Kosmos 2 741 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia UFL przypomina najbardziej arcadowe fify. Dwóch demonów prędkości na skrzydłach (wspomniany na filmie Mella z 94 pace) i możesz siać spustoszenie, przechodząc całe boisko. Ma to swój urok. Gameplay dosyć prosty, animacji niewiele. Bramkarze bardzo często wybijają piłki zamiast łapać, a futbolówka z reguły znowu trafia do napastnika. Bardzo prosto strzelić i stracić bramkę z kilku metrów. Dojście do końca boiska wspomnianym zawodnikiem, podanie do napastnika i pyk brama. Rzygam już Fifą, więc UFL mógłby być takim guilty pleasure. Gdyby nie... No właśnie tak jak piszecie. Niby pomysł z powolnym progresem jest strzałem w dziesiątkę. Ale jest on zdecydowanie zbyt wolny, więc mamy mechanikę pay to win. Co gorsza, nawet yebanej koszulki czy herbu drużyny nie da się wybrać bez prawdziwej kasy z i tak dość ubogiej oferty. Wolałbym zapłacić raz za grę z normalną personalizacją. Nawet w tej obsranej fifie stroje, stadiony itp. są za darmo. No trąca do mobilką i gra jest najzwyczajniej w świecie biedna. Gameplay do odratowania, bo zdecydowanie się poprawił od wcześniejszych wersji. 1 Cytuj
OldMuffin 9 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia A można sobie pograć jakąś ligę/puchar z konsolą? Czy tylko online? Cytuj
ThePatrickyo 74 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia 51 minut temu, OldMuffin napisał(a): A można sobie pograć jakąś ligę/puchar z konsolą? Czy tylko online? Czy liga to nie jestem pewien, jeszcze nie natknąłem się na taką możliwość. Natomiast towarzyski mecz z AI można zagrać jak najbardziej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi