Gość kufir Opublikowano 15 października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 października 2021 Dokładnie, możesz tez grać jako obserwator w zwiadzie on tez stawia posterunek dla siebie i snajpera także na terytorium wroga. Cytuj Odnośnik do komentarza
junioru2 12 Opublikowano 16 października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 października 2021 Panowie macie co jakiś czas taki skok obrazu? Taką minimalną sekundową zwiechę. Gram na XSX. A przy okazji jakie macie ustawienia dla pada? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 16 października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 października 2021 8 minut temu, junioru2 napisał: Panowie macie co jakiś czas taki skok obrazu? Taką minimalną sekundową zwiechę. Gram na XSX. A przy okazji jakie macie ustawienia dla pada? Obecnie czułość kontrolera 100 % Czułość w trybie celowania: 80 % czułość na ruch i obroty 16 % skokow obrazu brak Cytuj Odnośnik do komentarza
junioru2 12 Opublikowano 16 października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 października 2021 Zauważyłem że na filmikach z YouTube też ludzie mają ten minimalny przeskok. Dziwne. A da się wybrać stronę konfliktu? Co włączam to jestem Niemcem:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 16 października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 października 2021 Nie, jak rozegrasz mecz do końca jako np. Nazista niemiec to w następnym będziesz już USA Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 16 października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 października 2021 58 minut temu, junioru2 napisał: Panowie macie co jakiś czas taki skok obrazu? Taką minimalną sekundową zwiechę. Gram na XSX. tak nowy Xbox jest tak potężny że tak się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
junioru2 12 Opublikowano 16 października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 października 2021 2 minuty temu, messer88 napisał: tak nowy Xbox jest tak potężny że tak się dzieje. Ale też tak masz czy tylko łacha targasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 16 października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 października 2021 Na ps5 stabilnych 60 fps też nie ma, ciągle rwie obraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 16 października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 października 2021 No mam tak samo jak i lagi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 16 października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 października 2021 Gram z ekipa i nikomu nic nie zwalnia może z 2-3 razu się zdarzyło a mam już 39 lvl i przegrane kilkadziesiąt godzin. Dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 602 Opublikowano 16 października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 października 2021 38 minut temu, messer88 napisał: tak nowy Xbox jest tak potężny że tak się dzieje. Ale na PC też nie jest kolorowo z optymalizacją, twórcy nie potrafią w optymalizację i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 16 października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 października 2021 Jak na dzisiejsze standardy to jest bardzo małe studio, przycinki i framerate skaczący jestem w stanie jeszcze zrozumieć na tą chwilę bo nie ma tego za często i przeważnie jak już jest to najczęściej na początku rozgrywki, ale naprawa serwerów niech będzie priorytetem dla nich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 16 października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 października 2021 I niestety ale to co kolega wyżej pisał to prawda. Czyli jeśli celujemy w trybie celowania i przeszukujemy horyzont celując i przesuwając celownik Np. Z lewej na prawa stronę to tam gdzie jest wróg celownik zwolni. To tłumaczy czemu czasami ginalem od 1 serii schowany w zbożu . Poki tego nie naprawia gra nie ma większego sensu bo ludzie będą ten aspekt wykorzystywać i chowanie się za osłonami by wróg nas nie dostrzegł jest bez sensu bo i tak celując wróg będzie znał nasze położenie. Mam nadzieje ze szybko to naprawia, pytanie tylko czy wiedza ze jest taki problem. Ktoś zgłaszał ten błąd ? Pisali twórcy ze o nim wiedza ? Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 602 Opublikowano 16 października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 października 2021 To nie błąd, to konsolowy ficzer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 16 października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 października 2021 Zwał jak zwał to psuje genialna grę Cytuj Odnośnik do komentarza
junioru2 12 Opublikowano 16 października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 października 2021 (edytowane) Rozumiem że nie ma żadnej możliwości wyboru mapy. Dołączamy do losowo wybranej? Nie wiem też jak na XSX wybierać serwery. Czy jest to możliwe? Edytowane 16 października 2021 przez junioru2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 16 października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 października 2021 Nie, losowo cię dołącza i naprzemienność map jest zjebana bo ja przeważnie mam osraną plażę UTAH, takiego wzgórza nie miałem ani razu możliwości zobaczyć, na Foy byłem 4 razy i cztery razy mnie z serwera wyjebało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
junioru2 12 Opublikowano 16 października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 października 2021 A co z balistyką? Mamy tu opadanie pocisku na duże odległości? Ze snajperki celujemy w punkt czy w zależności od metrów strzelamy nad celem. Zresztą nawet w karabinach na stu metrach trzeba już to uwzględniać a jak jest w grze? Cytuj Odnośnik do komentarza
teamdox 64 Opublikowano 16 października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 października 2021 2 godziny temu, kufir napisał: I niestety ale to co kolega wyżej pisał to prawda. Czyli jeśli celujemy w trybie celowania i przeszukujemy horyzont celując i przesuwając celownik Np. Z lewej na prawa stronę to tam gdzie jest wróg celownik zwolni. To tłumaczy czemu czasami ginalem od 1 serii schowany w zbożu . Poki tego nie naprawia gra nie ma większego sensu bo ludzie będą ten aspekt wykorzystywać i chowanie się za osłonami by wróg nas nie dostrzegł jest bez sensu bo i tak celując wróg będzie znał nasze położenie. Mam nadzieje ze szybko to naprawia, pytanie tylko czy wiedza ze jest taki problem. Ktoś zgłaszał ten błąd ? Pisali twórcy ze o nim wiedza ? Ten problem z celowaniem opisywałem od triala 10h przed premierą i niestety do dzisiaj tego nie naprawili. Podobnie z przycinkami, mam to mimo na prawdę szybkiego internetu i nie jest to wina po mojej stronie. Ewidentnie serwery Kuleja, wystarczy zobaczyć na średnią wartość pingów na koniec każdego meczu. Szkoda że tak to wygląda bo gra jest przekozacka i bije na głowę klimatem i radością z gry takiego CoDa i BFa. Ostatnio na Fejsie twórcy zapowiedzieli jakieś patche na konsole, mam nadzieję że szybko to ogarną bo gra wciąga jak bagno i nie mogę się od niej oderwać. Cytuj Odnośnik do komentarza
junioru2 12 Opublikowano 16 października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 października 2021 A jak szukać Polaków? Mój angielski to mada faka i inne szity więc wolę grać z ekipą Polską. Mimo 40 lat na karku wszystko trzeba mi tłumaczyć jak 5-cio latkowi bo nie ogarniam. Dlatego też tyle pytań z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza
teamdox 64 Opublikowano 16 października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 października 2021 19 minut temu, junioru2 napisał: A jak szukać Polaków? Mój angielski to mada faka i inne szity więc wolę grać z ekipą Polską. Mimo 40 lat na karku wszystko trzeba mi tłumaczyć jak 5-cio latkowi bo nie ogarniam. Dlatego też tyle pytań z mojej strony. Na PC są dedykowane serwery HLL Polska, w przypadku konsol najlepiej zaprosić do znajomych i grać w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 17 października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 (edytowane) Chyba najlepsze ustawienia na ps5 Czułość Kontrolera : 90 % Czulosc w trybie celowania : 50 % Czulosc na Ruch i obroty : 40 % Edytowane 17 października 2021 przez kufir Cytuj Odnośnik do komentarza
piotrekoka 21 Opublikowano 17 października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 Czułość na ruch i obroty, to martwa strefa.Ja osobiście polecam zjechać do 10%, nawet i niżej. Jest wtedy większa kontrola w trybie celowania, zwłaszcza na daleki zasięg. kufir, gram na Xie można by spróbować zagrać razem, jest u nas fajna paczka.Mój tag T17: piotrekoka#1555 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 17 października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 Irytuje mnie, że co odpalam grę to ustawienia mi się resetują, wibracje i triggery już z 10 razy wyłączałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
junioru2 12 Opublikowano 17 października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 8 godzin temu, piotrekoka napisał: Czułość na ruch i obroty, to martwa strefa. Ja osobiście polecam zjechać do 10%, nawet i niżej. Jest wtedy większa kontrola w trybie celowania, zwłaszcza na daleki zasięg. kufir, gram na Xie można by spróbować zagrać razem, jest u nas fajna paczka. Mój tag T17: piotrekoka#1555 Dobry. Jest może w Was szanowni kompani cierpliwość na przeszkolenie szeregowego lolka który nie wie co się dzieje ale chętnie będzie się uczył? Jestem starym prykiem ale zawsze ciągnęło mnie do Army itp. a to chyba obecnie najlepszy odpowiednik na konsolach. Gram raczej rzadko (żona, dzieci problemy alkoholowe ;)) ale w roku 00/01 służyłem w Straży Granicznej więc nauczono mnie wykonywać rozkazy. Czołem! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi