Skocz do zawartości

Hell Let Loose

bobby

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...
  • 9 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio mam mega wczuwkę w ten tytuł. Dobrze, że gra trafiła teraz do GP, bo doszło trochę świeżego mięsa armatniego więc i ja mam szansę kogoś ustrzelić ;) Tytuł zakupiłem już jakiś czas temu na XSX i tylko trochę pograłem, bo wydawał się zbyt trudny i nie miałem zgranej ekipy (dalej nie mam), z którą można fajnie polatać. Przez to bywało tak, że biegłem przez kilka minut na miejsce walki i ginąłem nie wiedząc skąd mnie ktoś ustrzelił albo od ostrzału artyleryjskiego. Dalej się to zdarza ale już trochę rzadziej ;) Często zabezpieczam tyły albo gdzieś pilnuję flanki i próbuję z daleka ściągać przeciwników ale nie jako snajper. Przyczajony, uśpiony czekam na swoją okazję. Nie jest to typowy fps gdzie biegnie się w centrum akcji poszczelać z przeciwnikiem. Więcej taktyki, uników, skradania się i obserwacji. Pograłbym w to chętnie z jakąś polską ekipą używającą polskiego języka do komunikacji. Gadają ludzie po angielsku co w części jestem w stanie zrozumieć ale czasami akcent przeszkadza. 

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Wczoraj odpaliłem aby zobaczyć jak to wygląda na PC. Zdziwiłem się, że grafika jakby lepsza niż na XSX. Za to ping miałem 2 razy taki jak na konsoli ale może to przypadek. Szkoda, że nie ma tutaj opcji dołączenia do gry wytypowanej przez system tylko trzeba wybierać serwery. Kilka alo nawet kilkanaście prób połączenia się z jakimś kończyły się informacją o tym, że jest długa kolejka i trzeba spróbować później. Przez tyo trafiłem na jakiś mniej wypełniony serwer, gdzie ludzie nie wiedzieli jak grać i nikt nie stawiał outpostów.