan1981
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l Walić ten k-pop, niech sobie będzie, tylko niech podciągną framerate i podadzą datę premiery. Ten movement, kolorki, ogólny gamizm tego zwiastunu to jest coś, czego mi trzeba
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l Kolejny nowy tytuł obok Małpiego króla, która zapowiada piękna przyszłość dla obecnej generacji. Oglądając trailer miałem non stop banana na twarzy Ciekawe ile lat poczekamy.
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l Powinni się już skupić tylko na nowych konsolach. Ten tytuł i tak nie pojawi się szybciej niż za 2-3 lata.
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l GamesRadar pisze że wydanie na past geny nie jest potwierdzone. Szczerze to wolałbym również aby gra wyszła jedynie na nextgeny. https://www.gamesradar.com/uk/dokev-release-date-hasnt-been-confirmed-yet-but-devs-are-targeting-a-2022-launch/
Opublikowano 13 października 20213 l Autor można napisy po angielsku sobie włączy żeby zrozumieć co on tam mamla