Gość kufir Opublikowano 6 października 2021 Opublikowano 6 października 2021 Tak, serwery do poprawki ewidentnie, ale mimo wszystko gra sie w to jeszcze lepiej niż w bete Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 6 października 2021 Opublikowano 6 października 2021 Warto trochę poświęcić czasu na yt jak ktoś chce w to grać i czerpać z tego jakąś przyjemność. 2 Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 6 października 2021 Opublikowano 6 października 2021 Chciałem pograć, ale co chwilę wyskakuję komunikat "błąd sieci" Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 6 października 2021 Opublikowano 6 października 2021 Nie no dzisiaj już trochę pograłem i jak juz dostałem sie na serwer to nie wyjebało mnie ani razu. Trochę ludzi na xboxa grę kupiło Dzisiaj też pierwszy raz na zimowej mapce i chyba póki co najbardziej mi sie podoba Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 6 października 2021 Opublikowano 6 października 2021 Ta gra przypomina mi grę z pc Heroes & Generals. Tylko tam był jeden ficzer ktorego nie posiada ta gierka. Można było jechać na wroga na ROWERZE i wziąć kolegę na BAGAŻNIK. Czaicie jak wróg musiał miec obsraną zbroję widząc pluton wroga na składakach? A wracając do gierki jeśli nie masz cierpliwości to gra nie dla ciebie, ktoś tam płakał że ciągle ginął. Do puki nie ogarniesz map i mechanik to tak bedą wygladać pierwsze bitwy, ale jeśli dasz grze szanse i ogarniesz temat to da ci dużo radochy. Cytuj
teamdox 64 Opublikowano 6 października 2021 Opublikowano 6 października 2021 1 godzinę temu, Figuś napisał: Nie no dzisiaj już trochę pograłem i jak juz dostałem sie na serwer to nie wyjebało mnie ani razu. Trochę ludzi na xboxa grę kupiło Dzisiaj też pierwszy raz na zimowej mapce i chyba póki co najbardziej mi sie podoba Foy wymiotło mnie w trialu, jestem bardzo ciekaw map frontu wschodniego Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 6 października 2021 Opublikowano 6 października 2021 Tak blisko byłem dzisiaj dzbana za 10 zabójstw bez śmierci to mnie podkusiło żeby łeb wychylić Bekę mam jak idą gęsiego przy murku i tylko hełmy widać jak spadają jeden po drugim XD Cytuj
Gość kufir Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 Świetny poradnik: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2217692911 Cytuj
Dreyes 103 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 jakby chciał ktoś pograć to zapraszajcie DreyesPL, gierka przednia, ale jakoś tak biegając solo troszkę nuży Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 Pograłem sobie jeszcze w triala o dziwo działa, pingi 150 klatki spadają gorzej niż wcześniej kolejny wypuszczony prędko bubel. Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 Dobry temat jak to leci w twoją stronę, ten pierwszy raz robi robotę 1 Cytuj
teamdox 64 Opublikowano 9 października 2021 Opublikowano 9 października 2021 Gra się super, mam wrażenie że od triala jest minimalnie lepiej jeśli chodzi o spadki płynności animacji, ale jednak dalej potrafią się pojawić. Najgorsze są jednak serwery które ni stąd potrafią nas wyrzuć z serwera, a nic na to wcześniej nie wskazywało (lagi itp). Klimat starć jest niesamowity i gra na prawdę potrafi wciągnąć mocno, żaden CoD czy BF nie potrafił tak ostatnio tego zrobić. Cytuj
Kibot 10 Opublikowano 9 października 2021 Opublikowano 9 października 2021 Też się jaram, świetna gra. Lubię grać oficerem, ale nie ogarniam jak się podnosi zasoby do budowania garnizonów i jak sprawdzić ile się ich ma. Ktoś wie? Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 9 października 2021 Opublikowano 9 października 2021 Nie podnosi się ich, wsparcie musi je postawić na ziemi a Ty w tej okolicy budujesz garnizon (chyba że o czymś nie wiem) Cytuj
Kibot 10 Opublikowano 9 października 2021 Opublikowano 9 października 2021 No tak, ale jak np. do wybudowania potrzeba 100 zasobów, a na ziemi leży tylko 50, to trzeba czekać aż wsparcie rzuci kolejne 50? Pozatym czasami mi pokazuje że mogę wybudować garnizon pomimo tego, że nie jestem obok zasobów... Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 9 października 2021 Opublikowano 9 października 2021 1 godzinę temu, Kibot napisał: to trzeba czekać aż wsparcie rzuci kolejne 50 dokładnie tak ewentualnie podrzuci ciężarówką i zrzuci ładunek - jednorazowo chyba 250 zasobów Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 10 października 2021 Opublikowano 10 października 2021 12 godzin temu, Kibot napisał: No tak, ale jak np. do wybudowania potrzeba 100 zasobów, a na ziemi leży tylko 50, to trzeba czekać aż wsparcie rzuci kolejne 50? Pozatym czasami mi pokazuje że mogę wybudować garnizon pomimo tego, że nie jestem obok zasobów... Bo to nie musisz być zaraz obok, jeszcze nie można też zbudować 200 metrów w pobliżu innego garnizonu. Cytuj
Kibot 10 Opublikowano 10 października 2021 Opublikowano 10 października 2021 Ok, to teraz wszystko jasne. Dzięki Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 10 października 2021 Opublikowano 10 października 2021 Raz od czasu pojawiają się takie smaczki. Cytuj
Wredny 9 696 Opublikowano 10 października 2021 Opublikowano 10 października 2021 Na XBOXie podobno jest jakiś dziesięciogodzinny trial, ale nigdzie nie mogę znaleźć Powiem, że po tej becie BF2042 chyba zachciało mi się czegoś wolniejszego i bardziej taktycznego - Insurgency Sandstorm i Hell let Loose wydają się fajnymi alternatywami. Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 10 października 2021 Opublikowano 10 października 2021 Trial był chyba dostępny przed premierą tylko Cytuj
Gość kufir Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 17 godzin temu, Oldboy napisał: Raz od czasu pojawiają się takie smaczki. Tak, takie akcje są niesamowite, to robi robotę gra sie w to PRZE CUDOWNIE. Jak uporaja sie problemami zwiazanymi z polaczeniem do serwerów to bedzie ARCYDZIEŁO! Cytuj
PIOTR8642 30 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 17 godzin temu, Wredny napisał: Na XBOXie podobno jest jakiś dziesięciogodzinny trial, ale nigdzie nie mogę znaleźć Trzeba wejść w wersje płatną na ms strore i dopiero wyświetli sie wersja trial do pobrania. Przynajmniej tak było gdy kilka dni temu pobierałem. Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 Nie przejdzie, wczoraj specjalnie sprawdzałem i nie było opcji zmiany wersji gry z płatnej na Trial. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi