ścierpła mi noga 75 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 fajnie, że komuś się chce jeszcze robić gry na ps3 Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 28 marca 2023 Opublikowano 28 marca 2023 Na PS3 piłki były lepsze od tego badziewia, to jest z Amigi. Cytuj
krzysiek923 1 711 Opublikowano 12 września 2023 Opublikowano 12 września 2023 https://www.joinufl.com/ zapisy do zamkniętej i otwartej bety Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 (edytowane) Podania jak w Fifie 99 Jak po sznurku XD A tak to spoko, strzały eleganckie ale ciężko ocenić. Edytowane 5 października 2023 przez KarolJanuszGejmingu Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Tragicznie to wygląda . I ma to jakaś datę premiery ? Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 To jest idealny moment na powrót PESa, najlepiej rimejk trójki. Cytuj
specjalniedlaps4pro 2 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Chcę kupić fc24, czy warto? Ostatnia piłka w jaką grałem to PES 2020 Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca odważnie wypuszczać betę z gameplayem z ps3, animacjami z ps2 i grafiką z komórek po 100 latach produkcji Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca A grałeś? Bo ja grałem i jest drewno, animacje koślawe, grafika raczej słaba, menusy mało przejrzyste. Ciężko znaleźć jakieś pozytywy, oprócz tego że darmowe. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca grałem niestety, przeraża mnie jak gry sportowe zamieniają się w dziadostwo, czy to te duże, czy te robione przez małe studia. Dobrze, że jest ten life football bo bym nie miał w co grać Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 3 sierpnia Opublikowano 3 sierpnia Pograłem rano i ładny paździerz. Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Trailer ładny, ale czerwcowa beta była bardzo rozczarowująca. Jeśli tam nie poszły solidne zmiany, to nie wróżę sukcesu. A szkoda, bo przydałaby się konkurencja dla EA, które jakimś sposobem wydaje coraz gorsze odsłony piłeczki. Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Na twitch.tv do zgarnięcia jakieś bonusy za oglądanie transmisji. Cytuj
ThePatrickyo 74 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Ktoś z Was może grał? Jakieś odczucia? Ja dzisiaj odpaliłem na jakieś 4 mecze, może nie jest to najlepsza gra o piłce nożnej w jaką grałem, ale ciesze się że na tym rynku pojawia się konkurencja, bo EA już dawno odleciało Nie ma praktycznie licencjonowanych drużyn, jest za to sporo piłkarzy. Główny tryb rankingowy to gra swoim zespołem, coś na zasadzie Ultimate Team. Na początek oczywiście dostajemy totalnie słabe karty i widzę po cenach piłkarzy z topki, że uzbieranie na nich z samej gry to może być spore wyzwanie. Ciekawe na ile mocno boostują tutaj progres mikropłatności. Co ciekawe - nie widze tu żadnych paczek do otwierania, a karty na rynku to na sztywno poustawiane cenowo karty. Nie ma żadnych licytacji, ofert, ani nic podobnego Być może coś tam jeszcze wróce sobie pokopać, główne odczucia są takie jakbym mechanicznie cofnął się z generację do tyłu, ale nie wiem czy aż tak bardzo mi to przeszkadza Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Pograłem wczoraj ok 1h. Te przebijanie się przez menu, żeby cokolwiek zmienić to dla mnie katorga, piłkarze przy przyjęciu piłki dostają jakby laga, podania prostopadłe są fatalne, nie czuć ciężaru piłki, jest lepiej niż w becie, ale wciąż słabo. Gra zapowiada się na okrutny grind, mając jakieś bonusy do wszystkich dziwnych walut wychodzi się niemal na zero, bo kasa ucieka na... odbudowanie staminy (można to wyłączyć). Jak będę miał chwilę czasu sprawdzę czy jest i jak wygląda tryb normalnymi zespołami, bo na razie chciałem zobaczyć główny tryb. Jeśli nie będzie dużo płynniejszej rozgrywki (bo mam nadzieję, że będą wysoko ocenieni piłkarze), to odpuszczam. Edit. https://auth.uflgame.com/campaign/ronaldo UFL Ambassador Pack includes: Loom Ball, 10 Booster Pack, Basic Skin Pack, Deluxe Skin Pack, LP 400 in-game virtual currency W linku można zgarnąć jakieś bajery za darmo. Cytuj
ThePatrickyo 74 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Ja grałem sobie dwa mecze towarzyskie tymi topowymi zespołami i było trochę lepiej Ogólnie wszedłem sobie na reddita wczoraj, poczytać więcej opinii. Wiem już dlaczego gra wygląda na tak potężny grind - jesteśmy świeżo po patchu ze zmienioną ekonomią gry. Ceny piłkarzy poszły mocno do góry, a za mecze dostajemy znacznie mniej kasy Także generalnie można sobie sporo hejtu poczytać od osób, które już chwilę w UFL pograły Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi